ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 672
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Аз си мисля, че нормалните Джи Пи-та просто си пазят отказа в случай на проверка. Единици са тези, които сами те докладват.

# 46
Бебето, което в момента живее вкъщи онзи ден беше ваксинирано.
След ваксината се обрина зверски, като дори и в устата има пъпки и афти.  Sad ooooh!
Цялото му личице, телцето... всичко е пъпка до пъпка и червено до кръв.
Не е сменяван перилния препарат, не му е сменявана храната.
Къде да търсим причината?
В Глобалното затопляне?
  Tired

# 47
След ваксината се обрина зверски, като дори и в устата има пъпки и афти.  Sad ooooh!
В Глобалното затопляне?
  Tired

Такива неща се снимат и се документират с дати и описване на реакциите.Не само кожата,а и общото сьстояние на детето...раздразненост,загуба на апетит и тн.

# 48
В Глобалното затопляне?
  Tired
Тъпото е че в такива случай ще кажат  "Това е НОРМАЛНА реакция от ваксината, и ще мине" Не знам какво трябва да стане за да се замислят по сериозно хората и да спрат да тровят сами децата си и после да ги лекуват тъпчейки ги с още химии.......

# 49
Марилу, ако говориш за България, не могат да спрат детето от предучилищна и от училище, защото било нямало ваксини. В тая държавица все още Конституцията не е суспендирана и всеки има ПРАВО на образование, като това право не е под условие поставянето на ваксинации. Тъй че - давай смело. Големия ми син е в 4 клас, доколкото си спомням, подобна информация за здравния статус ни искаха след началото на учебната година в първи клас. Понеже това беше доста преди да се разболее от ваксина малкия ми син, ние си имахме нужното. Но във втори или трети клас искаха данни за реимунизация с БЦЖ, едни наши познати от съседния клас така й не я направиха и нищо - сина им си е на училище; нашия пък му правиха манту и незнам какво показа, обаче ваксина не му сложиха. А за детските градини - те искат ваксинационен статус - ми дай им. Никъде не пише, че могат да ти откажат прием, защото нямало ваксини. Пък ако случайно откажат прием в детска градина - интересно какво би решила Комисията за защита от дискриминация по въпроса?

# 50
Такива неща се снимат и се документират с дати и описване на реакциите.Не само кожата,а и общото сьстояние на детето...раздразненост,загуба на апетит и тн.

И на кой да се жалим, Крис?
На арменския поп?!  Confused
Пропуснах да кажа, че бебето е със страхотен запек след ваксината, а раздразнителността не е просто раздразнителност, а почти денонощен плач.
  Confused

# 51

И на кой да се жалим, Крис?
На арменския поп?!  Confused
Пропуснах да кажа, че бебето е със страхотен запек след ваксината, а раздразнителността не е просто раздразнителност, а почти денонощен плач.
  Confused

Коя е ваксината ?

# 52

Малоумната и "жизнено важна" за бебета ваксина "против" Хепатит Б.  Tired

# 53
Горкото.... Sad

(аз се чудя дали  да запиша малкото на градина, ей тъй за проба, само  за да ми откажат и да кажа, че ще ги СЪДЯ Mr. Green)

# 54
....  Whistling

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 15:49 от Джуличка

# 55
само от коклюшната компонента, и то евентуално

# 56

Аха, а от полиомиелита?  Thinking
Ама и "само" коклюш да е...
  Whistling

# 57

Това не го разбрах. Какво общо има с хепатитната ваксина или нещо друго коментирате?

# 58

Това не го разбрах. Какво общо има с хепатитната ваксина или нещо друго коментирате?

Друго, друго, ама редактирах, та за това не си разбрала.  Wink

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 22:55 от Джуличка

# 59
Полиомиелитът трябва да е жив по спомен

Общи условия

Активация на акаунт