SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 930
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Девойки, веселите се днес , а  Grinning  Злате, да не си отпуска от малкия Hug  Да, това е еталон за мъжествено криви крака, че даже и класика  Grinning 

Ееей, уредиха се рускините, *завид*

Импалке, имаш таланта да размазваш с описание, ммммм  , държа се на положение и не съм се свлякла още, защото съм на работа. Забрави за конвент в Бг, това не можем да го направим.

Не знам какви са хавите с пуловерите на Дж. и Дж., но много подчертават красотата им. Госпожа Тренершата е голяма смехория, ама нали се е хванала до този прекрасен мъж, пука ли й  Joy

# 256
Момичета тук съм , чета ви, ама съм затънала в АУ-то, ще ви покажа резултата по-късно Simple Smile  Hug

# 257
Цоп и аз тук, верно днес добре си го прекарвате  Peace
И аз им завиждам грозно на рускините, а за конвент в БГ, ... те сигурно J2 не знаят и къде се намираме (освен в нашите епизоди  Mr. Green). Та оставам реалист до край  Whistling.

Аз нали скоро се отказах от спойлерите, та не знам дали се знае нещо ...., но все си мисля , че стената на Сам, ще се срути точно в последната минута на последния епизод и така ще ни оставят в невидение цяло лято, какво му се случва  newsm78, полудя ли? Преместен е на 4км (нали там се намираше лудотеката в София, или пак бъркам) или да ....

Мирка , прости ми неграмотноста, но какво е АУ-то?????  Embarassed

# 258
  • гр. София

Аз нали скоро се отказах от спойлерите, та не знам дали се знае нещо ...., но все си мисля , че стената на Сам, ще се срути точно в последната минута на последния епизод и така ще ни оставят в невидение цяло лято, какво му се случва  newsm78, полудя ли? Преместен е на 4км (нали там се намираше лудотеката в София, или пак бъркам) или да ....

Там, там се намира. И аз работя на 5 минутки от мястото.
Няма нищо случайно в тоя живот, ей  Mr. Green

А най-забавното е, че има ей оттатък един парти център, който се казва "Парти център "Четвърти километър"". Точно срещу болницата  Joy
Ако някой твърде много се развесели направо идват и си го прибират  Laughing

# 259
Фейче Hug ,
Цък! - в знак на извинение за непростимата проява на неуважение тип ‘изпреварване при непрекъсната линия’ и ‘отговарям без да ме питат’ към Вашата благородна особа. Използвайте както обикновено и по предназначение, консумирайте (се) с удоволствие и без мярка.

Ох...няма такава красота просто, дори не мога да намеря думи, с които да опиша емоциите си Blush То не е ръка, то не е коса, то не е гушка (Стиче, поздрав Heart Eyes ), то не е всичко Heart Eyes
Благодаря ти, Импалке Hug

# 260
Би, АУ е alternative universe, демек там, където Мирка е с Кас, а пък ти с двамата братя Laughing Днес прекалих с кафето май...

# 261
А най-забавното е, че има ей оттатък един парти център, който се казва "Парти център "Четвърти километър"". Точно срещу болницата  Joy
Ако някой твърде много се развесели направо идват и си го прибират  Laughing
На нас коледното ни парти беше там 2007 година. Едни чаши бяло вино ме бяха поразвеселили, но духнах преди да успеят да стигнат до мен да ме приберат Laughing

Heart Eyes Мерси, Фейче Heart Eyes И на Импалка мерси Hug

Абе чудя се дали Дийн ще трябва да избира кой да спаси - Лиса и Бен или Сами? Thinking

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 15:55 от Стичето

# 262
Бичи, Инчето ти е отговорила  Hug Обикновенно съм там като правя клипчетата, влизам си в АУ-то и не ме търси  Mr. Green

Миша е пуснал нова снимка в туита, незнам защо е облечен така, но с това облизване, не ме кара да се чувствам много безгрешна  Twisted Evil Two Hearts

ПП-Инче много ми харесваш като прекалиш с кафето  Hug

# 263
Аййй, малко ме хвана липсата и сега не мога да ви изчета! Simple Smile
Пардон, че разбуних духовете с гневната си тирада по адрес на Сарчето и после се скатах като класически трол, ама ми се наложи тия дни да си поприпомня, че освен фенка съм и мама, и съпруга, и студентка.  ooooh!

Виждам, че сте се разгорещили нещо на тема деколтета, едно такова описателно го раздавате. Продължавайте в същия дух, че нещо ми даде фира печката и трябва да търся алтернативни методи за сгряване.  Mr. Green

Мирка, виждала съм и една друга снимка на Миша където е със свещеническа якичка, и имаше някакъв кървав труп пред него...  май му е някакъв страничен проект?

# 264
Лили,
Кога си в отпуск Whistling ?

Фейче, Стиче, Hug
Oбичам да дарявам удоволствие Flutter .

(цъкабъл)
This is the Award for Jared that will be presented to him from the fans in Nashville.
Почти съм сигурна, че това е наградата, за която говореше Dana тук.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:50 от Impala

# 265
Би, АУ е alternative universe, демек там, където Мирка е с Кас, а пък ти с двамата братя Laughing Днес прекалих с кафето май...

Oооооо, това ли било  Twisted Evil . Данке шьон за разяснението  Hug Кака много обича да е там  Mr. Green Blush

# 266
Мирка, виждала съм и една друга снимка на Миша където е със свещеническа якичка, и имаше някакъв кървав труп пред него...  май му е някакъв страничен проект?
Намерих това: http://twitpic.com/4weowv . Линкът отдолу е http://www.divinetheseries.com/. Описание от там: "A young priest must come to terms with his crisis of faith or risk damnation to the soul of a living miracle. With man's freewill held in the balance, the bloody conflict surrounding the immortal being known as Divine will take him further into his religion than ever he dreamed possible"

Утре започва 'Asylum 6: The Final Chapter Convention' в Бирмингам.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:50 от Impala

# 267
Айдеее, днес ми е изпотяващ ден явно, пак намазах с хавлийката мяууууу. Бичи Hug

# 268
Impal-ка благодаря -

Toзи проект "Divine", нали само уеб серии било, ама се говори, че Мишата ще го филмира в главната роля, ако това са снимки от сета на "Divine" ще си ударя Д-то в тавана от кеф! Добре де той участва така ли? Пак не разбрах, днес ми е от тъпите дни  newsm78 newsm78 newsm78  Hug Предвид кратката му филмография /изгледана прилежно/, Divine ще ми дойде като манна небесна!  newsm18
Бичи всички сме в Ау-тата си . На мен ми се наложи да изляза, за да взема малката от ДГ  Mr. Green  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:58 от Aquariel

# 269
Днес ми е ден да отговарям без да ме питат ooooh! . Извинявай, Мирка Grinning .

Поздрав за всички, които харесват такава музика: Whitesnake – ‘Til the End of Time Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт