Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 32 018
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Не разбрах Бату остави ли телефона на Мелда и ако да защо тази патка не се обади в полицията?
Взе й телефона

# 211
Гривната падна, сигурно означава нещо. Може би ще я намерят и ще решат, че трупа на шофьорът е на Харун....

# 212
  • Русе
Комисарят с кого говори, май беше нещо важно...Само да не излезе в комбина с Бату и той! ooooh!

# 213
  • Варна
Абе, уж Харун нямало да се предава, ама да видим.... ooooh!

# 214
Не разбрах Бату остави ли телефона на Мелда и ако да защо тази патка не се обади в полицията?
Взе го със себе си, когато влизаше в сиропиталището..

# 215
  • Русе
Анги, благодаря за превода!  bouquet

# 216
  • София
Абе, уж Харун нямало да се предава, ама да видим.... ooooh!
Спомняйки си разговора свършил ли е кошмара?-си каза този път наистина свърши,но спомените с Еда и ЯМур го карат да се държи  Peace

# 217
еда казва на мелда каде  бату и че ще баде ли щастлив бату ако харун умира каза ако знае нещо ка и каже и тя каза че ще и зване мелда пита дали е истина това той казва да и после тя му казва че такъв живот не иска и него
bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 218
Момичета освен пожара има ли нещо още от фрагментите което до сега във филма не са го дали  newsm78

# 219
  • София
Много здрави тия врати бе....не са ли поизгнили newsm78

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 00:25 от bob_99

# 220
Много здрави тия врати бе....неса ли поизгнили newsm78

Боб  огромни благодарности за усмивката която ми предизвикваш с тези твой хрумки  lovekiss lovekiss lovekiss

# 221
Рекси, Моксито Благодаря. Не съм видяла, че Бату взима телефона, но Мелда пак си е патка.

# 222
мацката пита керем дали са се видяли друг път щото и се идва че се познават

# 223
  • София
Много здрави тия врати бе....неса ли поизгнили newsm78

Боб  огромни благодарности за усмивката която ми предизвикваш с тези твой хрумки  lovekiss lovekiss lovekiss
Ий това нашто момче голям....зор видя ,голямо нещо.Аз съм май по назад от вас ....ама където ми върви там си гледкам.Сега съм в реклами....   с една салатка почват малеее само за ракийка #Crazy

# 224
  • София
мацката пита керем дали са се видяли друг път щото и се идва че се познават
newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт