Отговори
# 615
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за милите думи  Hug! Голям професионалист е Надя Джамбазова Heart Eyes!!!

Момичета споделете супата от кухнята кога я давате.Мисля да записвам Йоана на кухня от дрругия понеделник ,но се чудя тази супа кога да я давам / за пояснение малката яде 4 пъти / .

Аз давам на обед около 50-100гр супа и около 150мл от манджичката без сухар.Кремчето с плод следобед.Вечер си пием млякото.

Фонтанелите ни са почти затворени.На амбулаторния лист пишеше 5мм на Криси, 8мм на Алекс.В момента спирам постепенно витД.
Хубав ден ви желая!

# 616
  • у нас
Данна на Холле има адаптирано козе мляко. Ако искаш пробвай с него Peace
като му видях цената  #Crazy #Crazy #Crazy  и май е по-добре да сте без мляко и да си набавяте от др. място белтъци, калций и минерали.... Confused

# 617
Много сложна ситуация. Точно млякото е най-важно сега за развитието на мозъка  Cry.

# 618
Michael@, не е точно така, има хора, които си израстват изобщо без да консумират мляко след ранна бебешка възраст, а някои дори и без млечни продукти и са си ОК. Peace Майка ми например. А дъщеря ми не е яла млека, но пък е яла доста сирене, масло, кашкавал, изобщо не й се е отразило за лошо. Щом има алергия в рода, млякото не може да е супер полезно, освен ако не става дума за кърма. Поне такива са моите разсъждения за моите деца, разбира се  Wink

Tommelise, колко струва това златно мляко  Simple Smile

# 619
# 620
  • Варна
Дана, кашкавала от краве мляко ли беше? Ако е бил, и е нямал Дани проблеми, мисля и с хипоалергенните млека няма да има. Ако искаш можеш да добавяш постепенно 1 по 1 лъжички към безмлечните каши, за да проследиш реакция.
Това с алергиите е голяма гадост.

# 621
А, мисля, че няма да е алергичен - пу-пу, ама на страха очите са големи явно.

# 622
  • Варна
Така е. Ние и от двете страни нямаме алергии и такива подобни проблеми. И децата за сега нищо. Просто една вечер в 22.30 дъщеря ми появи с страхотен алергичен обрив по цялото тяло. Беше като по учебник. Така и не стана ясно от какво се появи. И сега много внимавам с храните и напитките и на тримата. По този повод пият само вода, никакви сокове, чайове или нещо друго.

# 623
Илик, да са ти живи и здрави дечицата!   bouquet

Честито и на Доли и на Ванко!  Hug Сладурчета малки!

Дана, явно си много наплашена отпреди! Слава богу, че Дани не е с алергия!

Виктория се изрина жестоко преди две седмици. Беше към 21ч и тичахме по спешни кабинети, където се сблъскахме с такава бюрокращина, че думи нямам. Нищо чудно, че си отиват хора заради лекарската немарливост в тази държава...отношението на лекарите е ..... ooooh!  Както и да е, казаха, че нещо я е полазило и ухапало и от това е направила реакция. Силно се надявам да е било токсично самото насекомо, а да не е алергия към насекоми, защото моята мила баба си отиде навремето от ухапване от оса, ей така за има няма 15 минути и сега бая ме е шубе... Confused

# 624
Мале Яничка, ужасна работа това с баба ти, дано наистина Вики няма проблем с такива неща, че е страшно!

# 625
Честит празник на всички дечица!   bouquet

Нека бъдат живи и здрави!
Да растат весели и безгрижни, заобиколени от обич и усмивки!!!

Hug  Hug  Hug

# 626
  • Варна
Добро утро! Честит празник на нашите деца, най-хубавите!   bigdance2  Party Time Tada

Мятам ви едно кафенце на бързо и хуквам пак по задачи.

Извинявам се, че не пиша много, но сега тичам по училища да записвам каката 1 клас. Дано успеем да се вредим с баткото за ясла/градина, че вече съм малко така  Crazy. Освен приятните задачки, така за разкош и майка ми влезна в болница за операция, та и там са едни главоболия, дано всичко приключи успешно.

Приятен ден и усмихнат ден на всички!

# 627

Честит празника на най-хубавите деца-НАШИТЕ!!!
Да са ни живи и здрави,да огравят деня ни,да ни радват,а ние да сме здрави,за да ги отгледаме  bouquet

Един отчет от нашата консултация 10 100(9600) и 76(75)-дебеланката на мама Joy
Днес ще излизаме с разни наши приятелчета да отбележим първия празник на нашите мишоци,ще ходим на сладкарница,да хапнем ние майките торти,та да не заслабнем Mr. Green
Пожелавам ви един прекрасен ден с малките (и големи) деца!

# 628
  • В царството на мечтите
Честит празник на всички особено на децата. И аз да се похваля и тук днес станах пак леля имаме си мъж / за сега първия в рода/

# 629
Привет! Hug
Честит празник на всички мъници!Да са ни живи и здрави,много усмихнати и лъчезарни,да растат много щастливи!Весел и усмихнат ден изпълнен с много забававления и емоции ви пожелавам! family 1swing football
Момичета да ви се похваля от вчера Соня започна да се изправя сама в креватчето  1crib.И постоянно се катери по мен  Joy да се изправя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт