Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 154
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
В някои случаи може и да не е кретения, защото пълният пикочен мехур притиска областта, откъдето трябва да мине бебето, а родилката не е в състояние да се изпишка нормално било заради интензивни контракции, било заради епидурална упойка.

упойки не съм имала, а за другото нямах шанс да разбера мога или не, просто го направиха... всъщност мен ми беше напълно все тая...може и да са видяли, че няма да стане по нормален начин, знам ли...

# 481
Искам да ви питам имали ли сте разтроиство и според вас опасно ли е? Питах лд и тя каза осцилоскопциум, но не ми се тупче пак с лекарстжа , а пък аг не е в Бг Sad

# 482
Преполагам е важно какво е предизвикало разстройството. Можеш да хапваш повече кисело мляко и/или да добавиш и някой пробиотик, както и да ограничиш разхлабващите храни за сметка на затягащите.

# 483
Микеланджела, какво значи като маркер, маркер за какво? Язък ми за логиката.  Laughing

И мен ще ме приемат от предния ден.  Tired

# 484
 Пийвай повечеко вода и примерно днес яж препечени филийки с обезсолено сиренце. Мисля, че оризовата вода помага в такива случаи. А ако пробваш лечебна хумана newsm78

# 485
Да не срежат уретер. То няма каква логика да упражниш тук ако не си запознат.

# 486

Ааа, ясно. Умни хора.  Grinning Ама и после е удобно докато не можеш да ставаш.  Mr. Green

# 487
  • София

Ааа, ясно. Умни хора.  Grinning Ама и после е удобно докато не можеш да ставаш.  Mr. Green

е то за  секциото ясно защо...ама за нормалното? какво да ти режат и какво докато не може да ставаш?

# 488
Не знам, Ейнджъл, каква е идеята при нормалното. По споменатата причина е за секцио. Сигурно има причина и за нормалното.
Ир, удобно е за тях вероятно. Моят се беше препълнил докато някой се сети да дойде и да го смени. Усещането беше твърде неприятно. После пак си беше гадничко, махнаха го, вляха ми 150 банки ФР и взе да ми се пикае през 20 минути. Леглата са високи, а никой не се засилва да ти помага да станеш. Да не говорим, че тоалетната, след нея и мивката бяха на огромни разстояния от леглото ми. Това, защото се подведох да лежа 2 дни в интензивно, вместо да платя 6 дни В.И.П. Но ми го предложиха като по-добър и евтин вариант. Второто си беше вярно, но само второто.

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 14:20 от michelangela simoni

# 489
Мами ,имам огромна молба  PraynigЕдна бъдеща мама с близнаци  в 15 г.с  с ин витро  има леко тъмно зацапване ,а нейния АГ в момента дежурен в спешното във Варна по телефона и казва да продължава да почива,че така ще е до 24 г.с. тоя е ненормален #Cussing outМомичето е загубило преди това в късни седмици дечица и сега е в шок .Може ли телефон на АГ специолист във Варна ,които да я прегледа през почивен ден?Благодаря много на всички Hug

# 490
Не знам, Ангелче, аз говорех за секциото. За нормално не виждам причина за катетър, освен тази, която е споменала АлексчеRolling Eyes

Мике, и аз от 1 или 2 банки ФР в Пирогов пикаех през 10 минути и за всяко трябваше да викам санитарка с подлога, а те, както се сещаме, не идват на мига. Та от тая страна катетърът ми се вижда голямо удобство. Стига да не забравят да го подменят, явно.

Диана, съжалявам, че не мога да помогна, желая успех на близката ти.

# 491
Майчин дом? Не може ли да отиде веднага там?

Ето варненската ема. Може там да попиташ. Късмет на приятелката ти!

# 492
Много благодаря Hug

# 493
Чували ли сте нещо такова, че полижинакса се изписва след 5 месец?

# 494
  • София
изписва се когато има нужда... преди след...все тая...

Общи условия

Активация на акаунт