ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 926
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
добре,като получа глобата,и си я платя после какво?

После може пак да те глобят, ако решат, защото има глоба и за повторно нарушение. Плащаш 50 лв първия път и се предполага, че си се разкаяла и слагаш ваксините. Ако не го направиш, след глобата имат право да те глобят пак за същата ваксина със 100 лв.
По принцип глобата е за всяка ваксина поотделно, но тъй като лекарите пишат в листовете "отказва ваксини", може и да е някак си обща...

# 166
  • в матрицата
И аз не разбирам какво се случва след като ме глобят, вече не съм престъпник ли, или си оставам такъв? Защо един убиец, крадец или всякаква такава твар, излежава присъда, бива  пуснат по-рано или просто оневинен  и после отново е " добър човек", а ние оставаме престъпници...нещо не ми се връзват тия работи  Thinking

# 167
Здравейте . Искам да попитам има ли някой от Горна Оряховица или Велико Търново. На нас ни предстоят имонизации ,но ние несме съгласни. Искам да се консултирам с хора от тези градове. Благодаря предварително

Имам приятелка от Търново, която не слага ваксини. Но ако питаш за лекар, нейният не се е съгласил да ги вписва без да ги поставя.

# 168
И аз не разбирам какво се случва след като ме глобят, вече не съм престъпник ли, или си оставам такъв? ...,
а ние оставаме престъпници...нещо не ми се връзват тия работи  Thinking
това е си е тема за дипломна работа.

# 169
И аз не разбирам какво се случва след като ме глобят, вече не съм престъпник ли, или си оставам такъв? Защо един убиец, крадец или всякаква такава твар, излежава присъда, бива  пуснат по-рано или просто оневинен  и после отново е " добър човек", а ние оставаме престъпници...нещо не ми се връзват тия работи  Thinking
Много правилно си го казала! Щом не искаш значи няма никога да ги сложиш тези ваксини. По пътищата се разхождат убийци на свобода и никой не ги закача, а ние защото си търсим правата сме им трън в очите.  Значи престъпниците, убийците и изнудвачите са те, а ние плащаме с цената на здравето на децата ни, пък и глоби, ограничения и морални щети. Аман вече!

# 170
Здравейте и от мен - една бъдеща мама.Записвам се да следя ,защото съм решила второто си дете да го гледам по възможно най-разумния,най-здравословния и както искате го разбирайте начин.
Радвам се ,че ви има и аз ще бъда част от вас  bouquet

# 171
Здравейте и от мен - една бъдеща мама. Записвам се да следя, защото съм решила второто си дете да го гледам по възможно най-разумния, най-здравословния и както искате го разбирайте начин.
Радвам се, че ви има и аз ще бъда част от вас....
А аз се радвам, че все повече хора ставят като теб! Simple Smile
Има само един проблем... какво да правят тези педиатри?? newsm78
Ако никой не им се връзва на глупостите и не им иска ваксините.. ще трябва да се преквалифицират и да минат от другата страна - да помагат на хората!

# 172
  • на плажа
 Мулти, защо нападаш Нико? Щом е решила, че няма да ваксинира , значи е готова да си отстоява правото. Стига вече с това ИС. Не дават такова. Карат те да подпишеш, че отказваш ваксинация. Мен също ме караха да напиша това собственоръчно в родилното в книгата за манипулации. Не е необходимо да се нападаме едни други. Много хора престанаха да пишат тук поради недотам добро отношение и прекалено крайни позиции. Ако не ти се пише - не обяснявай, някой друг ще го направи. ( извинявам се за отклонението) Hug
 Здравей, ВяраВики!  Simple Smile

# 173
имахме ли някъде сканирани листовките от ваксините които са включени в ИК?

# 174
Мулти, защо нападаш Нико? Щом е решила, че няма да ваксинира , значи е готова да си отстоява правото.

Ако така е прозвучало, съжалявам.  Embarassed
Надявам се да е подготвена и да знае какво я очаква, за да не стават фалове...

# 175
  • на плажа
Мулти, защо нападаш Нико? Щом е решила, че няма да ваксинира , значи е готова да си отстоява правото.

Ако така е прозвучало, съжалявам.  Embarassed
Надявам се да е подготвена и да знае какво я очаква, за да не стават фалове...
Hug Надявам се знаеш, че си ми любима съфорумка. Много работи съм научила от теб, от ОП, от нена и другите.

# 176
Не знам какво повече от http://vaksinite.eratrio.com ...

# 177
Не знам какво повече от http://vaksinite.eratrio.com ...
точно това търсих ама как не го видях Shocked
chukchi  bouquet Embarassed

# 178
  • Пловдив
Аз като казах на нашия педиатър, че не искаме ваксини, тя ни каза, че тогава не можела повече да бъде ЛЛ на детето и да сме си търсели друг  Whistling Та сега какво, ами ако този другия също не ни иска поради тази причина  Thinking Не, че ми трябва толкова педиатър, ние си ходим и на частно, но все пак  newsm78

# 179
Какво като не ви иска сегашния педиатър. Няма как да ви изгони тя, ако вие не я смените.

Общи условия

Активация на акаунт