Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 23

• 31 147
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
от 00:23:40 в стаята на Ф.
К: о извинявай, лампите светеха..
Ф: ок какво има?
К: Ф, виж не трябва да имаш никакви въпросителни относно Кристин
Ф: като какви например?
К:Като , това да не си меслиш че има нещо между нас
Ф: може и да има , не е моя работа
К: слушай не бих те лъгал. да между нас имаше нещо, но сега е свършило, не беше нищоа сериозно, сега сме само приятели. няма да се случи нищо което би те подразнило, не може да се случи.
Ф: Защо ми обясняваш ситуацията
К: защототи си моя жена ,защото аз те обичам, и почувствах че трябва да ти обясня
Ф:Не мисля така, за мен не е важно, наистина.Не се подразних,  ще си лягам, лека нощ
К: лека нощ

# 511

Изгледайте от , 5,51 минута до 8,20 минута на тази част - слагам превода - ще се разплачете..!?
ooooh! ooooh!

http://www.youtube.com/watch?v=CtjxAaFAZTk&feature=more_related

Кер: На какво се усмихваш ?
Рах: Когато живеехме в старата къща , веднъж валеше силен дъжд …Покривът беше дървен.. Водата прокапа право в стаята на Фатмагюл .., на нейното легло…Дрехите се намокриха в съня и…Тя се събуди и тича при мен…Крещи ;”Батко,помогни ми ! Дъждовните облаци нахлуха в стаята ми.!?”
          Керим се усмихва:
Кер: На колко години беше тогава ?
Рах: Малка , много малка беше Фатмагюл…/показва с ръце /  От самото си детство тя все ходеше след мен..Ходеше и се клатеше…Как се казваше тази птица ? / поклаща се /
Кер: Пингвин. /усмихва се/
Рах: А , приличаше на пингвин…Клатушкаше се от една на друга страна… Като пингвин../показва, клатушка и ще падне/
Кер: Внимателно , аби ! Не падай !
Рах: Няма , добре ! Всичко е  наред …Няма да падна…Тя винаги се страхуваше…Много се страхуваше…Нашите родители умряха рано…Тя се страхуваше да остане сама…Мислеше , че един ден аз също ще я оставя…Тя не можеше да заспи..,питаше ме – “ако аз заспя , ти също ли ще ме оставиш.”!? Аз и отговорих – “Как мога да те оставя.!? Как мога…Нима човек може да  остави сърцето си и да замине..!? Тъй като тя постоянно ходеше след мен…,нищо не говореше…!? Само накланяше глава и ме гледаше…И .., нейните очи ставаха такива сини…Като ,  че ли два събиращи се облака ще излеят дъжда си…Но Фатмагюл никога не плаче…Никога не плаче…Никога не плаче…

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 23:38 от nelka123

# 512
Дъждовният облак (сякаш) нахлу в стаята ми. Зависи от контекста.
Съжалявам, но не знам в какаъв контекст ще се използва, само цитирах превода на мъжа ми, който подчерта "натресе". Peace

# 513
  • Пловдив
ако никой не е превел диалозите от английски качени във фейса мога да ги преведа???

Давай миличка. Превеждай. Гери празнува днес...

# 514
от 00:23:40 в стаята на Ф.
К: о извинявай, лампите светеха..
Ф: ок какво има?
К: Ф, виж не трябва да имаш никакви въпросителни относно Кристин
Ф: като какви например?
К:Като , това да не си меслиш че има нещо между нас
Ф: може и да има , не е моя работа
К: слушай не бих те лъгал. да между нас имаше нещо, но сега е свършило, не беше нищоа сериозно, сега сме само приятели. няма да се случи нищо което би те подразнило, не може да се случи.
Ф: Защо ми обясняваш ситуацията
К: защототи си моя жена ,защото аз те обичам, и почувствах че трябва да ти обясня
Ф:Не мисля така, за мен не е важно, наистина.Не се подразних,  ще си лягам, лека нощ

Ох , че хубаво звучи ..!?  newsm78 ooooh! ooooh!

Благодаря , много !!! Hug Hug  bouquet  bouquet

# 515
Здравейте, мили дами  Hug
От известно време ви чета, много ви се радвам, но така и не се осмелявах да пиша  Embarassed
Голяма фенка съм на филма, попаднах случайно на него и започнах да го гледам заради Берен, но пък Енгин ме очарова  Heart Eyes И двамата са страхотни и чакам с нетърпение всеки четвъртък.  Grinning
Благодаря на всички за труда, който полагате тази тема да е толкова хубава  Heart Eyes Hug
И честит празник на всички именници, желая ви много здраве и любов  Wink

# 516
Дъждовният облак (сякаш) нахлу в стаята ми. Зависи от контекста.
Съжалявам, но не знам в какаъв контекст ще се използва, само цитирах превода на мъжа ми, който подчерта "натресе". Peace

И Гугулчо така казва , но в контекста не звучи добре ...,  като минаваме през друг език така се получава..!? newsm78 ooooh!

Но и на това сме доволни... Crazy

Продължавам , че да свърша шестата част.!?
ooooh!

# 517
Здравейте, мили дами  Hug
От известно време ви чета, много ви се радвам, но така и не се осмелявах да пиша  Embarassed
Голяма фенка съм на филма, попаднах случайно на него и започнах да го гледам заради Берен, но пък Енгин ме очарова  Heart Eyes И двамата са страхотни и чакам с нетърпение всеки четвъртък.  Grinning
Благодаря на всички за труда, който полагате тази тема да е толкова хубава  Heart Eyes Hug
И честит празник на всички именници, желая ви много здраве и любов  Wink

Добре дошла Ани при нас !!!  Hug  bouquet newsm51

# 518

sestrа - Hug Благодарни сме за всеки превод .

Ани18 - welcome

# 519
от 00:21:20 в кухнята след като кристин се е обадила на керим
Е: Какво става? Какво каза тя?
К:Мисля, че тя попрекали със забавленията тази вечер.
Ф:Тя е пияна
К: не и е достатъчно, отишла е на парти близо до нейния хотел, иска и ние да отидем
Е: няма начин, тя луда ли е?
К: сякаш нямаме какво друго да правим...
Е: къде е отседнала?
Ф: в Бейоглу, хотелът в който отседнахме когато дойдохме за първи път в Истанбул, тя също е отсядала там преди, с Керим
К: хотелът е добър, затова е отседнала там

# 520
34.BÖLÜM TÜYO
KERIM ILE FATMAGÜLÜN ARALARI O MEKTUP YÜZÜNDEN ASLA BOZULMICAK HATDA
TAM TERSINE SEBEP OLCAK...PEKI SEVDIGIN KISI YARALI OLUNCA NE YAPARSIN?
YANINDA OLURSUN TEK BIRAKMASIN...YANINDA OLUP ELINI TUTARSIN VEYA SARILIRSIN!!! ÖYLE OLMIYORMU HEP Wink

Благодаря ви за милото посрещане  Hug
Да се опитам и аз да допринеса малко към темата  Grinning Намерих преводче, мисля, че е на този слух, на английски и ето как звучи:

Отношенията между Керим и Фатмагюл няма да се влошат заради писмото от бащата на Керим. Напротив, това ще ги сближи дори повече.
Когато този, когото обичаш, е тъжен, какво правиш? Близо си до него, не го оставяш сам, държиш ръката му или го прегръщаш. Когато в една връзка единият е натъжен, другият винаги му помага...

Феновете, публикували превода очакват, че Фатмагюл ще успокой Керим и ще го прегърне  Heart Eyes Дано се случи  Mr. Green

# 521
продължава
К: како моля те.. тя е пияна, бях много притеснен заради нея тази вечер...
Е:Няма нищо за обяснение, заклевам те не прави грешна стъпка в страни, иначе ще ти счупя главата
К: како , какво говориш?
Е:Защо ти се обжда посред нощ?
К: казах ти
Е мислех че сте само приятели
К:такива сме
Е: Ф. е забелязала нещо? Каза ли и Кристин нещо, което я е разстроило?
К: наистина ли мислиш, че бих позволил нещо такова?
Е: ........
Е: внимавай,постави граници. не прави нещо което ще нарани Ф.
К: ок не се притеснявай, довери ми се
Е: ок , лека нощ

# 522
34.BÖLÜM TÜYO
KERIM ILE FATMAGÜLÜN ARALARI O MEKTUP YÜZÜNDEN ASLA BOZULMICAK HATDA
TAM TERSINE SEBEP OLCAK...PEKI SEVDIGIN KISI YARALI OLUNCA NE YAPARSIN?
YANINDA OLURSUN TEK BIRAKMASIN...YANINDA OLUP ELINI TUTARSIN VEYA SARILIRSIN!!! ÖYLE OLMIYORMU HEP Wink

Благодаря ви за милото посрещане  Hug
Да се опитам и аз да допринеса малко към темата  Grinning Намерих преводче, мисля, че е на този слух, на английски и ето как звучи:

Отношенията между Керим и Фатмагюл няма да се влошат заради писмото от бащата на Керим. Напротив, това ще ги сближи дори повече.
Когато този, когото обичаш, е тъжен, какво правиш? Близо си до него, не го оставяш сам, държиш ръката му или го прегръщаш. Когато в една връзка единият е натъжен, другият винаги му помага...

Феновете, публикували превода очакват, че Фатмагюл ще успокой Керим и ще го прегърне  Heart Eyes Дано се случи  Mr. Green

Ани  smile3525   Това звучи чудесно !

Сестра   bouquet  bouquet  bouquet

# 523
А ето и още един слух за новия епизод 34 или по-скоро част от диалог:

Фатмагюл: Много съжалявам...
Фатмагюл: Мерием Абла и аз.... Понеже ти винаги изхвърляш писмата без да ги прочетеш...
Керим: Замълчи, Фатмагюл.... Моля те, замълчи.
Фатмагюл: Мерием Абла скри писмото, но тя щеше да ти каже... нямаше как да знае, че Мукадес ще го намери.
Керим: Ти защо не ми каза?

# 524
00:44:25 в чайната
К: днес ти показах част от Истанбул, но има още много
Ф: всичко ли си видял?
К: не не всичко, / казва забележителностите които не е видял/, Ходих до Султан Селим
Хубаво ли е?
К: да, много. различно е, можем да отидем сега ако искаш?
Ф: не много е късно, друг път.
К:ок друг път, ще ти покажа толкова много места
Ф:Какво искаше да правиш, преди да ни се случи всичко това? какви ти бяха плановете за бъдещето?
К:не знам, исках да си остана в нашето село, човек никога не знае какво може да му донесе бъдещето
Ф:Искал си да заминеш за чужбина, искаше ли да отидеш при Кристин?
К: може би щях да й се обадя, но нямах никакви планове да заминавам, може би нямяше да й се обадя
Ф:Щеше да й се обадиш. аз също промених твоя живот. ако не се бяхме срещнали..
К:ако се бяхме срещнали по друг начин. Знаеш ли Винаги мисля за това , ако се бяхми срещнали по друг начин..
К: Първият път когато те видях. Искам да кажа, втория път, на стълбите. Ти ме погледна, после погледна надолу засрамена. Когато ме погледна в очите бях смазан

Общи условия

Активация на акаунт