ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 684
  • 755
  •   1
Отговори
# 615

ПП. Има спечелено дело за отмяна на такава глоба вече. У нас - в България. Simple Smile

Това е много чакана новина!! В София ли е гледано?

Не, Меги, в районен съд на голям град. Чака се да мине и на втора инстанция, стискайте палци. Но е факт, че има съдии, които дават превес на правото на ИС, независимо, че ваксините са задължителни по закон.

# 616
Страхотно!!! Стиснати палци и от мен!! Simple Smile

# 617
http://www.youtube.com/watch?v=UsL-YaKKaV4&feature=player_embedded

Направих го току-що със субтитри на бг! Кандидат за следващата тема Wink
nenaatoa - ще напомня Wink

На много хора субтитрите не се отварят, затова направих това:
http://www.youtube.com/watch?v=amJxJeG3kco

Надявам се сега никой да няма проблеми Wink

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 15:21 от chukchi

# 618
Аз поне нямам проблем.
Благодаря ти chukchi - за всичко, което правиш за темата   bouquet

# 619
  • Варна

Не, Меги, в районен съд на голям град. Чака се да мине и на втора инстанция, стискайте палци. Но е факт, че има съдии, които дават превес на правото на ИС, независимо, че ваксините са задължителни по закон.

При всички случаи ще бъде спечелено и на втора инстанция поради нередовност на самия акт, както и много други подобни дела, масово се почелят обжалвания заради нередовни актове. Мен обаче ме зарадва становището на съда за информираното съгласие и леко назидателния тон към "здравните власти".
От известния ми опит със съдебните власти в България мога да кажа, че съда не е много наясно със законите извън основните, и ако им покажеш защо си прав, ще отсъдят в твоя полза.

# 620

От известния ми опит със съдебните власти в България мога да кажа, че съда не е много наясно със законите извън основните, и ако им покажеш защо си прав, ще отсъдят в твоя полза.

Така е, защото са свикнали да приемат по презумция, че държавните власти са в правото си. Само че, след присъединяването ни към ЕС и ратифицирането на редица международни актове, и последващите ги поправки в нашите закони (макар и доста несъвършени), има достатъчно силни юридически аргументи в полза на хората. Да се надяваме, че след поредица спечелени дела, ще се прекъсне масовата практика да глобяват за несложени ваксини и да се дискрикинират децата. Според мен е въпрос на време, и усилия от граждански формации, разбира се.

# 621
чукчи, мерси и аз за филмчето, сега вече го изгледах със субтитрите.

Много се радвам за спечеленото дело, дано да има повече такива.

Аз съм много щастлива, че дъщеря ми почти на 4г. няма нито една ваксина. )

# 622
чукчи, мерси и аз за филмчето, сега вече го изгледах със субтитрите.

Много се радвам за спечеленото дело, дано да има повече такива.

Аз съм много щастлива, че дъщеря ми почти на 4г. няма нито една ваксина. )
Моля Wink
Правя и едно огромно - http://vaksinite.eratrio.com/Are_Vaccines_Safe/ и вероятно няма да е готово за следваща тема... когато - тогава!

Мирама, наистина се радвам за дъщеря ти Wink И ние сме така, но само на ~2 год. Всички ваксинирани приятелчета се скъсват да пият антибиотици и да боледуват...

# 623
chukchi, ще чакаме за филма, няма страшно. ))))

Аз помолих майка ми да ми даде малко инфо как стоят нещата в Германия. Разбира се там са доста по-демократични от тази гледна точка.

Иначе, ето един добър сайт на английски, с доста инфо.
http://thinktwice.com/

А за болестите....аз имам същите наблюдения над децата.

# 624
chukchi Hug. Пускам го по веригата  Wink.

# 625
chukchi, bravo!
хора слагайте го във фейсбука!

# 626
Здравейте и от мен,също много се интересувам от вредата от ваксините  bouquet

# 627
По Канал 1 следобед в събота има глуповато предаване за наука и там показаха, че вирусолозите търсят вируси като причина за шизофрения, аутизъм и синдром на пролетната умора. Да очакваме скоро и ваксинки  ooooh!.

# 628
вирусолозите търсят вируси като причина за шизофрения, аутизъм и синдром на пролетната умора.
Уникално тъпо същество трябва да си, за да вярваш, че за тези неща е виновен вирус и още по-див трябва да си, за да си мислиш, че ще направиш ваксина...

Само си представете антитяло на пролетната умора Wink

# 629
 hahaha hahaha hahaha
Цитат
Само си представете антитяло на пролетната умора

Общи условия

Активация на акаунт