Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 037
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Не, но по-добре ползвай друг препарат, това си е солна киселина, много е агресивна.

# 601
  • варна
Веднага си сложих кърпа на устата .И със сигурност няма да чистя повече с такива препарати.

# 602
Гунди, благодаря за отговора!!! Значи ново направление ще вадя.

# 603
  • Варна
Веднага си сложих кърпа на устата .И със сигурност няма да чистя повече с такива препарати.

Ако държиш на определени препарати, но те е страх - моли мъжът ти да чисти. Аз така правя вече, откакто последно си подишах доместос  Sick

# 604
  • варна
сега прочетох че и препараратите за фурни били опасни.Човек явно преди да забременее трябва да е много информиран за да няма изненади .

# 605
Препаратите за почистване като цяло са си отровна химия, не се изненадвайте.

# 606
Определено тези препарати не са за по време на бременност...вкъщи мъжът ми пое инициативата..а когато него го нямаше си правех домашни препарати...просто оцет с вода..пак не мирише много добре,но чисти и е безвредно за мен и бебо..а пък с лимон и вода е супер..даже мирише готино  Wink

# 607
Моята гинеколожка на изписването ми напомни в 45 дневен срок да я посетя за контролен преглед.

# 608
Здравейте, искам да ви питам кога се избира педиатър за бебето преди или след раждането?

# 609
  • София
Здравейте, искам да ви питам кога се избира педиатър за бебето преди или след раждането?
Може преди раждането, може и след раждането.
Моя съвет е да се говори с педиатър преди самото раждане. Защото някои от лекарите не могат да поемат нови пациенти.
Аз нямах уговорка с педиатър. Личната лекар на дъщеря ми  педиатър. Не се бяхме виждали доста дълго време, видяхме се към края на бременността ми. И тя ми каза "И ви чакаме". Чухме се едва след изписването и пое сина ми.

# 610
Преди раждането обикалях и разпитвах, срещнах се няколко педиатри и си избрах един. След като се прибрахме от родилния дом се обадих на избрания педиатър и той същия ден ни посети у дома. Даде наставления, попълни документите и ни каза часа за първата консултация в кабинета. Това беше.

# 611
По въпроса с препаратите, четох напоследък, че и омекототелите за дрехи не са "китка", и че много майки омекотявали бебешките дрешки с оцет. Ние още чакаме, и до бебешки дрешки има още време, ама реших да го пробвам метода първо с нашите дрехи, и оттогава не съм купувала омекотители вече месец. Преди ми отиваха за това време поне две големи опаковки - към 4 литра. Сега една бутилка бял оцет Кулинар за месец. И не мирише на оцет изпраното вече пране, а е меко. Та, ако искате като мен да си спестите малко химии, пробвайте го - работи!

# 612
  • варна
това ми звучи интерсно newsm78 може да пробвам.

# 613
  • Варна
Здравейте, един бърз въпрос: знаете ли нещо за сода с мед - за гърло. Леекинко ме наболява и мисля да пробвам. Но все пак да попитам и тук   bouquet

# 614
  • София
Сода евентуално за налепи... Мед и лимони, чай.

Общи условия

Активация на акаунт