Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 879
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте незабравима дружина . Hug Heart Eyes
Първо да поздравя именячките ,че днес доста позакъснях . ooooh!
Ирка ,Иржи ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МОМИЧЕТА !!! Пожелавам ви много много здраве ,късмет и любов ! txtloves newsm51 newsm51 newsm51
Бганьо,Боб,Дани днешните ви творения са уникални както винаги . lovekiss lovekiss lovekiss
Ивва,г-жо Леман ,Рекси благодаря ви за преводите . Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Росисан клипчето е  newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51
Диди 69,Мокси прекрасни оформления txtloves Flowers Bouquet Kissing Heart Flowers Bouquet Kissing Heart

# 556
Здравейте заклети фенове ! Simple Smile
Аз тези 2 седмици все гледам сериала на следващия ден, но така поне не се изнервям от рекламите  Laughing
Така обаче прескачам по някоя тема и не мога да се вълнувам заедно с вас... Sad
За следващия път се надявам да съм на линия Simple Smile
Подарявам ви един букет като от Харун Simple Smile

Благодаря!

# 557
  • София
Това е то, наш Хубавелко! Малеееееееее, любимите ми снимки, гарнирани с пракрасния клип на Ради! Ееее, нямам удържане  newsm57 Heart Eyes newsm19 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Боби, Бганио, Дани - ненадминати сте!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51, Кви са тия вашите музи се чудя!  newsm78 Мойта се е свряла в миша дупка  Crossing Arms

Иве, Леман, балагодаря ви преводите, момичета!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Росисан, пракрасен клип!  newsm51 newsm51 newsm51 Забелязвам, че колкото по-драматично става, талкова по-нежни и чувствени клипове и стихове се създават.! Така трябва- като противовес на злото, стои не кое да е, а любовта - с главно Л smile3521 txtloves txtloves txtloves

# 558
Във всеки случай 7 серии преди финала няма никакви проблясъци за  развръзка! Нещо
подсещащо!
Ако няма скок във времето – задължително хепиенд!
Но ако има, не знам защо си мисля, че могат да го дадат още в следващата серия. И всичко, което се е случило да бъде ретроспекция!
Така ще ни спестят сцените с тоя терор върху Ямур и Еда! Ще бъде върха, ако дадат как едно дете страда заради смъртта на баща си! Такова чудо няма в световното кино! И във военни филми даже не съм го гледала!
От друга страна  не виждам причина за скок във времето! Едва ли от един пожар може да се получи амнезия. Но ако няма амнезия, къде ще бъде Харун и какво ще прави ! Най-много въпросителни има около неговата съдба!

# 559
  • София
То си е заразно с тия прекрасни стихове, та и аз да се отчета

Спасител

От снощи още се терзаем
Кой ще те отърве не знаем
И за Бату съвсем нехаем
Все някак пак ще го изтраем

Дали попаднал там овчар
На стадо овци господар
Или пък други Божи дар
Ще бъде там за тебе цяр

Каквото, който те спаси
И раните ти бързо изцери
Герой ще е на стиховете ни
И нека Бог да го благослови

И после следва наказание
Бату с мъчително страдание
Мелда с нечакано признание
За теб с Еда...любов...стенание  txtloves txtloves txtloves

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 23:46 от BoBoYana

# 560
# 561
# 562
  • Варна

Един зашеметяващ мъж с очарователна усмивка да ни украси вечерта! newsm74
 Пууу... newsm03 newsm53 smile3521 smile3505 newsm09 newsm09 newsm09

# 563
  • София
Дани, размазващи снимки! Ама че мъж, бе!  newsm10 newsm03 smile3521 smile3521 smile3521

# 564
  • Варна

Да видим нещо наистина мнооого красиво! newsm10 newsm53 smile3521

# 565
  • София
Великата тройка сладури

# 566
  • София
Каквито и локуми да разтягат до края, това е финалната тройка....с переспектива за каре  hahaha hahaha hahaha

# 567
Каквито и локуми да разтягат до края, това е финалната тройка....с переспектива за каре  hahaha hahaha hahaha

newsm10 newsm10 newsm10

# 568
  • София
Бобо, абе къде са тия миши дупки, да си заврем и ние музите там? Явно престоят в миша дупка на твоята й се е отразил много добре. Поздравявам те за "Спасител"!

# 569
  • София

Ами да побързат с карето, че май ще ги изпреваря. Изчерпа ми се вече търпението.

Общи условия

Активация на акаунт