Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 116
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
иди на лекар, най-вероятно в тази седмица е течение.
за тапата - да и моята беше с кървави нишки...

# 511
  • Варна
Днес не мога да отида никъде. Ако е течение ок - влагалищния ми секрет е чист. Притеснявах се за тапата, въпреки че ми изглежда невероятно да падне в толкова ранна седмица - засега нямам никакви проблеми, затова се притесних изведнъж.

# 512
  • София
ами със сигурност  няма да е добре ако е тапа...ако наистина днес не можеш иди утре...само лекар може да ти каже какво е...а микробиологията може да е била чиста...вече да не е...няма гаранции...

# 513
sisi83, стискам палци всичко да е ОК! не се шашкай така бързо, просто отиди на доктор, за д ауспокоиш себе си и бебчо също! хайде ще чакаме да пишеш какво е станало! Не се притеснявай- всичко ще е наред, стискаме палци!УСПЕХХХХ!!!!

# 514
  • Варна
Здравейте, още сутринта звъннах на моята АГ, разпита ме подробно за всичко, каза да не се притеснявам и да си отида чак на часа, който е на 3.06. Ако обаче, нещо ме притесни  преди това ще си отида.   bouquet

# 515
Момичета знаете ли колко струва биохимичния скрининг?

# 516
Я да ви питам още нещо. Цялата си бременност се следих в частна клиника и съответно си плащах всичко. Сега преди раждането лекарят, който ще ме изражда работи в държавна болница. Съответно се прехвърлям при него за запис на тонове и консултация и т.н. Обаче изобщо нямам представа как се процедира в държавна болница. Много съм зле. Чувствам се като неандерталец. Бях на запис на тонове и си тръгнах най-спокойно и чак в къщи се усетих, че не съм платила. И съответно щях да потъна в земята от срам. (А бях чела, че записът вече е платен навсякъде)  Та моля ви да ме светнете какво се прави. Трябвазше да отида на касата на болницата и да платя? Или не се плаща?  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 517
  • София
ми вероятно зависи от болницата...Simple Smile може да се върнеш и да питаш Simple Smile
или по телефона....

аз лично не съм плащала за запис, но ги правех от деня на термина натам....

# 518
То и аз съм много накрая. Един, два пъти ще направя най-вероятно...

# 519
Я да ви питам още нещо. Цялата си бременност се следих в частна клиника и съответно си плащах всичко. Сега преди раждането лекарят, който ще ме изражда работи в държавна болница. Съответно се прехвърлям при него за запис на тонове и консултация и т.н. Обаче изобщо нямам представа как се процедира в държавна болница. Много съм зле. Чувствам се като неандерталец. Бях на запис на тонове и си тръгнах най-спокойно и чак в къщи се усетих, че не съм платила. И съответно щях да потъна в земята от срам. (А бях чела, че записът вече е платен навсякъде)  Та моля ви да ме светнете какво се прави. Трябвазше да отида на касата на болницата и да платя? Или не се плаща?  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Понеже знам за коя болница става дума, да те успокоя, че там каквото се плаща ти искат бележка, че си платила преди това. Мисля, че някои записи не се плащат- май се плащат тия преди края на бременността- питай за по сигурно в темата. Определиха ли ти ден за секцио?

# 520
Че те не си ли казват, ако трябва да им платиш?

Аз пък днес ходих на преглед без записан час, питаха ме какъв преглед, аз викам 'ехограф' и си плащам за ехограф, пък не знаех дали само това ще прави. И факт, де, доктора и шийката ми провери, но не е било чак отделен преглед, че да се чудя... Вече съм била имала контракции, но не ги усещам.  Thinking

# 521
Биохимичния скрининг струва 43 лева. Аз го правих в "Майчин дом" София. Лека бременост. Ако искаш ще ти дам телефоните да се обадиш?

# 522
  • София
То и аз съм много накрая. Един, два пъти ще направя най-вероятно...
да, де но си накрая, а не пренасяш...при пренасяне са безплатни и се правят всеки ден.

Пуци обаче е права - ако  трябва да си платиш, обикновенно си казват и всъщност първо те пращат през касата и после с бележчицата при тях...

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 14:19 от Angel_Dust

# 523
gundie,  ИрПуц  Hug Мерси. Ще питам в темата. Нямам дата и не искам и да имам  Heart Eyes  Нещо като на Ир положението. По-нататъка ще я уточним.  На мен все ми се искаше някак бебето само да реши. Ир аз пък те заподозрях да не си родила, че нали си малко по-напред от мен  Mr. Green

# 524
Ангелче, писали сме по едно и също време. Ясно мерси. Скоро ще ходя и ще поправя грешката  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт