"Ей,мамчета,не се плашете!- Юнчетата са големи вече.'' тема 24

• 26 450
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Макензен, моето СУЕ предният път беше 57. Питах докторът и той ми каза, че е нормално за бременна. Въобще не се впечатли. В нета също прочетох, че на много бременни им е високо и се успокоих. Не знам на какво се дължи, но вече не го мисля  bouquet

# 616
  • Cyprus, Пловдив
Шунка,дано ти е от полза,а може и вече да си го чела,по-надолу има методи за обръщане на бебето Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=1262

# 617
Така, приспах мъжа, бебето и кучето, та остана време да поизчета малко от това, което сте писали.
Хеберлея,  честита книжка.
Ваче, я се дръж. Забранено е да се скапваш, винаги си ми изглеждала много силна и смела.
Чин, браво на Слав.
Шунка, дръж ни в течение. Дано се обърне бебо или пък да ти насрочат секцио. Сякаш ми се струва мъчение това седалищно раждане.
Цветич  Hug
Ана2, кажи как си.   bouquet
Ани, малкия е още срамежив явно, а може и вече да открива разликите момче-момиче  Peace
И още имах да пиша ама........................
Та затова лека нощ от мен.

# 618
Та още нещо. Понеже съм будна да взема да ви пусна една почерпка, че днес аз ставам на 30, а малката Йоанка на 1 месец.
Сега отново се сещам за раждането с едно умиление. Бързо наистина мина времето, сякаш беше вчера. А наистина имам страхотни спомени от часовете в които дъщеря ни се появи на бял свят.
Ето една тортичка от нас

# 619
  • Sofia
Да се включа набързо за последно...

Деска, честит рожден ден и месечинка на Йоанка! Да сте много здрави и щастливи заедно и много да се гордееш с нея!  Hug

Ваче, не мисля, че се опитва да изпроси секцио по желание, предупреди ме, че е доста по-скъпо, каза, че дори и да поискат нормално, най-добре ще е в процеса да се наложи секцио, нещо такова. Но така пък изобщо не ми се рискува!
Доста съм доволна от прегледа, обясни всичко надълго и подробно, но аз съм малко хахо и забравих половината.  Simple Smile

Аз ще си взема утре и анцуг и ще ги питам на място какво може или не може да обличам. Надявам се да минат бързо дните, все си мисля, че ще умра от скука там, а пък ме е срам да си помъкна плетката.  Joy

Сори, че не коментирам останалите, но ви мисля!!

# 620
  • София
макензен, на мен даже не ми изследват СУЕ-то, защото е ясно, че при бременни е завишено Wink

деска  bouquet  bouquet  bouquet  Бъди все така положителна, усмихната и пълна с енергия и най-прекрасната мама на сладката пораснала Йоана! 

Шунка  Hug  Вземи поспи малко все пак...

# 621
  • софия
Да ви кажа ли добро утро,хайде не още.
Деска чрд всичко най добро от сърце.
Шунче
Понеже вчера доки за първи път ми даде някаква смичка та се загледах в размерите на бебка и гледам че нс и fl отговарят на 33 седмица другите са добре вярно че съм с по късна овулация но такава раазлика.да не изостава това бебе нещо
Ох след 6 часа ще каже доктора

# 622
Добро утро, милички.
Цветич, и аз си будувах тази нощ. Прочетох поста ти и си викам-да се впускам ли в писане или да се опитам да спя? Е, нито писах, нито заспах. Унесох се към 5 и някаква любима приятелка на свекърва ми, звънна по телефона, ей така да я чуе #Cussing out #2gunfire. Представете си, каква псувня й дръпнах, но спането ми остана за друг път.
Десенце, мила, Честит рожден ден на теб и месец на Йо. Да сте живи и здрави и да се радвате безброй години една на друга.  bouquet
Шунче, лек и безпроблемен престой в болницата. Щом те наблюдават там, няма страшно. Сигурна съм, че лекарите ще вземат правилното решение. Hug
Цветич, чакаме те с новини от док. Днес си идва Дани, нали?
Лек ден на всички и стискайте краци. Wink
Ето я и закуската.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 08:11 от eldra

# 623
Деска, честит рожден ден! Много здраве на теб, малката Йоанка и всички твои любими хора Hug

Едно кафе от мен за разбуждане:

Цветич, по-бързо да става време за срещата с доктора, че да те успокои. Като не спиш и ти идва всичко на ума Hug Я си помисли - днес ще видиш Дани Hug
Шунче, леко изкарване в болницата и дано всичко се нареди най-добре за теб и бебо. Ще стискам палци.
Аз ще си правя капучино Grinning

# 624
Добро утро!
Деси, честит рожден ден! Здраве, любов, хубави срещи и още цял куп прекрасни неща ти желая! А на Йо - нека расте все така красива, щастлива, обичана!

