Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 853
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Много е интересна и обогатяваща, мерси! Знаех си, че е касапско това външно обръщане. Обаче идеята за насърчаване на бебето да се обърне само чрез светлина ми хареса.  Laughing

# 256
  • София
Аз лично никога не бих се навила на седалищно естествено раждане, ако ще и пето подред да ми е...
А и това външно обръщане никак не ме радва, опити с упражнения, пози, светлина ок...но не и другото...

Пуци , ясно, аз си помислих да не би да чакате начало на  контракции нещо за секциото Simple Smile

# 257
Мхм, аз като видях думата 'форцепс' и бях "мерси съм".  Confused

Пуци , ясно, аз си помислих да не би да чакате начало на  контракции нещо за секциото Simple Smile

Щеше да е готино да е така, но изрично ме инструктира при контракции/изтичане на води светкавично да тичам в болницата, че "трябва веднага да се ражда". Но се радвам, че е навит да изчака колкото може повече.

# 258
Здравейте мили мами Simple Smile Исках да споделя с вас  моето притеснение Sad .Днес бях на преглед и гинеколожката ми каза,че бебо почти не е пораснало от миналия преглед.Той беше на 11 април,а днес е 16 май.В 8ми месец съм,на 25ти живот и здраве влизам в 9ти месец Simple Smile Също така ми каза,че ми е много нисък хемоглобинът и ми изписа Феро-фолгамма. Някоя била ли е в подобна ситуация,корема за 8ми месец не ми е много голям,всички мислят че съм в 6ти месец.Обиколката ми е 94 на 30см.Моля помогнете.Благодаря предварително  Simple Smile

# 259
Здравейте мили мами Simple Smile Исках да споделя с вас  моето притеснение Sad .Днес бях на преглед и гинеколожката ми каза,че бебо почти не е пораснало от миналия преглед.Той беше на 11 април,а днес е 16 май.В 8ми месец съм,на 25ти живот и здраве влизам в 9ти месец Simple Smile Също така ми каза,че ми е много нисък хемоглобинът и ми изписа Феро-фолгамма. Някоя била ли е в подобна ситуация,корема за 8ми месец не ми е много голям,всички мислят че съм в 6ти месец.Обиколката ми е 94 на 30см.Моля помогнете.Благодаря предварително  Simple Smile

Гинеколожката нищо ли не каза друго? Само, че не е пораснало и толкова? Как върви според седмиците?Отговаря ли? Ако ме питаш мен иди на 2-ро мнение.За хемоглобина - ок, нормално е да пада по време на бременност, обаче другото ....
И за корема - той не е показателен за големината на бебо.Не се притснявай за това.

# 260
При предишният преглед каза,че си се развива както трябва,Каза,че не трябва да се притеснявам,но не е нормално за 1 месец да не е пораснало  Sad Sad

# 261
klavdiq7777  Странно наистина как те е изпратила да си ходиш без нищо да каже.Тя кг ли ти казва или размери на главичка,бедро??Най-малкото трябва да предположи каква е причината да спре да расте и да вземе решение какво да правите.Не искам да те шашкам,аз не съм компетентна,не съм лекар и моето мнение от гледна точка на бременна.
Какакви са тези доктори  ooooh! Нормално ли е момичетата да идват от консултация и вместо да са наясно с всичко да питат във форуми.

# 262
Просто сравни със снимката от миналия месец и каза,че няма много промяна от преди и сега  Rolling Eyes Rolling Eyes След 2 седмици съм на пълна кръвна картина и дано нещата са добре  Simple Smile Иначе бебо е много живо бебе постоянно е в движение Simple Smile

# 263
ПКК и да е добре (за което не се съмнявам), според мен е добре да идеш и друг да те види, за да си спокойна.Защото сега спокойствието е най - важно. Hug  bouquet

# 264
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не искам да те плаша ама след 1седмица отиди да те види на видеозон,ако трябва всяка седмица ходи,но това не е добре.Сега да ти кажа една случка за бебето на Константин(фолкпевеца) и жена му Надя,беше го разправял във Горещо.Бебчето им така започнало да спада на тегло.Колкото пъти отидели то все по-надолу с кг. и Коце се бъзикал-абе докторе да вземем да го извадим това дете,то ще стане 1,5кг.Не си спомням точно как е започнало раждането,но се оказало,че пъпната връв се е заплела,съответно не се вижда и то затова започнало да спада на тегло.

# 265
аз бих потърсила второ мнение. не мисля, че е правилно да се сравнява единия преглед със следващия.ами ако при предишния е било по-голямо бебето? и моята казваше, че главата му е по-голяма, а на следващия преглед нищо не си спомняше... а и е важно какво точно му е същото на бебето - тегло според размера на главичката ли или нещо друго.
за хемоглобина се изненадвам, че едва в 8-я месец е нисък и ти изписват желязо. досега добре ли беше?

# 266
Не искам да те плаша ама след 1седмица отиди да те види на видеозон,ако трябва всяка седмица ходи,но това не е добре.Сега да ти кажа една случка за бебето на Константин(фолкпевеца) и жена му Надя,беше го разправял във Горещо.Бебчето им така започнало да спада на тегло.Колкото пъти отидели то все по-надолу с кг. и Коце се бъзикал-абе докторе да вземем да го извадим това дете,то ще стане 1,5кг.Не си спомням точно как е започнало раждането,но се оказало,че пъпната връв се е заплела,съответно не се вижда и то затова започнало да спада на тегло.

Е защо трябва сега да се психясваме взаимно? ....  newsm78

# 267
Аз си правих изследванията на 11 април и тя чак днес видя резултатите.Иначе ми беше нормален до преди 2 месеца.Най-добре ще е да отида на 3д ехограф,да потърся и друго мнение,че не е шега работа това SadSad

# 268
Аз бих отишла веднага при друг лекар .Не може в началото на деветия бебчо за 40 дни да не е наддал. и грам Twisted EvilТая докторица нещо неадекватно е започнала седмицата #Cussing out

# 269
и моята ЖК правеше така през цялото време - чак след месец гледа изследванията. дори когато имах течение и сърбеж, ми предписа свещички преди да излязат резултатите.
според мен не е нужно ехографа да е 3Д, за да се определи развитието на бебо. нужен ти е лекар, който знае какво вижда. възелче на пъпната връв не би се видяло на ехографа. не се шашкай, защото бебо усеща притесненията ни, но още утре потърси второ мнение.

Общи условия

Активация на акаунт