Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 32 079
  • 760
  •   2
Отговори
# 135
Жестока битка !!!

# 136
Поправете ме ако греша, но Еда не гледаше ли записите от охранителната камера на хотела, във фрагмента? Тук нещо този момент ми се изгуби в серията...  newsm78 newsm78 newsm78
Според мен сега ще отидат да гледат видеозаписите с този управител или там какъвто е...

# 137
  • Русе
На снимката бяха двама, а сега само шофьора! newsm78

# 138
Честита ви първа реклама hahaha hahaha

# 139
  • Русе
Честит ви първа реклама hahaha hahaha
Поне гледахме 10 мин с началото. hahaha

# 140
  • Варна
Поправете ме ако греша, но Еда не гледаше ли записите от охранителната камера на хотела, във фрагмента. На чийто запс Бату удря Харун и така го качва в буса.? Тук нещо този момент ми се изгуби в серията...  newsm78 newsm78 newsm78
Ей, сега след рекламите ще ги види! Управителя й предложи да погледне записите от камерите, за да се успокои! Peace

# 141
Поправете ме ако греша, но Еда не гледаше ли записите от охранителната камера на хотела, във фрагмента? Тук нещо този момент ми се изгуби в серията...  newsm78 newsm78 newsm78

Мокси сигурно това ще го дадът сега .Но пък на мен ми направи впечатление ,че Бату беше извън буса пред хотела и караше Харун да се качи а тук го дадоха как любезно го поканва отвътре. newsm78

# 142
  • София

За първите  реклами......да си ни под ръка  chef
Боби, с това домашно пожизнена шестица на детето изкара!  hahaha hahaha hahaha

# 143
Не знам за вас,ама на мен ми беше малко смешно как се боричкаха! Laughing Rolling Eyes

# 144
здравейте момичета  доста време ме немаше можели някой ако знае да ми каже дали ще умира харун нистина
Сигурна съм че ще се спаси, само нагнетяват напрежението. Sick Sick Sick

# 145
Според мен сега ще отидат да гледат видеозаписите с този управител или там какъвто е...
Рози, редактирах си поста, тъй като не се уточних какво точно ми се изплъзна от поглед. На фрагмента дават как Бату качва Харун в безсъзнание в буса, а в епизода видяхме,че Харун влиза доброволно... #Crazy

# 146

За първите  реклами......да си ни под ръка  chef
Боби, с това домашно пожизнена шестица на детето изкара!  hahaha hahaha hahaha
Ей телепатия точно това щях да пиша .супер са . Hug

# 147
Привет на компанията,
едвам успях да се класирам за началото-като никога днес да започнат навреме!

# 148
  • София
Харун помоли Бату да го убие ако трябва но да не докосва семейството му.Да ги остави на мира,защото са невинни и той обеща-каза нямам работа със семейство ти,нещата са само между нас двамата.Харун му каза да не споменава дори името на Еда.Еда и управителя ще гледат записите от камерите,защото е страрнно всичко случващо се,така да си зареже колата,не вдига телефона.

# 149
  • София
Титанична битка! С тоя патлак голямо размахване падна! И нашичкия от много нервене и гордост да се остави Бату да го изненада в гръб!  Crossing Arms Ама много наивно!

Общи условия

Активация на акаунт