Елдра, Вова, благодаря!

Цвети,  Hug Не се вкарвай във филми, моля те, само още малко до срещата с лекаря...Виж и аз как се притесних,че  моят бебок върви с повече от седмица по-голям от началото, пък сега не е така, но реших, че полза от ядосването няма. Важното е да е добре, да няма белези за някакво негово страдание в утробата и толкова...И без това нищо повече не мога да направя...
Как съм - благодаря, че ме мислите, ми не знам как съм, малко в безтегловност вече - Румен прокашля и го спрях от градина тази сутрин, ако се разраждам, няма кой да го пази, та дано го стабилизирам овреме...
Вчера ходих да си взема парите от кандидатстудентската, предупредиха ме, че може да имам проблеми с НОИ - в болнични не мога да получавам пари дори от граждански договор. Добре, че началната дата на договора е в началото на април - ако се наложи да пиша обяснения, ще твърдим, че съм проверявала,  преди да изляза в болнични...Иначе може да се окаже, че съм работила залудо и трябва да връщам парите  ooooh!
После бях по аптеките за лекарствата на баща ми - убедих се, че системата е направена така, че да те откаже да я ползваш. За едното лекарство най-напред трябваха кръвни изследвания, за да може да се изпише по каса, после лекарят писа някакъв протокол за него, този протокол се заверява в Здравната каса, после пак се ходи при лекаря, за да изпише рецепта. Мислех, че това е било по-трудното. Вчера се оказа обаче, че с протоколи работят само две аптеки в Благоевград, та пак трябваше да обикалям до тях и да ги търся. Съответно лекарството, понеже не е често използвано, е  само на склад и не беше налично в момента. Поне поръчах,  днес вече трябва да дойде. Просто възрастните и болните хора задължително трябва да имат по един близък без работа, за да може да станат нещата или много пари, за да си взимат всичко на свободна продажба.
Шунчице, не се притеснявай да си взимаш плетката, няма да умираш от скука, я! И чакаме добри новини!
Ваче, тези мъже! И аз се дразня, че нещата вкъщи са наникъде, добре, че с тази бременност по-философски гледам на всичко - докъдето, дотам. Само да сме здрави и да няма неочаквани лоши изненади, пък другото някак ще се нареди. Вече престанах с плановете  Confused
Зизу, голяма работа е мъжът ти  Joy
Хубав, слънчев и усмихнат ден ви желая. Чакаме добри вести Simple Smile

# 625
Деска, ЧРД, бъди здрава, красива и обичана мама и съпруга. Нека късмета те следва навсякъде и от здраве да не се отърваш, както ти, така и малката принцеса Йони.

# 626
  • Sofia
Деска, ЧРД, много здраве, късмет и успехи във всяко твое начинание. hbday

# 627
Добър ден!!!

Деси, честит рожден ден, ти най-големият и хубав подарък вече го получи, остава да ти пожелая да си жива  и здрава и Йо да не спира никога да те радва.  Hug newsm59 newsm38

Чинче, ми битовизми... ремонта не върви хич както трябва, а мъжът ми не може да си нареди приоритетите и аз беснея... щото явно не може да схване какво значи в буквален и в преносен смисъл "Утте може да родя!"  Rolling Eyes Много съм ядосана в момента... няма да имам 2 дни да си почина преди раждането. После той ще си почива, а аз ще се гърча. Вместо сега да си даде зор той си има други приоритети  Crossing Arms
Разбирам те напълно, още повече, че и аз съм в подобно положение... Няма спокойствие, наистина, но трябва да си го наложим.  Hug

Ани2, край нямат твоите премеждия и ден спокоен нямаш и ти, но викам вече каръщината да си отива и да ти се получават по-леко и спокойно нещата...  Hug

Цвети, и при мен краката са назад, а главата напред... а те ми викат :едър е!!! Та, нормално е да варират назад- напред 2 седмици. Стискам палци за днес.  Praynig

Вова, благодаря за кафето.   bouquet

Шунче, взимай плетката, какво ще правиш иначе...

Аз отивам на запис и на ехограф, след това ще пиша.  Wink Дано всичко е наред  Praynig

# 628
Деска,Честит Рожден Ден миличка.Да си жива и здрава и много щастлива с обичаните от теб хора Hug.(и животни) Wink

# 629
Здравейте, Дами!:)

Деската, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и нови мечти и хоризонти! И честит първи месец на Йоана, да е щастлива, здрава и усмихната! newsm51

Шунка, успешно и леко изкарване в болницата! Аз не бих се впечатлила, ако някой в болницата плете - дори бих му се възхитила...  bouquet

Ана2, желая ти бързо възстановяване на Румен и всичко да се нареди както трябва за раждането!  Hug

Цветич  Hug

Общи условия

Активация на акаунт