ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 659
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Полиото е вече в Пентаксим/Infanrix IPV+Hib и е "мъртва" нали?

# 61
# 62
Полиото е вече в Пентаксим/Infanrix IPV+Hib и е "мъртва" нали?

Кой каза, че "новите и извънредни" ще са с живото полио?   newsm78

# 63
  • Пловдив
Аааа, извънредните - и аз така чух...Живи, май...

Ама то на туй бебе кви извънредни?! Та то сега започва имунизациите..нали извънредни се слагат при пропуски...По -скоро твоите и моите деца ще емнат да им слагат извънредни... Mr. Green

# 64
Нали скоро коментирахме, че нашите поръчал незнам си колко стотин хиляди живи ваксини полио..... Tired Вече ви казвам, лудите ме хващат. Ако почнат и наред....а неминуемо доста ромки ще се съгласят предвид това, че поне няма да им бодат децата....
Бяс ме лови еееееееееееееей....

# 65
Аааа, извънредните - и аз така чух...Живи, май...

Ама то на туй бебе кви извънредни?! Та то сега започва имунизациите..нали извънредни се слагат при пропуски...

Е, да де, ама

Нали скоро коментирахме, че нашите поръчал незнам си колко стотин хиляди живи ваксини полио..... Tired 

как да знае човек от кои точно ще бодат?!  Tired

# 66
живите не са ли само орални!?

# 67

Едно време бяха, сега де да ги знам.

# 68
Да, живата полиоваксина е орална.

# 69
За околните още по-гадно ... Вирусът се откривал със седмици в слюнката. На каква възраст ще се ваксинират извънредно? Да знам да страним максимално..

# 70
  • Пловдив
2г. - 7г. Така четох някъде...
...
Хммм.... Thinking

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 08:37 от *Бенджи*

# 71
ДОБРЕ ДЕ, ТОВА НЕ Е ЛИ ПРЕСТЪПНО?
Ето това застрашава вече околните, а не липсата на ваксини #Cussing out

# 72
В крайна сметка сигурно ли е с коя ваксина ще имунизират извънредно? Иначе кои ще имунизират - които им паднат... Би трябвало тия с пропуски, а те са от 1-годишни до 20-30-годишни...  Mr. Green  В другата тема четох една майка, на която в ДГ са искали разрешение да имунизират извънредно детето й, което НЯМА пропуски в имунизациите... Правете си сами сметка... За мен някой имитира дейност пред ЕС... Важното е да има 70 000 имунизирани извънредно, а какви са, кои са и защо са, хич няма значение...

# 73
"Кампанията ще обхване деца с пропуски в имунизациите от 13 месеца до 7 години."
http://www.breznikonline.com/news/breznik/zapochvat-izvnredni-im … shchu-poliomielit

# 74
няма ли как да раздухаме случая, че е незаконно да се ползват живи ваксини, когато има варианти? Според мен пък, някой ще вземе огромна комисионна.

Общи условия

Активация на акаунт