SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 23 971
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
момичета не мога да ви изчета... то писали, писали...

аз само да кажа, че заминавам за една седмица и май ще изпусна финала

но се надявам поне да мога да влизам в темата и ще се наспойлирам едно хубавооооо

много целувки за вас

и за тях

# 616
Дейна, мерси за плакатчето и за... нещото. Kinky is good! Одобрявам! yes

Въпроса със смърфовете ме разби... както и Дженсън явно  Laughing Ето на, откачените въпроси не са прерогатив на подивелите фенки, и дечицата ги владеят.

# 617
Дейна, мерси за плакатчето и за... нещото. Kinky is good! Одобрявам! yes

Въпроса със смърфовете ме разби... както и Дженсън явно  Laughing Ето на, откачените въпроси не са прерогатив на подивелите фенки, и дечицата ги владеят.

О, определено! Хилих се 5 минути докато го гледах - какви физиономии прави само! Wink И като обясняваше, че трябвало да стъпва върху кутия, когато снима със "знаете кой".

поздравче:

">#at=116[/video]

Определено на Asylum 6 са си прекарали чудесно. Ето по-голямата част от панела на Дженсън с отлично качество (даже има описание под клипчетата):
http://www.youtube.com/watch?v=CXHDrH6yxik&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=eJKkHzOSFfc&feature=related
И за да не ставам досадна, останалите се виждат вдясно в YT

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 22:18 от Dana_Scully

# 618
Ееее, не си честна... тази песен вече никога не мога да я слушам без да се пренеса на задната седалка на Импалата.   Flushed Имам си два разгонени мяукащи звяра вкъщи, освен и аз да се присъединя към хора... *мяууууууу*   ooooh!  Joy

Айде и аз да поздравя с нещо от по-старите години на Пол Роджърс:

http://www.youtube.com/watch?v=ny7vW6dgnUY

# 619
Момичетааа моджото ви е страхотно!!! Малката е много по-добре, направо и светна, но 7 дена плътно АБ и утре сме пак на преглед! Всеки път ще ви искам от моджото  Hug Фейче добре, че е минало и сте добре. Като знам какво е хубаво да се пробереш у дома след болница  Hug  То вярно, че ти се загуби от темичката newsm78
Ама как надуши ти, че CW спонсорираха сватбата, така, че няма да пестим, те са богати!  Hug Laughing

Одеве питам кумовете: -Тази шатра с номерцата, няма ли да ви озори? А те:

Импалка гениална идея за отделна тема  newsm44 Супер  Hug Ще мислим заглавия и картинки като за начало, ехааа  Hug Laughing 

Белс ще липсваш много  Hug Да поръчаш на кумиците да ти пазят номерче за шатрата за кумовете  Laughing

Отивам да гледам, слушам, гласувам и чета всички линкове дето сте ги напускали  Hug

Много ми се кукува с вас, ама нямам HBO  Sad

# 620

Официални рекламни снимки на сезон 7 (цъкабъл).

Аз отивам тихичко да припадам! Heart Eyes Heart Eyes

(И какво се предполага, че трябва да е това на врата на Дийн, не можеха ли просто да върнат Самулета?)

# 621
Добре де това не са ли същите промо снимки от началото на 6ти сезон?  newsm78

# 622
Мисля, че не са. Приличат си много, но момчетата са облечени различно.
(И ох, как обичам като гледат лЬошо).  smile3544 smile3544

# 623
  • # супернатурална #
Дийн е с възможно най-готината прическа.  Peace Имам леек коментар по тази на Сам, предпочитам го с по-непокорни коси. Ох, ще посегна да го разроша  Heart Eyes

# 624
Добра да е и от мен.
Мирка една огромна прегръдка от Габи за Габи и от мен  Hug Hug Hug да се оправя колкото се може по скоро и да "подлудява" отново мама и тати  Hug
Снимките и на мен ми изглеждат като от 6ти сезон, но верно гледат по лошо  Twisted Evil
Убависаааааа  Twisted Evil Hug Heart Eyes
Отивам да гледам клипчетата

# 625
Дийн ми действа дъхоспиращо (по принцип), но на тази снимка особено много ми прегряват лагерите! Simple Smile И да, правилно забеляза Галчето, че косата му е направена страхотно.
Искам ги в HD (х3) тези кадри, че да ми подгряват лятото. Ако ви попаднат, пращайте веднага, плс.

# 626
Абе, как можаха да залижат Сам като... като не знам какво? Егати...
Дийн за сметка на това е перфектен.

# 627
  • # супернатурална #
Ако ме бяха пуснали, да го поизцапам, да го поокъсам и поразроша...по-вид на изглед щеше да има. Ама този Клиф! Заслужава си всеки цент от заплатата-непробиваем по всички флангове  Tired

Едва сега успях да ви изчета. Мирка,  Hug за теб и  Hug Hug за Габи!

Белс, Бон воаяж! Или по-добре behagelig reise   Да не си забравиш българо-норвежския разговорник, няма да намери иначе лесно магистралата Сторовайен  Laughing

Импалко  Hug недей рИва за мен, когато ме няма - няма ме, но като съм тука, направо се оливам  Laughing А среднощното кафе ни е с райбер подсигурено в кърпа вързано  Wink

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 00:21 от Г. Краули

# 628
Въх че снимкиии smile3544 - благодаря Dana   bouquet !!! Ама защо Самито пак е извадило ссссссъскащото Thinking ?

Aquariel,
Предлагам ти да пускаш темите за 'Divine', ако имаш време и възможност, разбира се, а останалите ще се включваме с каквото намерим.

О, Галче, колкото по рИва, толкова по ме утешават Mr. Green . Обичам когато се оливашме Hug .

# 629
Въх че снимкиии smile3544 - благодаря Dana   bouquet !!! Ама защо Самито пак е извадило ссссссъскащото Thinking ?

Липса на креативност у сценаристите на фотосесията... или пък белег на приемственост между с6 и с7.. кой знае. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт