SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 062
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Импала, аз от анимето веднъж погледах малко, сгърчих се в ням ужас, и повече не искам.  Laughing Не ща да страдам повече, чак толкоз мъка ни моам изтрая, утешителни снимки или не... А иначе тоя старшип верно много страшен, пу-пу, да не ти мине път!  Joy

Off topic :Мирка, чела съм ги до припадък, от няколко години ги имам. Много са добри, тамън ми беше писнало от фентъзи по формулата "бедно сираче/чираче/овчарче изведнъж се оказва THE CHOSEN ONE (тъ-дъ-дъ-ДЪМ)  и трябва да се бори с лошите" и от първа глава знаеш кой ще оцелее и кой ще умре... Sick Не мога да понасям вече истории от типа добрите срещу лошите, и всички е морално черно-бяло. Това ме привлече и към нашето сериалче все пак. А на автора като цяло съм му върла фенка, той преди фентъзито е писал много фантастика и хорър, изобщо е един много талантлив дядо.

Сори, че оспамих, ама нали сме си близки тука, ще ми простите някак. Даже ще се извиня официално:  Laughing

# 61
Явно съвсем сме по темата за Очаквай неочакваното...

първо отварям аз страниците за клипчетата от Импала и чета това "NUDE ERECTIONS

HONORARY MEMBER OF THE MISHA COLLINS VACUUM PENIS CLUB." и  smile3556 и направо нещо неочаквано очаквах. Обаче и това, което видях беше достатъчно зле...

защо са тези неща... защо ПД Дийн пее и си върти задника като чалгаджийга и защо плачееееее

абе странна работа

а иначе Бийбър тотално ме довърши

кажете сега за размерите зе снимките, аз не знаех, че не бива да се пускат големи... вече ще знам и ще се поправя!!!!

отивам да се съвземам от изненадите на Импала... чакам нещо за успокоение на нервите след това, което видях.... честно казано май "NUDE ERECTIONS! "  вече не ми се вижда чак толкова лош вариант

# 62

честно казано май "NUDE ERECTIONS! "  вече не ми се вижда чак толкова лош вариант

Нищо лошо не виждам аз в тези неща...  Crazy

Ето за успокояване на нервите, виж го как спокойно си е полегнал... я си полегни и ти при него да ти мине  Twisted Evil

# 63
  • # супернатурална #
Импалко, как можа да събереш Галя, обич и големи в едно изречение  Heart Eyes

Големи красоти, голямо чудо! От мен за сега нищо подобно, само да ви стресна какво може да стане от прекалено много гледане на СПН  Mr. Green

Редактирам се, ето едно метро, в което бих се повозила, ще преживея някакси забраната за пушене  Laughing

И още нещо мхм..интересно цък

Люс, ми за Джаред ще се сетиш, като видиш висок младеж, м'чи как! Аз днес гледах "Механикът" и си мислех колко би му отивала главната роля  ooooh! Иска ми се да е главна роля във всички филми, които гледам  Joy

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 22:16 от Г. Краули

# 64
Емичка, благодаря много. Прекрасен Дженсън в прекласна поза...

веднага отивам да лягам...

а дали е ми мине или ще ми стане още по-зле... няма значение...

лягам... само се колебая отгоре/отдолу

Импала, не знам как ще ти простя за Бийбър

# 65
Хахахахахах Белс много ме радваш  Hug Hug Hug
Ох Бийбър Джефърсън Старшип /може това да са му трите имена  newsm78 Laughing/ и мен ме стрестна  Mr. Green

Офф топик-Леле Емичка още повече ми се дочетоха. И на мен ми писна от "дъ чоузен уан" и тн глупавите  холивудски филмчета или пък др тип - адски тъпи уж комедии, който ме докарват до лудост със ужасно скучният си сюжет. То това само се бълва в последно време  newsm78 Единственият по хубав филм, който гледах и който е точно по нашата част е "The RITE" с Антъни Хопкинс, много ми хареса, а сър Антъни Хопкинс е велик. Simple Smile Та сега почвам щурмуване по книжарниците за книжките към "Песен за огън и лед", защото май ги няма никъде  Sad

