За злобата и Златките

• 13 070
  • 238
  •   1
Отговори
Вчера прочетох във фейсбук,че черната Златка не знаела коя е столицата на Австрия.
Коментарите под новината ме сразиха, искрена радост от това колко е тъпа, вдлъбната, как си дигала само краката и не била постигнала нищо. Интересуваме следното, когато обидим и снишим някой, на нас по-добре ли ни става? Заспиваме ли по-доволни и щастливи?

Редактирам се за да внеса яснота.Според вас трябва ли е всяка известна готина девойка(плеймейтка, актриса, манекенка) да бъде интелигентна и знае столиците на всички европейски държави?

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 23:02 от Limoncello

# 1
Какво се чудиш? Я к`во топличко му става на човек, като види, че собствената му нищожност може да изглежда величава на фона на нечия чужда.... Туй разбира се, само  в очите на слепите и неговите собствени. Grinning

# 2
Според личните ми наблюдения ,когато на някого около нас му се случи нещо лошо или не му върви в нещо или с някого,хората около него го съжаляват,съчувстват му,оплакват го……
Нооо,когато на някой му провърви,или същият този човек,на който до скоро са съжалявали се оправи и то в доста добра посока се почва злостно шушукане,плюене,мразене,завиждане…..
Някаква абсурдна закономерност е това.Човек не обича някой друг да е над него-така става по-слабия,по-нямащия..
А като се замисли/ако изобщо виреят мисли в главата му/ всичко е преходно.

# 3
Не се отваря линка.

Моето мнение е ,че Златка и всички златки не трябва да бъдат заливани с всичката тази помия от хората.
А кой трябва да бъде заливан с помия?

# 4
Моето мнение е ,че Златка и всички златки не трябва да бъдат заливани с всичката тази помия от хората.

Трябва, трябва. Глупостта моментално трябва да се санкционира, иначе е заразна.

# 5
Бе, страшна мимикрия в този Клюкарник.
Що не си намерите някоя по-уплътняваща мозъка тема?

# 6
Свобода на словото  Mr. Green

# 7

А ти пък какво толкова драматизираш и си се загрижила за Златките ? Laughing

# 8
Линкът ти не ми се отваря. Това ли имаш предвид?

http://every.bg/interview-with-zlatka-dimitrova

Отдолу не чета кой знае колко злобни коментари и според мен най-голямата гавра с нея е самото интервю.
Като цяло и по принцип съм забелязала в такива говорилни под статия, че мъжете се изказват доста по-злобно за разни хубавици, отколкото жените. Жените обичат да обсъждат чуждата външност и го правят постоянно, някои на глас, други наум. Хората обичаме да клюкарстваме, това е.

Вчера прочетох във фейсбук,че черната Златка не знаела коя е столицата на Австрия.
http://---/n/zlatka-dimitrova-hartiyata-se-pravi-ot-stuklo.37622.html.

# 9
  • Galaxy 13197853088

как може да са толкова жестоки хората не разбирам ....

# 10
Добреее, разбрахме - ще се възхищаваме на Златките  Simple Smile

# 11

как може да са толкова жестоки хората не разбирам ....

hahaha hahaha hahaha

# 12
Eлементарни Златки, елементарни журналисти, елементарни реакции. Вече стана традиция когато се цели разкриването на ниска интелигентност да се препитва обекта на столици.  То не бяха тъпи американци, фолк певици, плеймейтки...
Толкова ли няма други критерии за интелект, та трябва да се наизустят трийсетина комбинации държава-град?
Колко било лесно да изглеждаш интелигентен.

# 13
 Е как, това е най важния световен критерий за интелигентност - някой дали знае дей България...

# 14
  • Варна
Ами иначе трябва да ги питат за световния мир и проблема с глада - и току виж дали отговор...

Общи условия

Активация на акаунт