SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 984
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • # супернатурална #
И аз. Отивам за кафе, че съм много зле.

# 91
Ето ме и мен Grinning ! Къде ми е двойното удоволствие?

Чудя се да гласувам ли тук: http://www.spoilertv.com/2011/05/favourite-tv-romance-competition-new.html Joy

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 03:53 от Impala

# 92
А ето и мен, чакам си кафето тихо...

# 93
# 94
  • # супернатурална #
Ето ви млякото, кафето, почвайте да изпускате пара и да минаваме към облизване на лъжичките

# 95
Четири срещу една лъжичка? Ще я ерозираме...
Edit: A, сега е по-добре - една лъжичка и един черпак.

В бяло: The Balki Bartokomous of Heaven Joy

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 20:57 от Impala

# 96
  • # супернатурална #
 ooooh! Сега вече и черпак няма да погледна, без да изтръпна  Grinning

Ей, много говорят в тази серия, не схващам всичко. Но Сам е божествен  Heart Eyes

# 97
Галче, мило,
Да помагам или ще чакаш превода утре?

# 98
  • # супернатурална #
Ами, сега предимно ще гледам, има какво.
Б.Б. Кас много интересен, бе! Така му отива да е лош. Както харесвам властни мъже - побойници, добре че само екранни, че все синя щях да ходя Laughing

Б.Б 2 Еее, става ми жал за Кас. Ама как страда за Дийн, както и той за него  Mr. Green Видяхте ли коментара в чата, когато Дийн му се караше  Laughing  FUCK YOU DEAN

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 04:51 от Г. Краули

# 99
Ммм много интересна ми е серията.

# 100
Аууу, страхотен епизод: наситен, смислен, емоционален, много неща се изясниха. Свалям шапка на Едлънд Hug .

Промото за финала (20 май):

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 05:05 от Impala

# 101
  • # супернатурална #
Пускат го още веднъж.
Чувам, че навън заваля, пикникът утре май се отлага, значи ще си го гледам отново веднага след като станат субтитрите  Party Лека от мен, беше ми много приятно  Hug

# 102
Днес се излюпих рано-рано и едва дочаках да стане 9 часа да ходя да си платя нета. На милия батко в офиса му образувах стрес, едва беше отключил и аз връхлетях вътре една рошава и недоспала и плеснах парите на бюрото.  Laughing

Епизода ме закопа тотално, още ми бръмчи главата и се опитвам да си наредя мислите. Кас ми скъса сърцето направо   Cry  Защо всичките са едни такива хубави като страдат?  ooooh!

Хаха, аз там си гласувам още от миналия кръг и се забавлявам да чета хейтърските коментари...  hahaha

# 103
  • София
Има субтитри вече
http://DMCA-removal-from-Google/new.php

# 104
Здравейте, епизодът още не съм го гледала, че нямам достъп до толкова бърз нет от тук, но чета спойлери с удоволствие:
Ето и малко загрявка с Марк Шепърд от мен Heart Eyes
http://www.buddytv.com//slideshows/supernatural/mark-sheppard-tv … t-star-63099.aspx

Общи условия

Активация на акаунт