Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 908
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • София

КОШМАР   

Плачи сега...какво ли друго ти остана   
Душата си..... превърна в роб   
В химера зла...повярва и отвори рана   
Сама сърцето си ...прониза с нож   

Обичаш ли го още.....ти кажи?!   
Желаеш ли до него да заспиваш?!
И сред милувките му "нежни и добри"
Готова ли си с отворени очи да бдиш

Страхуваш се.... и много те боли
Отново луташ се в кошмарни денонощия
Усещаш студ.. и гърчиш се в безсилие
Но на вратата вече чака ....изборът ти нов

П.П. Ей такава интересна любов ....не бях гледала до сега newsm78 #Crazy newsm78

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 16:40 от bob_99

# 466
  • plovdiv
Боби за "Кошмар"- newsm51 newsm51 newsm51 newsm10 smile3501 smile3501

# 467
Боб  bouquet,Бганьо и днес музата ви не ви изневерява , поздравления!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 468
  • София

Сега това кадро придобива смисъл... Ето кой за кого бил - финалиращите двойки ще бъдат - АМ и ЕХ

Става.... newsm10 smile3521 newsm10 ама все си мислех, че  Арасчо ще е с Ниса....на финалната отсечка.А и тя къде се затри......как хубаво се беше заканила на шавливко. smile3527 smile3527 smile3527
Трябва да се включи в играта.Ама и той телефона много си го изключва  Thinking..... hahaha Joy :hahaha
Нали все важни дела има да върши Twisted Evil Close Twisted Evil

# 469

Сега това кадро придобива смисъл... Ето кой за кого бил - финалиращите двойки ще бъдат - АМ и ЕХ

Става.... newsm10 smile3521 newsm10 ама все си мислех, че  Арасчо ще е с Ниса....на финалната отсечка.А и тя къде се затри......как хубаво се беше заканила на шавливко. smile3527 smile3527 smile3527
Трябва да се включи в играта.Ама и той телефона много си го изключва  Thinking..... hahaha Joy :hahaha
Нали все важни дела има да върши Twisted Evil Close Twisted Evil

Най-вероятно ще я "върнат" в Лондон. Съвсем я обезличиха и обезсилиха.

# 470

КОШМАР   

Плачи сега...какво ли друго ти остана   
Душата си..... превърна в роб   
В химера зла...повярва и отвори рана   
Сама сърцето си ...прониза с нож   

Обичаш ли го още.....ти кажи?!   
Желаеш ли до него да заспиваш?!
И сред милувките му "нежни и добри"
Готова ли си с отворени очи да бдиш

Страхуваш се.... и много те боли
Отново луташ се в кошмарни денонощия
Усещаш студ.. и гърчиш се в безсилие
Но на вратата вече чака ....изборът ти нов

П.П. Ей такава интересна любов ....не бях гледала до сега newsm78 #Crazy newsm78

Като гледам двойката Мелда-Бату, ми се ще в манастир да служа...това е сатанинско чифтосване... bishop

# 471
Здравейте компания Незабравима!
Честит имен ден  на ИР  ИРЖИ и всички именници!
Да ви е живо и здраво името и да ви носи много късмет!Желая ви много здраве,щастие,късмет,успехи в работата и най-вече в любовта!

Докато чета прекрасните стихове  на Байгън и Боб smile3501 smile3501 smile3501 си похапнах и от вкусните мекички на Тарабас  love001 от палачинките на Елия  love001 пийнах си кафенце с кекс от почерпката на Иржи и си изплакнах очите с фотосесиите на Мокси  bouquetПрочетох всички коментари  които бяха от интересни  по-интересни. smile3501 smile3501
Бобо,благодаря за инфото за тежките снимки на снощната серия.Смело си ни е момчето newsm10 newsm51 newsm51
Рекси,Анджи благодаря за разясненията снощи newsm51 newsm51

# 472

Много сполучливи стихове н Бай Ганьо и Боб! Браво за творческото вдъхновение от тази пародийна серия!
Отново малоумна серия в тон с последните. Не вярвам, че някой може сам да се качи  в колата на смъртния си враг, воден като под хипноза посред бял ден пред тузарски хотел. Най малкото ще се развикаш, ще привлечеш внимание.
Любовта между Мелда и Бату ми изглежда някак си много изкуствено лепната. Насила се получава, колкото да запълнят липсата на нещо по-добро. Струва ми се, че Мелда ще го убие.
Харун ще го спаси или полицията или някой случаен. Между Арас и Еда нищо няма да стане.

