SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 907
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Добре, явно съм разбрала грешно.
Да, два епизода по 42 минути (без рекламите), а не един дълъг.

PS. Mда, ангелите са силни и много буйни/страстни, предполагам.

# 331
Аз винаги недоразбралата - довечера има ли епизод, тоест в 4 сутринта има ли? Трябва да знам, че иначе бях планувала алкохолна вечер и да спра докато е време Laughing
Постът на Мирка ме обърква, тя ще чака утре субтитри! Но за какво? Олеле, тотално се обърках...

# 332
Едно обявление от Чък:

Чък набира доброволци да му направят пролетно почистване на къщичката.
Щедро заплащане.
Записвания тук в темата до утре в 16:00ч.

И отново: щедро заплащане  Wink

хмммм

аз днес не съм се разписвала, още ви дочитам... но не мога да не коментирам това

Бела се записва да чисти.... търка... мие... и каквото трябва Simple Smile

# 333
Ами Мирка, ние такова... да не ти навлизаме в територията, и се придържаме към братята.  Flutter Иначе ако ще си говорим, аз на тоя шлифер съм му набрала ехееее откога... А епизод довечера няма, днес е двучасовия финал на Смолвил. Нашия е другата седмица

# 334
Еми, благодаря за отговора... Успокоих се Grinning

# 335
Хелоу,
аз ей така ни в клин ни в ръкав, само да кажа, че качих епизод 3 и 4 при музиката за да ги има и който иска да ги сваля. Че нали веднъж Импалка  Hug каза, че сайта в който ги качва след време се трие ... та ми дойде идеята   Bulb да пробвам да ги кача в 4shared и то взе че стана .. та ако има желаещи  Peace

И какво казвате, днес/ утре няма епизод  Cry  newsm77

П.П. редактирано ....

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 04:36 от bichito

# 336
Чудесна идея, bichi, благодаря   bouquet . Ще сложа линковете в първи пост на следващата тема.

И не, тази нощ няма да има епизод Laughing - чак на 20 май.

# 337
  • # супернатурална #
Добър вечер  Grinning Остана ли нещо за чистене, или всичко сте олизали  Rolling Eyes Некое V-образно ъгълче, теракотни плочки, к'во да е? Ако не се вредя като изпълнител, поне като обект. Сещам се за един (хайде, двама) дето ще свършат нещо с мен по хигиената, чувствам се особено мръсТна  Flutter

А сега нещо много извън темата, но няма кak да не го споделя с вас, щото ме разрева  hahaha

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 23:24 от Г. Краули

# 338
Галче, много е сладко анимираното нещо от сватбата на Принца. Картинките от някое истинско детско ли са или са правени специално за случая?

# 339
Леле аз какво съм разбрала-недоразбрала!  ooooh! ooooh! ooooh! Мислех си, че днес ще е епизода Sad Сори, че съм ви объркала момичета, обърканата съм аз  Crazy Е за 2 часов финал, мога да чакам една седмица  Laughing

Гледам, че тук Джаред е изкъпан с хавлийка на главата, чак и някаква странна маска има под очите, сигурно против бръчки  hahaha

Краулииии страхотно сравнение. Колко им се смях на тия двете на сватбата, ужасни бяха  Stop Но колажа е просто уникален- 1:1  Hug

Емичка навлизайте, за благото на всички, ще е ако му съдерем шлифера /леле как прозвуча  Embarassed  Laughing Laughing Laughing/

Лека нощ от мен:

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 00:23 от Aquariel

# 340
Добро утро...

и малко слаш

а за колажа

анимацията си е на Дисни от Пепеляшка...  hahaha hahaha hahaha hahaha

ама вярно двете са като две капки вода със злите сестри, дали някой дизайнер не се е изгъбаркал с тях...

# 341
Добро утро  Hug

Идвам за да   ви   наспамя и излизаме навън  Hug

# 342
  • # супернатурална #
Добро да е, макар и без дозичка  Grinning
Много обичам денят ми да започне със слашки, ето и от мен

Кога ли ще почнат да излизат снимки от конвенцията, да знам кога да се прибирам. Ето я програмата, аз нищо не разбрах  newsm78

# 343
Sera Gamble - 'Let It Bleed' Preview

B бяло: Е, моето оправдание не е точно Wink като това на Диййн Whistling , но и аз не знаех кой е H.P. Lovecraft - инфо.

Един пресен Дженсън и един Heart Eyes Джаред - дохапа ми се Flutter :
(цък) и (цък!)

Jensen's panel Saturday. Ще чакам клипчета - така ми е тъпо Crossing Arms .

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 02:01 от Impala

# 344
Пф, няма епизод Crossing Arms
Това, че другата седмица е двоен, не ме грее. Исках сега да гледам пък! И без това цяло лято няма да има серии... Гадно, много гадно... Confused

Общи условия

Активация на акаунт