Кой казваше "цъкабъл", много ме кефи как звучи  Hug

# 66
Оооо, Гале, добър цък! (shaving kink FTW!)  А на метрото и аз бих се повозила, даже на всеки поотделно...  Joy

Мирка, ако толкова не можеш да ги намериш, пиши на лични да споделя моите леко оръфани екземпляри.  Hug Ето и нещо специално за теб: (не че аз не го оценявам подобаващо  Twisted Evil ) Цък for moar pleasure, дет се вика.

# 67
  • # супернатурална #
  А на метрото и аз бих се повозила, даже на всеки поотделно...  Joy

rotfImao

Аз бих се качила на първата, айде и на четвъртата станция. Междинните две ще ги мина транзит  Laughing

# 68

rotfImao

Аз бих се качила на първата, айде и на четвъртата станция. Междинните две ще ги мина транзит  Laughing
Цъ, не прощавам аз, еле па като са ми събрани на едно място. На Кас съм му набрала отдавна, (прощавай, Мирка)  а другия откак го чух да пее "Paint it Black"... Heart Eyes Малко ми е нисичък, ама на токчета ще го кача ако трябва...  Joy ( май вече трябва да се водя някаква ултра-мега ненаситница, знам ли... )

# 69
Оооо, Гале, добър цък! (shaving kink FTW!)  А на метрото и аз бих се повозила, даже на всеки поотделно...  Joy
smile3532 smile3532 smile3532

# 70
Утешаващи снимки за изстрадали анимето души – цък и цък.

Eми,
Честит нов аватар, ултра-мега ненаситнице Hug .

Бела,
Според правилата на форума, максимално допустимите размери на изображение в мнение са 600x600 пиксела, което си е доста голямо. И всъщност това е единственото писано правило, теорията. На практика обаче, когато в един пост има много и големи изображения, той заема твърде много място на страницата, което е ненужно. За да се вижда добре едно изображениe е достатъчно да е високо някъде 200-400 пиксела, но ако в един пост има наистина много такива, все пак е по-добре да бъдат намалени до 100-200 и да се направят цъкабъл. Съставянето на такъв пост отнема повече време и усилия, но пък изглежда подреден и стегнат, въпреки че съдържа доста слюноотделящи пиксели Grinning . Същото се отнася за изображение в цитат – вече е видяно в първото мнение и е добре да се намали дотолкова, че да може да се разпознае. Това, разбира се, е моето виждане и с него не мога да задължа никого – всеки е свободен да публикува както му е удобно Peace .

# 71
Импала, благодаря
и за утехата и за разяснението
Ще имам предвид вече!

ето добро утро с малки снимки Simple Smile

а уж размерът нямал значение !

а относно станциите на метрото, мисля да ги подредя така

1-2
1-2-4
1-2-3
1-3-4
1-4
1-4
1-4
4-4-4-4-4-4-4-4-4-4-4-4

# 72
Добро утро,
Бела, размера няма значение  Whistling, но когато е този и толкова малък (напълно достатъчен е) си е направо задоволителен  Mr. Green
Какво, викате, Ще се возим на Метрото .... Гале, ти на 1º и айде на 4º станция би се повозила, но от ляво на дясно или от дясно на ляво  Mr. Green
Моя милост би се повозила на със всички, само адаша на Щерката бих пропуснала (и аз като Еми (честити нови дрешки  Peace) неЩо ми е нисичък).
Еййййй днес е пеееетъъъък, иииии утре има епизоооооод  Party

# 73

Е, Бела, ококорих се вече  Joy  Всички присъстващи сме доволни  Mr. Green 

И честит Гергъовден  Hug 

# 74
Честит петък! Честит Гергьовден!

Довечера:

Joy

Аватара реших че е подходящ поради фъркатите субекти  Mr. Green

Бела, а номерца ще им дадеш ли? Дали ще стоят мирно на опашка?  rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт