ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 694
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
     Здравейте, темата е много актуална за мен напоследък, защото ние със съпруга ми решихме да не ваксинираме детето си. Малкият е на 7 месеца и не сме слагали ваксини ( освен неизбежните в родилния дом). И тъй като предполагам тук има майки, които са се сблъсквали с бюрократичните проблеми моля да ми помогнете. Става въпрос за някой личен лекар, който е отворен към този въпрос за да запишем детето при него. Сегашната ни педиатърка ни анатемоса, макар че не я виня тя наистина вярва в това, което прави. Но сега най-важно е здравето на детето и да има възможност да се социализиара, а това знаете става в детска градина, за която ми трябва бележка.
  Моля ако някой може да ми каже GP който може да помогне.
 Благодаря
Здрасти Ирка, за мен това е въпрос с много повишена трудност, тъй като аз това животно (педиатър) не го броя за живо.
Единственият ми съвет към теб е да прочетеш това - б-а-в-н-о....
Малката е на ~2 години и досега не е имала нужда от педиатър! Разбира се не е ваксинирана, освен в родилното...

# 586
Ехо, благодаря за книжката ще я прочета с удоволствие

# 587
# 588
Да, с видео от: 22.12.2009!

Очаква се заразата скоро да достигне и до нас.
Ще ни застигне, ако голяма част от населението се поддаде на страха и надупчи детето си с имунно супресиращите съставки във ваксините!

Май е време линка в подписа ми да добие популярност в цялата страна извън нея. Свързано е с малко финанси и огромно желание.

голяма част от населението не е ваксинирано срещу конкретната болест
Приемете го скъпи проваксинатори. Все по-малка част от хората в близките години ще извършват задължителните имунизации и все повече родители ще обвиняват педиатрите за огромните си проблеми!

Очаква се в най-скоро време и в България да стартира масова кампания, която да има за цел насърчаване на ваксинирането срещу дребна шарка
Очаква се, защото май имаме залежали ваксини, които никой не иска?! Или масово лекари и педиатри без работа?!

"Най-доброто предстои"...

# 589
И какво като има епидемия от дребна шарка? Аз съм боледувала два пъти от шарка, дребна ще е била. Жива и здрава съм, имам три деца, е килцата са ми в повече, ама то е от бирата, няма да е от дребната шарка.

# 590
Абе тоз Мангъ..ов, верно ли е казал, че "понякога се изяждат много лоши лайна" в интервю? Пък и явно сам си е писал коментарите след статията, щото някаква фенка му била много благодарна, че си била изгледала детето без антибиотици благодарение на него?! Може би му е бил период, в който още не е бил тръгнал по семинарчета и конгресчета? newsm78 Пък и нерде инфекционист, нерде изглеждане на дете без антибиотици?

# 591
Сигурно му е благодарна за ваксините, които е поставил на детето и (срещу 100 лв. у тях). Те са много ефективни и са помогнали на детето да не боледува и да не пие АБ. Simple Smile

# 592
chukchi, книгата не е цялата. В България продава ли се по книжарниците или само хомеохелп я разпространява?

# 593
chukchi, книгата не е цялата. В България продава ли се по книжарниците или само хомеохелп я разпространява?
Има я къде ли не, аз моята от нет съм я поръчвал по разбираеми причини.....

edit: аз използвах това - http://homeohelp.eu/homeopathybooks/shop.product_details/1/flypa … ages.tpl/190.html

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 20:15 от chukchi

# 594
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Знам, че няма как да ми помогнете, ама да се оплача  Sad!
Не мога да намеря кой да "сложи" ваксина на детето ми! Никой не се навива! То приятели, лекари и не знам още кой не съм питала и всеки се дърпа! Доста лекции чух колко безотговорна майка съм  Embarassed!
Така няма да го вземат на детска градина, а той е на 3 години и иска да ходи! А и няма кой да го гледа вече!
Даже хомеопатката ми каза, че и тя се е принудила да сложи ваксини на децата си по същите причини! Нямала избор!
Уф, оплаках се  Embarassed!

