Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 22 994
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
ИрПуц, честито!!!!  bouquet Нека малката расте жива и здравичка и много да радва всички около себе си Hug

# 631
ИрПуц Честито0  baby пожелавам ви всичко най най !!!

# 632
  • Варна
Ир Пуц,  да сте живи и здрави двечките  Hug Радвам се, че всичко е минало нормално.

# 633
ИрПуц, много здраве, късмет и много малко безсънни нощи. Hug

# 634
ИрПуц отдавна не бях влизала и днес какво да видя  Hug
Честита ти радост! Да ти е жива и здрава принцесата, да расте усмихната и много щастлива, за да радва безкрайно и мама и тати   bouquet

# 635
Ирпуц честито и на двете!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много се радвам за вас. Много бързо си се раздвижила, браво на теб!   bouquet

# 636
  bouquet на всички.

Килими, ти как си, наближава момента?

# 637
Много наближава, аз не мога да повярвам чак.  На бебока май изобщо не му се излиза - никакви признаци. А аз съм станала една отпусната и вяла; хората ми говорят, а аз не възприемам нищо. И такъв мързел ме гони... все едно изобщо няма да раждам скоро  Laughing

# 638
 Grinning Може да е предстартово отпускане, че после да имаш сили за въртележката.

# 639
То това отпускане може и да е от безсънните нощи - вече както и да лежа всичко ми изтръпва и боли и изобщо не спя. Дремя денем; като пияна съм  Mr. Green  Айде като се освестите малко ще разказвате как е с малката  Hug Hug Hug

# 640
Ир Пуц честитоооо,бъдете много здрави   bouquet
Килими и аз съм така...имам чувството,че остават месеци,а и признаци 0 . newsm78

# 641
  Честито ИрПуц , да сте живи, здрави и малката да ви радва много !!! Hug

# 642
  • София
ИрПуц   bouquet браво,честито и от мен Simple Smile Да ви е жива и здрава малката и да расте здраво,умно и щастливо детенце Simple Smile  Heart Eyes

Момичета и аз нямам признаци за раждане,нито 1 контракция,бебето ми е високо,  седалищно е...шийката ми е 4см и въобще.... Crazy

# 643
 Hug

Магнет, а като правят записи на тонове, апаратът отчита ли контракции, казвали ли са ти? Щото и аз си мислех, че нямам, пък друго се оказа.  Mr. Green Чак накрая успях да усетя една, защото мониторът ми беше пред очите и съвпаднаха усещането с отчитането на контракция. Аз си мислех, че бебето се движи.

# 644
  • София
Hug

Магнет, а като правят записи на тонове, апаратът отчита ли контракции, казвали ли са ти? Щото и аз си мислех, че нямам, пък друго се оказа.  Mr. Green Чак накрая успях да усетя една, защото мониторът ми беше пред очите и съвпаднаха усещането с отчитането на контракция. Аз си мислех, че бебето се движи.
Да,апаратът отчита контракции-ако има и досега никакви не засича, 2 пъти в седмицата съм на тонове и нито едничка не се е показала вече 2 месеца така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт