Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 46

• 28 221
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
емилка, gospojata , браво момичета, дадохте смисъл на темата!  bouquet
Честно да ви кажа някои постове направо ме плашат. Стига се до фанатизъм и абсурдни крайности. Някои живеят в образа на героите, което си е направо плашещо. Аз виждам голямата любов между Бехлюл и Бихтер и не искам никой да ме убеждава, че не е така. Може да е утопия, може да съм неизлечимо романтична, но това е факт. Друга любов има само несподелена в този филм. Съвсем друг е въпроса за обстоятелствата, променили възможността за тази голяма любов!

# 646
Tristan77 , ivana27 , емилка ,   bouquet  bouquet  bouquet!

Пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища ! Hug

# 647
Снимките са показателни за любовта на БиБ  Peace Такива за БиН не видях, те сигурно са само във фантазиите на Силвия-Мария  Mr. Green
Както и не мога да си обясня, защо трябва да си представям,че съм на мястото на някого, за да го разбера, при положение, че говорим за очевадни неща  Peace

# 648
Едни от любимите ми снимки,един от най-любимите ми моменти...

# 649
Страхотни са  Peace

# 650
Снимките са показателни за любовта на БиБ  Peace Такива за БиН не видях, те сигурно са само във фантазиите на Силвия-Мария  Mr. Green
Както и не мога да си обясня, защо трябва да си представям,че съм на мястото на някого, за да го разбера, при положение, че говорим за очевадни неща  Peace

Голямата Любов е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ любовна  СТРАСТ
 Направен е гениален филм с цел да се покаже ,че
 любовната  страст не е Любов  и  носи смърт .
 Любовната страст унищожава семейства  и дори истинската жива Любов

Фенките на Бих/която ще се превърне във вампир/,само ще
постват стихове за любовта,прегръдки помежду си,
любими  кадри и лични нападки срещу потребители с реални коментари на сериала

Аааааа, ще ни повтарят като  полудялата Бихтер "КАКВО според тях СИ МИСЛЕЛ  И ЧУВСТВАЛ БЕХЛЮЛ"
/обратно на това което казва,показва и върши/

# 651

Аааааа, ще ни повтарят като  полудялата Бихтер "КАКВО според тях СИ МИСЛЕЛ  И ЧУВСТВАЛ БЕХЛЮЛ"

Аз от кога чакам доказателства за любовта между Б и Н, но явно няма да ги дочакам и ще си лягам. Лека нощ!  smile3524

# 652

Аз от кога чакам доказателства за любовта между Б и Н, но явно няма да ги дочакам и ще си лягам. Лека нощ!  smile3524

Нали ти днес писа ,че не е редно да пишем за бъдещи серии?
Лека  Peace

# 653

Защо се занимавате с това момиче не ви разбирам  Laughing
Той не я обича http://www.youtube.com/watch?v=16I6Z5J3KxY&feature=related
не, не... изобщо никаква любов не виждам тук.
 Hug Hug Hug Hugза всички здравомислещи  bouquet

# 654
Студено като за май си е в Истанбул тази пролет, а миналата на 24 април беше 25 градуса,ама пак си е град-магнит.Викам на групата -Ще минем този път отдолу- По Кенеди джадеси,през Кумкапъ,КючюкАйя София и така да ги водя да разглеждат ТопКапъ. Уморени ,преди да влезем се спряхме да видят Чешмата на Ахмет преди входа. Гледаме- тълпа и хората заобиколили някого. По едно време- оппаа, сюрприз- самата Небахат - Фифито,бе! Laughing Mr. Green
Видяни и идва право към нас- Аааа,ти си Редеми Геджеманката- познах те!  Mr. Green Laughing Crazy Crazy Shocked Заобиколихме я и питаме- Четин Йоздер наблизо ли е ?
-Ма как! Вие не знаете ли ? Всеки ден дава сведения на Силвия-Мария по телефоня,факса,имейлот -да е в час с последните новини за снимките и сценария!  Mr. Green Mr. Green Crazy
Ади бакалъм,сядайте да люснем по една йени ракъ и да ви разправям че такава фенка като Силвето -няма! Знае всичко за Бехлюл и Бихтер, даже в КафеЛамартин запазили СпИсиалну маса за нея и сценаристите,като пият чай -да и шъпнат на ушенце кой в кого е влюбен и защо.... Crazy Crazy Shocked Shocked
Викаме си - Ей туй е фенка!  Другите ряпа да ядат! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing
hahaha hahaha

хихих а така! дано до края и ние да разберем целия филм, че почвам да се плаша как не съм толкова проницателна и аз  Laughing

# 655
Снимките са показателни за любовта на БиБ  Peace Такива за БиН не видях, те сигурно са само във фантазиите на Силвия-Мария  Mr. Green
Както и не мога да си обясня, защо трябва да си представям,че съм на мястото на някого, за да го разбера, при положение, че говорим за очевадни неща  Peace

Голямата Любов е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ любовна  СТРАСТ
 любовната  страст не е Любов  и  носи смърт .
 Любовната страст унищожава семейства  и дори истинската жива Любов

любими  кадри и лични нападки срещу потребители с реални коментари на сериала

Аааааа, ще ни повтарят като  полудялата Бихтер "КАКВО според тях СИ МИСЛЕЛ  И ЧУВСТВАЛ БЕХЛЮЛ"

Аз от кога чакам доказателства за любовта между Б и Н, но явно няма да ги дочакам и ще си лягам. Лека нощ!  smile3524

Нали ти днес писа ,че не е редно да пишем за бъдещи серии?
Лека  Peace

В клипа мила ми jujulinka има съжаление в началото и страстно желание след това.

Къде видя Любов.?Тя не е само страст мила ,трябват и още мноооого
/различни от страст чувства / за да я наречем Любов

Всички знаем,че я желае страстно. Покажи ни ,как Бех  показа и доказа обич и любов към Бех

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 04:06 от silvia_maria

# 656
  • Пловдив

Добро утро.

# 657
Покажи ни ,как Бех  показа и доказа обич и любов към Бех

Добре де, хайде "дадохме ти " шанс да ни убедиш в твоят сценарии - хайде подкрепи си "фактите", покажи ни къде и кога Бех "показва и казва" любовта си към Нихал! Стига ни тормози само с празни приказки!

# 658
Тази история за любовта на БиН  е като дунапрен, само запълва сърцевината на темата ни и отклонява коментарите от далеч по-интересни неща. Съжалявам, че доста от мислещите момичета спряха да пишат, виждайки абсурда, в което се превръщат темите!

# 659
Здравейте,  bouquet

БиН ще ги коментираме ,когато Бехлюл започне да я вижда не като сестра ,а като жена.

Сега е момента да се коментира какво освен  страстно желание изпитва Бехлюл към Бихтер  .
     -Бебето -първо се  hahahaсъмнява ,че е от него
                 -второ Бех не  желае  #Crazy дете от Бихтер
 -Не желае да я последва ,дори тайно
-Помоли Бих  за  hahaha край на връзката,въпреки раздялата и с Аднан
- hahahaМрази Истински Бихтер и и го казва
- вижда я и я сънува  като hahaha терорист,злодей

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 11:35 от silvia_maria

Общи условия

Активация на акаунт