# 595
Чисто ново изследване, доказващо връзката между аутизма и ваксинациите. Публикивано е, в престижно медицинско издание (да се ненадяваш:)))

http://www.informaworld.com/smpp/content~db=all~content=a938070200~frm=titlelink

Изследването е открило, че колкото повече ваксини са получили децата, толкова повече случаи на аутизъм с а се появили. Увеличаване на ваксините с 1% е асоциирано с 680 нови случая на аутизъм или друго разстйство (тежко нарушение в ученето). Резултатите показват, че въпреки, че живакът е премахнат от ваксините, други вредни вещества в тях причиняват аутизъм.

Това, е хората се будят и вече измамниците не успяват да наваксат с лъжите си. Grinning

Персимон, благодаря за линка.   bouquet

Neither parental behavior nor access to care affected the results, since vaccination proportions were not significantly related (statistically) to any other disability or to the number of pediatricians in a U.S. state. The results suggest that although mercury has been removed from many vaccines, other culprits may link vaccines to autism. Further study into the relationship between vaccines and autism is warranted.

Добре е да се сложи на първа страница този линк, за да престанат разни всякакви персони да обясняват как нямало връзка, а пък т.нар. "следи" от живачните съединения във ваксините, които дори не се изписват в листовките, не били опасни.

# 596
Да споделя, че дъщеря ми отключи диабет на 1 и 6 месеца след реимунизация с ваксина с хепатит Б.
Сигурна съм, че ако се направи изследване, ще лъснат много такива случаи, но няма кой да го направи и най-вече няма да му позволят  Confused

Да не говорим, че всички ние си живеем щастливо без тази ваксина, ама нали я измислиха и сега трябва да я пласират

Ендокриноложката на дъщеря ми е отличен лекар и ме съветва да не я ваксинирам всяка зима с противогрипни /противно на непрекъснатото дуднене от "специалисти"за задължителната ваксинация на диабетиците, камо ли пък деца/ 
  Защо ли?!? Ами защото всяка ваксина е грубо вмешателство в имунната система на човека.

Чудя се дали не са измислили вече ваксина срещу бъдещ мазол на вътрешната страна на кутрето на левия ми крак, който евентуално може да се появи след 25 години?!?   Crazy

Ако са успели, непременно да я направят задължителна и то не само за прием в детските градини, ами направо доживотна  Wink

# 597
Клив,  Laughing добра идея даваш за мазоловата ваксина Laughing, няма да я пропусна Laughing
Много съм доволна, че си реших проблемите с не ваксинирането , без усложнения и тн.
Доволна съм също, че накарах още няколко майки да се замислят Peace

# 598
  • СТАНДАРТНО.
Клив,  Laughing добра идея даваш за мазоловата ваксина Laughing, няма да я пропусна Laughing
Много съм доволна, че си реших проблемите с не ваксинирането , без усложнения и тн.
Доволна съм също, че накарах още няколко майки да се замислят Peace

Би ли споделила как точно, защото и аз съм в патова ситуация с малкия? Не искам да го ваксинирам, а отвсякъде ми тръбят, че няма да го вземат в ДГ, в училище, дори вече за екскурзи и лагери искали бележки, че е ваксинирано детето...Това ми прилича на "Вашето куче има ли ветеринарен паспорт?". Не знам какво да правя вече. Знам че много теми сте изписали и сигурно някъде в тях има отговори на въпросите ми, но просто нямам физическа възможност да изчета всичко. Благодаря!   bouquet

Това може би сте го гледали вече, но аз скоро попаднах на него и окончателно затвърдих решението си да НЕ ваксинирам повече децата си.

# 599
Да споделя, че дъщеря ми отключи диабет на 1 и 6 месеца след реимунизация с ваксина с хепатит Б.
Кливия, супер много ме заболява сърцето, като прочета нещо такова.
Гушкам теб и дъщеря ти, а ти продължавай НИКОГА и под НИКАКЪВ предлог да не даваш да имунизират детенцето ти... вече...
 Hug
Аз продължавам с преводите на филми - в момента три дини съм хванал, като гледам към четвърта. Малко се надценявам, май Wink

Радвам се, когато видя, че някой е качил трудовете ми в youtube или другаде Wink

Общи условия

Активация на акаунт