SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 942
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Оооо, Розенце, благодаря!  Hug Много любима! А клипа съм го чупила от въртене, с моя фетиш за дългокоси мъже...  Crazy

Аз пък исках да ви пусна това по-рано, ама се отплеснах: http://www.youtube.com/watch?v=B24ocNYs5uE  Съвсем различен стил, но много силен текст.

# 301
Розичка,  мерси за поздрава, това е една от най прекрасните песни съЩествували някога. Какво да говорим .... от 80те и 90те, по хубава музика няма  Peace (мое мнение).
Хващам си пак метлата и продължавам  clean и ви поздравявам на свой ред с музиката която ми е другарче в момента и ми помага в дом. работа ...

# 302
  • гр. София
Бичито, като си се захванала да  newsm28, защо не минеш и през нас, че имам едни прозорци изостанали неизмити? Чудя се на кого да ги пробутам  Joy

# 303
Бичито, като си се захванала да  newsm28, защо не минеш и през нас, че имам едни прозорци изостанали неизмити? Чудя се на кого да ги пробутам  Joy

Хе хе, нямаш проблем, цената са само двама братя Уинчестър, ..... на поднос  Whistling

# 304
  • гр. София

Хе хе, нямаш проблем, цената са само двама братя Уинчестър, ..... на поднос  Whistling

За Чък няма проблеми. Кажи за кога ги искаш, къде да бъдат доставени, по кое време, как да са облечени и с какво да са гарнирани и ги имаш  Wink

# 305

За Чък няма проблеми. Кажи за кога ги искаш, къде да бъдат доставени, по кое време, как да са облечени и с какво да са гарнирани и ги имаш  Wink
То ако е за прозорец и Уинчестър и аз идвам да чистя при теб. Внимавай обаче кой брат ще ми донесеш на поднос Mr. Green

# 306
  • гр. София

То ако е за прозорец и Уинчестър и аз идвам да чистя при теб. Внимавай обаче кой брат ще ми донесеш на поднос Mr. Green

Ей сега като ми светне къщата!  Joy
Който брат кажеш  Wink

# 307
Все едно не знаеш кой Wink

# 308
Импала много обича да , безплатно при това Whistling Whistling Whistling .

# 309
  • гр. София

Знам аз, много добре знам.
Ти ела, пък него на паланкин ще ти го доведа.

Илюстрирам:

# 310
А такааа, да си дойдем на думата... трябва със замах да се планира! Номера е да се хване съответния брат (по избор), да се разсъблече до дънки и потник и да му се връчи кофа и парцал за да мие прозорците. Особено както е топло времето сега, пък и миенето на прозорци е тежка, мърлява работа, няма как да не се измокри човек... сигурна съм че след като се свърши работата няма да липсват желаещи да им помогнат да се изкъпят....
Не ми обръщайте внимание, и аз тука чистя стаята на дребната и мозъка ми дава на късо, от жегата ще да е...  Laughing

# 311
  • гр. София

Безплатно, безплатно, колко да е безплатно?
Чък добре плаща  Wink

# 312

Безплатно, безплатно, колко да е безплатно?
Чък добре плаща  Wink
Не я слушай ти, Импалка е хитра, казва, че е безплатно, та да възкликнеш колко е благородна и да й дадеш екстра прайз Mr. Green

# 313
Еми,
Болят ръцете след дълго миене, затова по-добре аз да си го свърша и после да се просна и да чакам... безплатното... нали Whistling .

Въх, Фейче, възмут, обид, разсърд Crossing Arms .
 Wink

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 16:41 от Impala

# 314
Въх, Фейче, възмут, обид, разсърд Crossing Arms .

Гледай, Сам и Дийн също не могат да повярват на моето нахалство, гледат в потрес Laughing

Извинявам се

Общи условия

Активация на акаунт