Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 144
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Тина и аз мисля, че около 14 г.с. съм ползвала полижинакс. Сега се сещам, че и аз се рових да прочета за него и точно бях влязла в 4 месец от бременността. Не се притеснявай толкова. Бактериите трябва да се излекуват. Бях чела (но чела по форуми, не съм разговаряла с лекар), че полижинакса трябва след 3 месец да се ползва... разни хора, разни мнения. Чувала съм, че някои гинеколози не лекуват бактериални инфекции преди 4ти месец (на една приятелка й се случи). Моята лекарка лекуваше всичко.  Аз й имах доверие и я слушах.

# 496
Притеснявам се, защото отидох при друг АГ за второ мнение, той ми изписа нещо съвсем различно и каза, че полижинакса не е подходящ за мен.

# 497
  • София
ами ако ще ти е по-спокойно действай с другото...важен е резултатът всъщност.

# 498
Мерси много, мили момичета Simple Smile

# 499
Тина, наистина - действай с другото тогава. Ако това ще те успокои - и него съм ползвала няколко пъти.  Peace

# 500
Благодаря на всички за отговорите!

# 501
Здравейте , нова съм във форума и за това не знам дали пиша в подходяща тема , за което се извинява предварително ...
искам да попитам какви мазила да си взема против стрии , защото кожата ми е доста чувствителна към рязки изменения , и дали ще има проблем ако продължа да тренирам фитнес...
благодаря предварително

# 502
За фитнеса трябва да говориш с гинеколога си кое може да правиш и кое не. Със сигурност обаче трябва да сведеш тренировките до минимум. Все пак си е натоварване.

# 503
RESPECT, ето една от темите по въпроса за мазилата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489103.0, ако ти се рови, ще изскочат и други.  Grinning накратко: избор голям, но няма мазило, което да предотврати нацепването на кожата, ако е предразположена към това и наддадеш рязко.

# 504
Мерси много момичета Simple Smile ше се поровя да видя , че като си представя и ме хваща страх ... вярно е че съм още в началото ама е сега ше мине времето

# 505
Мерси много момичета Simple Smile ше се поровя да видя , че като си представя и ме хваща страх ... вярно е че съм още в началото ама е сега ше мине времето
При мен се появиха стрии на корема и горната част на бедрата, въпреки че съм се мазала. Не се ядосвам. По-важно е бебето да е здраво  Heart Eyes . Стриите с времето стават по-бледи и няма да ги забелязвам чак толкова.

# 506
  • варна
Здравейте , преди два дни имахме полов акт с мажа ми ,на следващия ден започнах да усещам сърбеж във влагалището.Възможно ли е секса да е причината за сърбежа друг път пак сме правили секс ,но не е имало такива последствия .
Много съм претеснена да не стане нещо на бебето ,смятам след празниците да отида да и пусна една микробиология.

# 507
  • София
_RESPECT_, аз не успях да се спася от стриите. Единствено на гърдите успях да спася положението с крема на Vichy.

mimenceto123, възможно е. Пуснете си микробиология.

# 508
  • варна
Да микробилогия ще пусна ,сега пробвам да ги разкарам като хапвам кисело мляко,сирене , чесън дано се получи.

# 509
  • Варна
Момичетам тази сутрин, след като се изпишах, на тоалетната хартия имаше едно беличко прозрачно като сополче  Confused случвало ми се е преди месец може би пак. Аз си имам течение но не такова като сопол. Нали не може да е тапа  Embarassed пак съм във филм. Като ми падна предния път тапата беше слузеста, но кърваво розовееща?

Общи условия

Активация на акаунт