Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 846
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Аз знам, че щом няма цвят, мириз и сърбеж - всичко е ок Simple Smile

# 286
Аз съм със серклаж и   си имам ,малко но от сърце Laughing

# 287
И аз имам през цялата бременност,въпреки чистите изследвания.
Piss гъбите гадни може да не са от мъжете,а от отслабнала имунна система например(както е повреме на бременността).Най-добре звънни на доки и питай дали преди да идеш  на преглед да ги направиш,за да ги види или как точно да стане.Моя също мълчеше,ама аз направо си му казах,че ще съм готова за другия път да вземе секрет.Все пак трябва да има време  и за реакция ако има нещо.

# 288
Еххх, мили момичета, вече съм почти на финала и започва да ми става нервно от неизвестното голяяямо очакване и ме хваща страха  smile3518! newsm17  моля се само всичко да мине добре и бързичко да си се прибираме вкъщи с госпожицата!

# 289
Еххх, мили момичета, вече съм почти на финала и започва да ми става нервно от неизвестното голяяямо очакване и ме хваща страха  smile3518! newsm17  моля се само всичко да мине добре и бързичко да си се прибираме вкъщи с госпожицата!

Мила всички се молим да мине добре.

# 290
и мен ме тресат нервите - ту ме е страх, че ще пренося, ту пък се радвам, че бебо не бърза и ще се развива докрай... засега не усещам никаква промяна - нито болки, нито бебо се държи по различен начин. все си е така активен, имаме си пикови часове, когато "плува" и размахва крачета силничко...

# 291
Аничка, и аз съм така от вчера вече - гледам, че съм с два дни пред теб.  Wink Забавно ще е тия дни, а мен хем не ме свърта на едно място, хем няма какво да правя, че не смея, примерно, да почна да мия прозорци или кой знае какво.

# 292
Като каза прозорци : ))) ... една приятелка ми каза- "Нали знаеш,като измиеш прозорците и бебето тръгва"  Mr. Green

# 293
Като каза прозорци : ))) ... една приятелка ми каза- "Нали знаеш,като измиеш прозорците и бебето тръгва"  Mr. Green

hahaha Миналата неделя измих тоя в кухнята, че не можех да го гледам вече, пък мъжа ми беше на работа. Значи ще кротувам, че е раничко още да тръгва.  Mr. Green

# 294
И мен ме тресат нервите.Въпреки, че съм само 32 г.с. Всички лекари ми казват, че бебо е добре а аз се притеснявам ли притеснявам.
Покрай мен само истории за раждания ми разказват а аз седя и гледам тъпо,защото неизвестното е гадно нещо.Успокоиха ме поне, че по време на раждане не усещаш как минават часовете.
Сега се сетих - на колко ФМ сте ходили до сега? Аз ходих един път в 16 г.с , един път в 20-та (мисля че беше) г.с. и това е.Чудя се дали постъпих добре като не отидох на трета?

# 295
  • Варна
И мен ме тресат нервите.Въпреки, че съм само 32 г.с. Всички лекари ми казват, че бебо е добре а аз се притеснявам ли притеснявам.
Покрай мен само истории за раждания ми разказват а аз седя и гледам тъпо,защото неизвестното е гадно нещо.Успокоиха ме поне, че по време на раждане не усещаш как минават часовете.
Сега се сетих - на колко ФМ сте ходили до сега? Аз ходих един път в 16 г.с , един път в 20-та (мисля че беше) г.с. и това е.Чудя се дали постъпих добре като не отидох на трета?

Не се притеснвай за 3-та ФМ, в повечето случаи, ако има съмнения за нещо нередно при втората ФМ, д-ра вика и за трета, но ако всичко с бебо е било ок-няма повод за притеснения  Hug И недей да слушаш истории за раждания, аз лично се убедих, че при всеки е различно  Peace

# 296
аз ходих само веднъж на ФМ след 20 г.с. лекарката ми каза, че ако имам възможност да си платя и искам да видя бебчо, следващата трябва да е към 30-32 г.с. но реших да си спестя паричките. доверявам се на моя лекар, че знае какво вижда и на по-стара апаратура...

# 297
Цитат
Добро утро  Сега четох в един сайт,че е нормално да се забави ръстежа на бебо от 8 до 9тия месец,но това не означавало,че бебо не трупа маса  надявам се да не се окаже,че пъпната връв не е завързана на възел и затова бебо не е пораснал.Много ме е страх от това.Моля ако има някои,които са минали през това да пише.Благодаря
Извинявай ако те уплаша, но предпочитам да те уплаща и всичко да е наред, отколкото да те успокоим всички тук и да не е - аз бих отишла на друг лекар, и ако наистина има забавяне в растежа на бебето с цял месец бих упорствала да се установи причината.  Peace Аз доколкото разбирам от теб бебето не е пораснало от 7ми до 8ми месец, а не от 8ми до 9ти, така ли ?
Доколкото разбирам кометара на АГ-то е бил, че "не е нормално" да не е пораснал. Е хубаво и какво?  Shocked Аз бих отшла на още един лекар.

# 298
Цитат
Като каза прозорци : ))) ... една приятелка ми каза- "Нали знаеш,като измиеш прозорците и бебето тръгва"   

Миналата неделя измих тоя в кухнята, че не можех да го гледам вече, пък мъжа ми беше на работа. Значи ще кротувам, че е раничко още да тръгва. 
Joy и аз почнах да ги мия и се стреснах да не тръгне - имахме фалшива тревога, но прекратих миенето.

# 299
Килимче, сЕди кротко, какви прозорци!

Flower, и аз направих две морфологии - в 16-та и в 20-та седмица. Попитах докторката дали трябва да се прави още една, тя каза, че ако преценят в болницата ще ми направят и така. И на мен ми се струва, че ако има нещо притеснително, то ще се е видяло най-късно на втората морфология. За едното "виждане" на бебето според мен не си струва занятието. Аз вече искам да я видя наживо!

Общи условия

Активация на акаунт