SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 159
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Много ми хареса епизода и идеята за изповедта Heart Eyes Краят навява едно такова тежко чувство на отчаяние, безверие, загуба Confused Жалко е да предадеш човека, който значи най-много за теб, като избереш да вземеш решение, което го засяга пряко, без негово участие, с идеята, че така го предпазваш и правиш най-доброто за него Confused

# 106
Здравейте, момичета
Аз съм страшно доволна от епизода!!! Това беше най - добрия епизод от този сезон за мен ... поне за сега. Въпреки, че беше мрачен, изпълнен със спомени от стари избори и грешни решения хареса ми. Имаше връщане назад към белезите от миналото, страх от крехкото настояще и невъзможното бъдеще.
С нетърпение чакам да изслушам/прочета мненията Ви и предположенията за предстоящите епизоди.    Simple Smile

# 107
Жалко е да предадеш човека, който значи най-много за теб, като избереш да вземеш решение, което го засяга пряко, без негово участие, с идеята, че така го предпазваш и правиш най-доброто за него Confused
Абсолютно съгласна Peace . Ако разбера за ситуация 'лъжа те, за да те щадя', хапя до кръв - за мен означава, че човекът не ме познава или по-лошото - подценява. Но разбирам мотивите на Кас. Съжалявам, че не успя да обясни на Диййн и останалите така, както на нас. Харесва ми колко сложно и нееднозначно е забъркано всичко в сериала, и нямам търпение за финала след цели две седмици, въпреки че се усещам, че яхвам вълната kill 'em all Crazy .

# 108
  • # супернатурална #
КОЙТО НЕ Е ГЛЕДАЛ ДА НЕ ЧЕТЕ
Очаквах нещо много по-изненадващо, но може би защото много размишлявах и горе-долу имах идея как са се случили нещата. А и частичното спойлериране допринесе  Mr. Green Иначе прекрасно беше представена вътрешната борба на Кас, за себе си го оправдавам, наистина не е имал избор. Имаше два пътя - да тръгне към Дийн (когато събираше листата) или да тръгне към Краули. Дяволът си знае работата, удря тогава, когато знае, че ще бележи точка. Парадоксът е, че Кас предпочете Краули заради "доброто" на Дийн, постъпи като Боби, когато не му каза за Сам - някакви хора, решават вместо теб, кое е най-доброто за теб, опитвайки се да ти спестят болката и нанасяйки по-голяма вреда. "Всеки убива това, което обича" - много на място ми идва това, нещо като адът и добрите намерения.
Хареса ми новата визия за ада - ако и адът е персонален като рая, това ще е моя ад - безкрайно чакане на опашка, казвала съм ви, че даже и за Джаред не бих чакала...за автограф, де, за друго - ще си помисля  Laughing

Миша направи страхотна роля - личи си, че е голям актьор, а не "грешка при кастинга" както се шегуват Дж и Дж. Много ми харесва такъв властен, но и изгубен. Страшно беше, като просна двата демона на земята и с един "тръш" ги изби. Дали има вече гифчета  newsm78

Не издържам, ша го жмуцна

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 17:57 от Г. Краули

# 109
Здравейте   bouquet
Страхотен епизод! Припомниха ми за пореден път колко обичам Supernatural. В предния си пост в темата казах, че имаше един период преди врече, в който си мислех, че вече са се поизчерпали. Но с тази серия отново на 100% ми показаха, че няма нищо такова. 
Разказът на Кас беше нагледен пример за това, че пътя към Ада винаги е осеян с добри намерения.  Confused И че, когато цената е твърде висока, трябва да се замислим, наистина ли сме способни да я платим. Последната сцена между Дийн и Кас беше много силна и тъжна. Още веднъж прекрасна серия.  Simple Smile

# 110
Току що го изгледах! Адски силен епизод! Трябва да го гледам пак и ще коментирам,  просто още ме държи! Страхотна серия! Кастиел в битка със себе си! Страхотия!
Мишата  беше брилянтен! Какви сцени само! Ако има персонален Рай- то това за мен са сериите като тази!

# 111
аз не разбрах, Кас е върнал Сам от ада, но нарочно ли го е върнал без душа?

# 112
аз не разбрах, Кас е върнал Сам от ада, но нарочно ли го е върнал без душа?
Не стана ясно. Кас твърдеше пред Дийн, че не е нарочно, но кой знае Thinking

# 113
  • # супернатурална #
Силно се надявам да не е нарочно. Най-малкото, защото това Дийн НИКОГА няма да му прости. Всичко друго - да, но не и това. И нещата вече съвсем няма да са каквито бяха  Tired

# 114
Не мога да повярвам, че Кас би измъкнал Сам без душа нарочно. Но предполагам има логика, ако е решил, че иска да предпазва Дийн и да го държи настрани Rolling Eyes Това няма да му го прости Дийн, да. Ох, вървейки към финала, всичко води някакси до смърта на Кас, като изкупление може би Confused Не знам, дано греша Confused Или всъщност няма да имам нищо против да умре, ако се върне за новия сезон Grinning

# 115
Беше изключително тежък епизод, но, както Линд каза, най - добрият за сезона. Ах, Кас, какви ги забърка.... Очертава се много интересен финал...
А представете си да ни накарат да си милсим, че Кас е мъртъв и цяло лято да чакаме, за да разберем.  Shocked
Я кажете, нямаше ли я Мамичка на снимките от финала?  newsm78 Да не би да я върнат някакси?

# 116
Допадна ми епизода, но май за да се вълнувам пак като в началото трябва да спра със спойлерите, уффф.

За душата на Самито, аз поне както го разбрах не е било нарочно и даже не е предполагал, просто се е надценил. Sad

# 117
И аз мисля, че не е било нарочно спасяването на Сам без душа. Сделката с Краули  е след спасяването на Сам. А и не мисля, че Кастиел би стигнал толкова далеч или поне ми се иска де.  Confused
Замислих се дали наистина в края на сезона Кас няма да си иде, особено когато каза, че случилото се от човешка гледна точка е трагедия. В трагедията изкуплението на грешките обикновено е едно.   Sad

# 118
Best Quotes from ‘The Man Who Would Be King’

“Песен” от епизода: Michael Bublе - Me And Mrs Jones

Aнализи: Is Cas Doing the Right Thing? (плюс гласуване), Supernatural's Castiel: From Ally to Enemy?, Review

Още две интервюта с Едлънд: тук и тук

# 119
И на мен сериийката много ми хареса  Flutter Снощи не успях да гледам с вас, макар че бях тука  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт