Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 804
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Ако знаете корема последните дни вечер колко е твърд...започнах да ставам и по два пъти до ВЦ и при всяко разбуждане от тежестта или твърдия корем си мисля..."ох,ако е сега лошо,че така ми се спииии"  Mr. Green Надявам се на момента дори и през нощта да е адреналина да си свърши работата,че заспала не знам как се ражда : )))) Не че и будна знам  Laughing ама по-добре ще е 100% Simple Smile

Започнала си да ставаш по 2 пъти до ВЦ? Аз от сега ставам по 3.Даже онази нощ - 4. Доплака ми се направо.Ама само като си отворя очите нощем и тичам към тоалетната.И на мен корема нощем ми е твърд и тежи.Зза това се чувствам като кранта, дойде ли време да сменям позата  hahaha

# 406
И нашата - по пътя до болницата и в чакалнята не спира. Легна ли за запис - откъртва след 5-6 минути...  Mr. Green

# 407
А... от коя седмица започнахте да ходите на запис?
Моята АГ нищо не ми е споменавала още  newsm78

# 408
Хммм, от 34-та, ако не се лъжа. Да, преди три седмици ми беше първия. Ще ти спомене. Аз бях решила аз да попитам доктора на предпоследния преглед, но той направо каза да започваме.

# 409
  • София
на запис от денят на термина съм ходила, всеки ден, иначе  тоновете си ми ги слушаха на всяка консултация.

# 410
Да препоръчате някоя книга за отглеждане на новородени newsm78 ?

# 411
  • Berlin
Моите тонове ще ги слушат за 1ви път в 36та седмица.  newsm78 Тогава ми се пада датата.
Момичета, като дойде големият ден, после да разкажете как е започнало, как е минало, да се ориентираме малко тук.  Hug Simple Smile

# 412
  • София
Да препоръчате някоя книга за отглеждане на новородени newsm78 ?

библиотеките на форума Wink има събрано много повече инфо, от различни източници + доверие  в собствените ти инстинкти, също и  в тези на детето.

# 413
  • София
А... от коя седмица започнахте да ходите на запис?
Моята АГ нищо не ми е споменавала още  newsm78
Аз ходя на запис от 33г.с, но съм всяка седмица защото съм рискова, от другата ще съм 2 дни в седмицата,защото се налага да спра фраксипарина преди операция.....
а доплер и слушане ми е всеки преглед...който сега е всяка седмица,както в началото до 5-ти месец,само 2 месеца ме гледаха през 2 седмици....

# 414
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Фраксипаринът нали се приема ако имаш опасност от тромби?Аз май пак ще истерясвам със моите тромбоцити,при долна граница 140 преди 1,5м. бяха 139,а сега са 126.Незнам какво ще се прави. newsm78

# 415
Какво означава това да се ходи на запас.Аз съм края на 34 г.с и не ми е казано да почна да ходя Embarassed Embarassed Embarassed

# 416
klavdiq7777, на записа- слушат тоновете на бебчо, дали всичко е нормално! Нали така, момичета! Поправете ме, ако греша нещо! newsm78

Аз отново имам въпрос- няма да раждам във Варна и от докторката трябва да си взема направление за хоспитализация за др болница! Това направление срок има ли или.... newsm78 newsm78 newsm78?

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 23:31 от AnMary

# 417
Цитат
Сега се сетих за нещо, което ме вълнува напоследък - защо записите на тонове трябва да се правят непременно на будно бебе?
Защото когато е заспало сърцето работи по друг начин.
Цитат
Това направление срок има ли или....
Има. Един мецес. Но обикновено не пишат дата на него и така лекарите, при които ще раждаш я нанасят. Така не се налага да взимаш второ ако преносиш.

# 418
Благодаря ти, kilimiotlista   bouquet ! Да питам аз, че моята докторка мн, мн не й вярвам! А и докато не родя няма да има никой във Варна, затова исках да знам, ако случайно пренося, дали трябва някой да идва и да ми вземе др направление!

# 419
Мерси, Килимче, и аз така предположих, но да си питам, интересно ми беше. Щото освен да забави малко ритъм не се сетих какво друго може да се променя при сън.

Какво означава това да се ходи на запас.Аз съм края на 34 г.с и не ми е казано да почна да ходя Embarassed Embarassed Embarassed

Запис на сърдечните тонове.  Wink Слушат как му бие сърчицето.

abs, разбира се.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт