SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Ciao Grinning !
Spoiler TV: The Best TV Show Competition 2011 - Nomination Stage – скоро пак ще гласуваме и нека силата бъде с нас Peace , както обикновено Wink .

PS. Дес, Бела, благодаря Hug за леканощенето. Ще си го запазя за тази вечер - ще е още по-ядосано и наказателно настроено...

PPS. Момичета, мисля да махна канала на rsrvedMom от първи пост, защото е с клипчета от доста отдавнашна конвенция. Ако някой има нещо против, да казва.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 15:59 от Impala

# 511
Moмичетаааааа умирааам! Първият тийзър трейлър на DIVINE с неговият глас, а колко е готин!!! Мишааа бейби, you're sooooooooooooo good!

# 512
  • Buffyworld
Здравейте, момичета !  Hug

Аз все още не съм гледала 20 - ти епизод  / The man who would be the king / ,  но просто съм любопитна относно следния въпрос - Някой не го ли дразни това, че в този сезон няма Big Bad, а че всяка серия си е един вид  " чудовище на седмцата " и си  е малко или  много сама за себе си ?  На мен лично много ми харесваше  5 - ти сезон  с цялата тази история за войната между Ангелите и Демоните, Луцифер и Михаил . Да, имаше си и отделни епизоди, но като цяло, имаше една обединяваща арка.  Малко съм разочаровна , че не беше доразвит героят на Ева  / The mother of all/  . Очаквах , че тя ще е нещо повече, някакво голямо зло , като Лилит , например.  В предишните сезони имаше епизоди, от които ми настръхваше косата. А в този сезон просто няма епизод, който да ме изплаши. Но пък от друга страна серията  " The French mistake "  страшно много ми хареса и много се забавлявах, особено като показаха сватбената снимка на Сам и Руби, с която той в действителност е женен / в реалния живот / и колко изненадан изгледаше Сам. Това е една от любимите ми серии, както и серията за Дивия запад.   Аз всъщност харесвам сериала, заради самият сериал ,  не го гледам само заради артистите, въпреки, че много харесвам Кастиел.  Просто съм малко разочарована от този 6 -ти сезон. Надявам се, че 7 - ми сезон ще е по- добър. Защото ако не е , по - добре хич да не го снимат, само и само да не се развали имиджът на филма.  Доколкото разбрах от един британски форум, тази седмица трябва да излязат наведнъж  21 и 22 серия. Миналата седмица нямаше заради излизането на новата серия  на Никита.        Всъщност и Никита е страхотен сериал. Много по- готин от стария.  Mr. Green

# 513
  bigdance2 Ооооо г-жо Колинс този сериал ще се гледаааа   jumpuu

Преди малко котката и кучето ми се сбиха,влизам тука и гледам гифчето с котката масажист,при мен няма да го има това щастие май Tired

От вчера само снимки с микрофони гледам  Mr. Green накрая ще му излезе прякор на Дженсън  hahaha

# 514
Бъфи, не си единствената с тези впечатления от 6 сезон Grinning  Ако се върнеш по-назад, ще видиш, че сме си говорили по темата.  Разделяме се на 2 лагера, както се казва  Grinning, но пък сме единни в горещото очакване на 7 сезон. Още повече при предположенията как ще завърши сегашния.

Мирка, трейлърът изглежда много интригуващо  брррр   Ама Сам и Дийн ще ми липсват тук  Mr. Green

# 515
Moмичета ей сега се рових из нета и чета фенките на Кас, какво очакват за финала и повечето са почти сигурни, че ще го убият Sad Снимките на 7ми почват лятото, Мишата тогава ще е в Хаити за Рандом Актс Sad Все повече се отчайвам! Какво ще правя без Кастиел в 7ми сезон! Пълен ужас! Ако ни го причинят това ще има масови безредици, нима не виждат колко много фенки има Кас?

Мамче /скоро ще свикна и с Дес/  мноооого блажно ми стана от обръщението ти  Hug Ще се гледа със сигурност, направо нямам търпение, особенно ако няма Кас, поне Divine ще запълва огромната празнина  newsm45

Бъфи права си, сюжета се губи, но на мен не ми пречи, особенно със серии като последната /гледай я, страхотна е/, мога да изкарам и 15 сезона Simple Smile

Люс разбирам те, и на мен Кас ще ми липсва адски, ако го няма в 7ми Sad

Е това се казва поглед - Какви хубави джобове!

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 18:53 от Aquariel

# 516
Олеле, Мирка, страхотен тийзър!!! Ще се гледа непременно!!!
Не искам да убиват Кас!

# 517
 Мирка каза джобове и се сетих нещо  Joy  Една душа сутринта напъваше за кафе и шоколад, та реших да сервирам, ей така по никое време  Grinning

цък   Светна ли ви  Joy

# 518
  • В средата на времето
Аз завидях за този огроооомен шоколад Crazy Joy

# 519
 smile3532 Оо Лили  hahaha

г-жо Колинс  Hug

# 520
Напускали сте страхотни снимки! Разтопих се, докато ги гледах Heart Eyes

Клипчето с Divine е супер - дококлото се чува, първият епизод трябва да излезе някъде през лятото, та ще го чакаме с нетърпение.

Междувременно, тук http://tvovermind.zap2it.com/thecw/rumored-cw-2011-2012-schedule/59232 може да се запознаете с проекто-програмата на CW за есента. При СПН промяна няма - петък, 9.00 вечерта.

# 521
Люскаааааа, трябваше сутринта да ми го дадеш този шоколад, сега за какво ми е Joy Но и на него ще му видя сметката.
А тийзърът на Divine е страхотен, със сигурност ще е интересно да се гледа, направо завиждам на Мишовица Grinning

# 522
Аааааа,страхотни снимки..... #Crazy
Вече не мога и да пиша....... smile3544
И микрофоните вече не са това,което бяха  hahaha

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 21:43 от myri76

# 523
...
И микрофоните вече не са това,което бяха  hahaha

А сега да не се избием коя иска да е микрофон  Mr. Green
Пу първа  Whistling

Промото на Divine е стра- хо- ви- то, ще се гледа  Peace
г-жо Колинс  Joy Joy