# 473

Много сполучливи стихове н Бай Ганьо и Боб! Браво за творческото вдъхновение от тази пародийна серия!
Отново малоумна серия в тон с последните. Не вярвам, че някой може сам да се качи  в колата на смъртния си враг, воден като под хипноза посред бял ден пред тузарски хотел. Най малкото ще се развикаш, ще привлечеш внимание.
Любовта между Мелда и Бату ми изглежда някак си много изкуствено лепната. Насила се получава, колкото да запълнят липсата на нещо по-добро. Струва ми се, че Мелда ще го убие.
Харун ще го спаси или полицията или някой случаен. Между Арас и Еда нищо няма да стане.

Обаче нашите спиритически сеанси в сряда вечер никой не може да развали, макар че снощи поради лошото време ни се разпаднаха връзките, и гледай какъв рифреш му дадохме... Joy

# 474
Поздрав за именячките с Кукавица и големата Цеца!

http://vbox7.com/play:248e8d69

# 475
Привет ,Незабравими!  Hug Hug Hug

Честит имен ден  на Иржи и ИР!

Поздравления за Боб и Бганьо ,чудесни стихове! bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

# 476
Аплодисменти и от мен за неизчерпаемите таланти тук.
И поздрав за цялата незабравима компания

UNUTULMAZ 82 - Kalbim seninle - Gökhan Özen - bg sub
Незабравима 82 - Сърцето ми е с теб - Гьокхан Йозен - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/H9ht_3jLdys
http://vbox7.com/play:ed14b991

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 18:01 от rosisan

# 477
Мъка по Гергьовден

Мъката дойде ни много
Не сме днеска ний на кеф
Шефът пак ни гледа строго
Брои минутите в кенеф

Човек не може да поплаче,
да попсува, да кълне
За нещастното петаче
ще ни се дупе съдере

А Харун гори кат факла
и няма кой да го спаси
Дано овчар с овчици вакли
във този миг се появи

Агнешкото ни присяда
като се сетим за това
По дяволите и обяда!
Искаме Харун с Еда!

Защо реши, че спасителят ще бъде овчар!  Laughing Laughing Laughing Аз си мисля, че може да бъде скитник, които живее в сиропиталището! За да бъде спасен Харун, някой трябва да бъде много близо до него! Дето се казва в другата стая! Нема време за пожарната!

# 478
  • София
Горкият Хубавелко - изтормозиха го с тоя филм! какво ли не го правиха - сега пък и го горят наистина!  ooooh! ooooh! ooooh!

СБОГУВАНЕ

Облизват тялото ми.....огнени езици
Безпомощен съм и не мога да ги спра
Нахлуват спомени усмихнати ,красиви
С вода поливат...... пламъците диви

Лежа....и чувам гласовете ви далечни
Усещам ....нежният ви аромат
Летите като птици лекокрили
Над най-красивите поляни с цветя

Отидохте си ...сам съм... спуска се и мрак
Не виждам и не чувам и не мисля
Тя идва....иска моята душа
Протяга вече....костеливата ръка

Върнете се ....любими мои
Не се плашете ...чуйте моите слова
Обичам ви...прекрасните ми самодиви
Така ще е завинаги дори и след смъртта

# 479

Каламитси, ако си мислиш сама да лекуваш раните на Хари на Иф, нЕма да стане, и аз ще дойда... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт