ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 666
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
След ваксина не при всички има повишение на антителата...
Това само заблудени и отвеяни медици могат да си го мислят... антитела и те ще се справят с натрапника, който често е вирус и като инжектираме малко от вируса и...офффф, простотия до шия!
Учудващото за мен, е че има още живи същества (хора?) които им вярват! Да се готвят след ~година и нещо, когато хората ще прогледнат!

# 661
  • София
Здравейте,
от няколко месеца следя темата ви. Поздрави за добрата работа.
Двете ни големи деца са надлежно ваксинирани, като на малкия не му е слаган последния пентаксим, който ще откажем, а на баткото ще откажем ваксината "Тетраксим".
Преди месец се роди третото ни и дете, което пропусна ваксината против Хеп.Б в родилното. Мъжът ми смята, както и аз, че ваксините по имунизационен календар са ужасно много и е съгласен да не слагаме Хеп. Б, синфлорикс и МПР. Въпреки всичките ми усилия той смята, че е добре да ваксинираме бебето против ДТК и Полиомиелит.
Питам ви - има ли в България пречистена/и ваксина/а ДТК и полиомиелит?

# 662
Здрасти Lukasa и добре дошла,
Питай педиатъра си дали има пречистен живак, или пречистен алуминий, или пречистен формалдехид...

Мисля, че схвана идеята ми. Ако човек иска да се радва на бебето си и да го чува да реве само, когато му растат зъбки, спи му се или подобни трябва да откаже на 100% педиатър и ваксини. Аз съм така с ~2 годишна дъщеря много наблюдения върху чинно ваксинирани.

Искрено ти пожелавам безпроблемна бременност. Тя впрочем е такава, ако избягваме УЗИ, ваксини, вмешателство на педиатър в растежа на бебето и си осигурим чиста храна и вода...

# 663
Ако се намери ЛЛ, който вписва непоставени ваксини ще се радвам да се запозная с него.

При проблемна бременност, от рода на нарушено хранене на плода от различно естество как се следи какво се случва с храненето му без УЗ?

# 664
При проблемна бременност, от рода на нарушено хранене на плода от различно естество как се следи какво се случва с храненето му без УЗ?
По неясни за мен начини УЗ действа поразяващо върху плода. От там са голяма част от уврежданията, които се виждат малко по-късно, когато се роди бебето. Задоволяваме си любопитството на ужасна цена!

# 665
Какви увреждания имаш предвид?

# 666
Какви увреждания имаш предвид?
заешка уста, аномалии по вътрешни органи и пр.
Да не си медицинско лице? Wink

# 667
Винаги когато има рискове, човек трябва да ги съпостави и тогава да вземе решение. Естествено, че ако има проблеми с бременността, е добре да се проследява какво се случва с помощта на наличната техника. Все пак УЗ е по малко вреден от доплер за сърдечните тонове само. Иначе има едно финландско изследване, което доказва връзката между честите УЗ прегледи и забавеното вътреутробно развите (което може и като нарушено хранене да се чете). 5 и нагоре прегледа се считаха за силно увеличаващи риска от забавяне на развитието.
Ако УЗ може да даде яснота или достоверна насока за даден проблем, вероятно рисковете от изпулзването му са по-малки от ползите.

# 668
Еее, то 5 УЗ са си достатъчни. Не бива с лека ръка да се отрича нуждата.

# 669
Еее, то 5 УЗ са си достатъчни. Не бива с лека ръка да се отрича нуждата.
Аз и едно не съм правил! Едно ми е много, а ти за 5 говориш! Да не си медицинско лице да питам пак...

# 670
  • София
Аз съм правила много с малкия, защото иначе щях да се побъркам от притеснение да не умре и той. Но слава богу няма проблеми. Е, алергичен е, но едва ли е от това. Но знае ли човек!?

# 671
Само не казвай , че си правила преди 4-5 месец, защото тогава плода минава през какви ли не форми (животински, справка - Дънов) и е просто късмет, ако не се увреди плода или супер чиста карма...

# 672
Не агитирай против УЗ.
Вариант: зародишът се е имплантирал в тръбата. Ти какво избираш, УЗ който го установява-лекарство, което унищожава зародиша, запазва се тръбата-следваща бременност. Или караме на късмет-пука се тръбата-най-лекото възможно е да си останем без тръба.

# 673
Не агитирай против УЗ....
Питам те за ТРЕТИ път - в сферата на медицината ли работиш?

# 674
Не агитирай против УЗ.
Вариант: зародишът се е имплантирал в тръбата. Ти какво избираш, УЗ който го установява-лекарство, което унищожава зародиша, запазва се тръбата-следваща бременност. Или караме на късмет-пука се тръбата-най-лекото възможно е да си останем без тръба.

Аз и друг път съм писала за този случай. Жена със зверски болки до припадък в ранните месеци на бременността. 3-ма (поне) велики я гледат - проблем няма. Рязват я за секцио поради плацента на входа на матката и ..изненада извънматочна бременност. Жената супер щастлива, че си има здрава дъщеричка, че никой не видял проблема.
Който си има дни ..

Общи условия

Активация на акаунт