Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 943
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Арас като децата от детската градина - чул не дочул, разбрал не доразбрал тича да докладва на Еда
Как, бе?! #Crazy Той научи от първа ръка- Бату му се обади и му каза, че е убил Харун и е приключил с Арсланлъ! Crossing Arms Подметна му и нещо за Еда, ама не разбрах съвсем Thinking- бях се зашеметила от пламъците около Харун! Grinning

# 316
Тая Еда , как ще преживее тая мъка  Shocked Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

Не знам има ли друга героиня,която е преживяла всичко това,което й се случи на Еда в този филм,или и това е част от сценаристския "прецедент"

# 317
  • Русе
последно дадоха..горящото дърво падна върху него
Изглеждаше така , но в следващия кадър се видя , че не е върху него паднало.

Ще чакаме от Боб и Сарони да доуточнат нали са по назад .... hahaha hahaha

Не... Падна над него и се опря върху нещо!

Опря се то.. Sad....върху върху гръдните плочки.Нали си е перко момчето.Просто бързо трябва някой да влезе и да го извиди ....ако закъсне ....фира дава момчето.И ВЕРНО нЕОЧАКВАН ЩЕ Е ФИНАЛА.

Боб казах ти ,че Тарък ще се яви и ще дам банкет в Дивака. Peace
Какво е това "Дивака"?

# 318
# 319
  • София
Все си мисля за мотото на този сезон, какво точно имат предвид сценаристите под "любовта се ражда от пепелта, да не би да са прежалили нашето момче?

Сакън! Не думай! Няма начин!  Naughty

# 320
  • София

Опря се то.. Sad....върху върху гръдните плочки.Нали си е перко момчето.Просто бързо трябва някой да влезе и да го извиди ....ако закъсне ....фира дава момчето.И ВЕРНО нЕОЧАКВАН ЩЕ Е ФИНАЛА.

Какво е това "Дивака"?
Венка там се събирахме.....заведение

# 321
Аз си представям, че някой случаен ще види пожара и ще извика пожарна. Както стана с Бату, някакъв старец ще измъкне Харун и ще се грижат за него, но в пожара ще е загубил паметта си... Гледала съм го в други филми. Това поне 3-4 серии, да погребат шофьора вместо него, да плачат 2 серии, да кажат на Ямур... ииииии изведнъж случайно Харун да започне да се присеща малко по малко... Еда разбира, че е бременна и за да не остане сама, Арас и предлага брак. И на сватбата се появява Харун... Дали пък на финала няма да се срещнат както в началото - в дъжда? Тогава се виждат, той си спомня и..... Щастлив край Simple Smile
Ако намерят само 1 труп, Бату ще вдене, че Харун е жив!
Дано дотогава Бати умре (ама де тоз късмет) Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 322
Майтапа настрана но и аз смятам ,че Харун ще оживее и ще се скрие от Бату за да защити Еда и Ямур докато го елиминира от пътя си. Thinking

# 323
# 324
Момичета желая ви Лека нощ. smile3524

# 325
Дивака е готина кръчма в София

# 326

Какво е това "Дивака"?
Едно заведение в София , всъщност те май са 2  Laughing Mr. Green
Аз знам за едно на Христо Белчев близо до Лагуната, където си правим форумските срещи  Peace

# 327
  • Варна
Все си мисля за мотото на този сезон, какво точно имат предвид сценаристите под "любовта се ражда от пепелта, да не би да са прежалили нашето момче?

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Въх, пепел ти на езика! smile3556 Какво думаш?!  newsm34 Олеле.... no no no

# 328
  • Русе
Ивва, лека и спокойна!  bouquet

# 329
  • София
Тая Еда , как ще преживее тая мъка  Shocked Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

Не знам има ли друга героиня,която е преживяла всичко това,което й се случи на Еда в този филм,или и това е част от сценаристския "прецедент"

Ама и пак недомислици - дали е реално в такъв момент да си хвърли телефона на земята и да не вдига стационарния, когато очаква новини? То пък бива, бива... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт