SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 25 020
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Taкааа,
Здравейте и от мен най-накрая на този безкраен четвъртък 12-ти. (Много обичам петък 13-ти, та затова го споменавам).
Гледам днес сте се забавлявали доволно, намерили сте всички снимки излезнали нощес из LJ и ФБ-то - двете фланелчести - със сигурност са монтаж. Дженсън в енотеката във Флоренция оригинално беше облечен в костюм с бяла риза и черно сако. Г-жата не помня с какво беше, но със сигурност главата на Дженс е монтирана върху снимката с г-жа Тренерката и то "облечен" с пуловера, който Джаред си купи от shopping-tour-a из италианските улици. Ами.... освен много мат'риал за авторите на слаш фен-фикшъни по темата, няма как иначе да коментирам кадрото.

Относно Миша и свещеническата одежда:
Миша е пуснал нова снимка в туита, незнам защо е облечен така, но с това облизване, не ме кара да се чувствам много безгрешна  Twisted Evil Two Hearts

Мирка, виждала съм и една друга снимка на Миша където е със свещеническа якичка, и имаше някакъв кървав труп пред него...  май му е някакъв страничен проект?
Намерих това: http://twitpic.com/4weowv . Линкът отдолу е http://www.divinetheseries.com/. Описание от там: "A young priest must come to terms with his crisis of faith or risk damnation to the soul of a living miracle. With man's freewill held in the balance, the bloody conflict surrounding the immortal being known as Divine will take him further into his religion than ever he dreamed possible"

Impal-ка благодаря -

Toзи проект "Divine", нали само уеб серии било, ама се говори, че Мишата ще го филмира в главната роля, ако това са снимки от сета на "Divine" ще си ударя Д-то в тавана от кеф! Добре де той участва така ли? Пак не разбрах, днес ми е от тъпите дни  newsm78 newsm78 newsm78  Hug Предвид кратката му филмография /изгледана прилежно/, Divine ще ми дойде като манна небесна!  newsm18
Бичи всички сме в Ау-тата си . На мен ми се наложи да изляза, за да взема малката от ДГ  Mr. Green  Heart Eyes

Май пак само снимки сте гледали из постовете ми в любимата ни тема. Mr. Green Инфо за "Divine" излезна официално за пръв път на 01.04.2011 и надлежно съм ви постнала същото тук. Simple Smile Ще бъде уеб-сериал с идея, разработена от спец-ефекти екипа на "Свръхестествено" (с главен продуцент онзи Ivan Hayden, който е шеф на спец-ефектите на СПН). Идеята я знаете, но не беше потвърдено участието на Миша вътре (имаше слухове, които за щастие се оказват верни). Дано това не означава, че любимият ни ангел няма да го има в сезон 7, защото ще се бием до истинска кръв с тези спец-ефекти спецове, ако ни вземат Кас, за да го правят падре.
Иначе сериалът тепърва започва да се снима, но това не пречи да има широк интерес от публиката, като даже е разработен и сайт на въпросното нещо: http://www.divinetheseries.com/
Тепърва ще чакаме новини, аз поне съм си го записала в графата "задължително ще се гледа".

Emi, много се смях на случката ти в магазина и "срещата" с Миша. Филмът, от който е клипчето, не е ли един, в който нашия човек играе сериен убиец и изнасилвач на девойчета?

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 00:42 от Dana_Scully

# 286
Joy Хахахахаах Емиииии, много готина случка! Ти как не си седнала направо в магазина, да си отвориш биричката и да помолиш продавача да усили ТВ-то и да не те закача поне 30 мин Laughing Ама колко е секси-прелъстителен в сериалчето а? Ако ме срещне така докато карам не мисля, че ще има оцелели накрая  Laughing

Дейнаааа благодаря ти, за страхотното инфо и за прекрасните новини /бях чувала само за сериала и за слуховете покрай участието на Миша   Hug / Очевидно съм плакнала очи по някоя снимка и съм пропуснала толкова важно нещо  Embarassed Rolling Eyes  Голяма съм шматка  Crazy

Пуснах да се ъплудва клипчето и утре ще ви го пусна, като загрявка за серията  Mr. Green Hug

# 287
Aquariel, Hug шегувкам се само, като ви се карам като строга учителка, че не сте си прочели уроците. Simple Smile Иначе много си ви обичкам.

Импалка, я уточни, плс за какво точно ми се извиняваш тъй свръх-приятно, че не разбрах какъв е поводът за извинението, но пък като го видях... лелеее, съгрешавай по-често така, че да ми се извиняваш. Mr. Green

# 288
Добро утро Hug !

Dana,
Хи-хи Laughing , не си чела Фнимателно вчера Wink , но ще ти обясня. Златето попита нещо Фейчето, но аз я изпреварих с отговора и затова й се извиних многопикселно с Джаред. Явно бях набрала скорост (по нанадолнището) и когато по-късно Еми зададе въпрос на Мирка, аз пак се намесих и се наложи отново да се извинявам, този път със снимка на Миша. Накрая, понеже ми беше незавършено без Дженсън Flutter , исках повод да изпреваря и някоя Мараканка. Аморето ми помогна, а аз си избрах теб, 'щото ti voglio bene Hug . Taка че ти се извиних без да съм сгрешила, но ми беше приятно.

Oще промо снимки за 6.22 'The Man Who Knew Too Much' - тук. Малки - не съм доволна, не обичам, искам големи, ще чакам Tired . Линк към придружаващата ги спойлерска статия. Още една такава, обобщаваща.

4 Reasons Why Castiel is an Honorary Winchester

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:56 от Impala

# 289
Добро утроооо  Hug

Дейна  Hug Hug Hug

Кафенцето:

Ето и клипчето, върви с кафето! Аз подгрявам за гранде финалето вече - ЦЪК

ПП- Пускам един гив с цитат от Бен Едуин -
Aко убият Кастиел, ще се обадя на щерката на Бен Ладен и ще я наема да взриви цялата телевизия наред с Крипке и Сандра и Мандра  #2gunfire

ПП-2 а това бебе какво е -

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:11 от Aquariel

# 290
Добро утро!

Някой нещо за деколтета говореше вчера?  Mr. Green

Emi, много се смях на случката ти в магазина и "срещата" с Миша. Филмът, от който е клипчето, не е ли един, в който нашия човек играе сериен убиец и изнасилвач на девойчета?

Не, това му е някаква епизодична роличка в NCIS, но е сниман същата година като "Карла", затова изглежда по същия начин горе-долу.

Мирка, мерси за клипчето  Heart Eyes и за кафенцето!  Hug

Това вчерашното в магазина е само последното от редица тематични съвпадения напоследък. Ето, миналата събота нали ме отвлякоха на вилата докато асимилирах последния епизод, и аз си казах че ще се абстрахирам от драмата и ще се съсредоточа върху приятното прекарване с дружките. Е да, ама не... тамън накиснах марулите в мивката и си пуснах радиото, и ми почва "So... so you think you can tell Heaven from Hell..." Само като се заслушах в текста и ми се прииска да се удавя при марулите... Две парчета по късно- "Dead or alive"... Вселенската конспирация е голяма работа, да знаете  Laughing

# 291
Сори, но ТОВА заслужава отделен пост!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 292
Сори, но ТОВА заслужава отделен пост!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мога да кажа само това:   Joy

# 293
Сори, но ТОВА заслужава отделен пост!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мога да кажа само това:  Joy
незнам дали е стара и може би е пускана, но Тренера и Градинаря / и то облечен в зелени работни дрехи/ в една снимка, не бях ги виждала, но са емблематични!

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:37 от Aquariel

# 294
Че са емблематични е вярно, мен нещото което ми се наби в очи и направо ме заслепи беше крещящо неоновото РОЗОВО!   hahaha  Толкова ме стресира че пропуснах реалната стойност на снимката...

# 295
Оооооо ОМГ, какви розови, розови панталонки...приритвам Joy Joy Joy

# 296
Aquariel,
Хубаво клипче   bouquet .

Eх, ако имах такъв учител по физическо... далеч щях да стигна в спортната кариера. В кой спорт обаче newsm78 - чакам предположения. За чистача - не знам, но може би къщата щеше да блеЩи. От друга страна, ако се разчеквам и докато ходя из стаите или коридора Rolling Eyes ... а има и стълби ooooh! .

PS. Усещам се, че отвреме навреме, докато се наслаждавам гифчето в подписа ми, когато Диййн натисне педала аз извивам гръб, като средната част отива напред Crazy  Crazy Crazy .

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 12:01 от Impala

# 297
Ех, как забравих. Мирка, страхотен клип, голям майстор ставаш.
Благодаря и за кафето. С удоволствие бих го изпила със Сам, Аморе Crazy

# 298
Добър ден,
Мирка, клипа е просто  newsm81. После пак ще гледам епизода. Мерси и за кафенцето. А снимката с двамата, хммм ...... Отивам спортувайки да чистя, че утре ме чака голям празник    ura
До скоро смъпи мои  Hug

# 299
  • гр. София
Момичета, много искам да ви поздравя с тази песен:

http://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY

Надявам се да ви хареса.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт