"Ей,мамчета,не се плашете!- Юнчетата са големи вече.'' тема 24

• 26 451
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте милички как сте, аз тази седмица ми е последна на работата и ми е малко напрегнато и не съм влизала да чета. Сега почетох  малко, виждам всички си имат много грижи и притеснения стискам палци на всички и се моля на господ да ни помага, от другата седмица и аз ще съм активна, и в писането и в пазаруването, че още сме много на зад имаме си две три бодита шапчица и чорапки.

# 601
  • Sofia
Роси, в Тина Киркова ще съм. Simple Smile

# 602
Шунче, права си, оплаквам се от него, но за големите неща е сериозен. Излиза му се, на 27 години е и повечето му приятели нямат нито деца, нито жени, та го подхлъзват...  Hug
Стиснати палци на теб и ни дръж в течение какво се случва...

Орнела, аз се жабуря с един чай и съм много доволна, но не знам в Пловдив дали го има.

Бюти, тази твоя лекарка не ми харесва! 7 юни е много далече, това си е цял месец, а в 8ми месец консултациите трябва да са поне на 2 седмици.  Hug

Цвети, надявам се да си се успокоила, постарай се да се разсееш нещо, да поспиш, а утре  с новия ден, ще дойде и нова новина- по-хубава от днешната!  Heart Eyes

Ани2, какъв дълъг пост, а нищо не каза ти как си, как е баща ти?

Ваче, сподели тез пусти битовизми, та да ти олекне  Hug

Елдра, всичко ще е наред, ще видиш!   bouquet Има време

# 603
  • Sofia
Да ви питам - в патологията дали може да съм с анцуг и тениска или задължително нощница? (пижама нямам) А нещо ми захлажда, нощниците са ми съвсем летни и се чудя дали няма привечер да поумирам от студ.... Аз жилетка ще си сложа, ама на краката ще ми е студенко сигурно.

# 604
А, Шунка, ясно, няма да се засечем..нищо де...здраве да е    bouquet пожелавам ти бързо бебчо да заеме предишната си позиция, за да не стряска мама така  Naughty

Ох, само като знам, че идва нощта и ми идва......нощите не са това, което бяха  Close...но хубавото, че пак ще бъдат  Praynig Peace

Патология??????

# 605
Шунче, мисля, че освен чорапи, друго не дават, поне в МД е така, защото на мен сега ми правят запис в отделението "Патологична бременност" или Предродилна зала, та там всички са само с чорапи и нощници, но им пускат печки, че вече няма парно.

# 606
Ха ха , Ваче, разсмя ме. Но като прочетох какво представлява чантата и точно това си представих. Как ако съм сама, ще си извадя лаптопчето и ще ви чета. Че много пишете и като ми е по интензивен деня едва успявам да прочета всичко.
Днес библиотеката беше затворена  Confused по никое време (може би заради празника на града) и затова отидохме в един клуб по танци. Толкова беше навит да го запиша на спортни танци. В началото гледахме и му харесваше, но като се хванаха момиче - момче и каза че се отказва.  Rolling Eyes Баща му после го майтапи че на най интересното се е отказал. Та засега танцьор не иска да става. След това отидохме да вземем билети за цирк, но попаднахме там точно преди представление и затова направо влязохме.
За тази вечер бяхме планували да гледаме диска от рождения му ден, но вече не остана време и за това.

Цвети, стискам палци и чакам с нетърпение да пишеш утре след прегледа!  Peace

# 607
Всъщност аз сега се сетих, че миналият път като раждах, бях на 12 -я етаж и отделението се водеше "патология"...леле как се забравя..... newsm78
 Аз си го обяснявам с това, че навремето секциото си е било само, ако си много зле вече и нямаш друг избор, не като сега - лигава работа.   hahaha hahaha Joy

# 608
  • софия
Шунче, бързо да минат дните в болницата и всичко да е наред.
Спокойна нощ.

# 609
  • София
Шунче... абе аз съм виждала в МД на 5 етаж в патологията бременни точно така облечени. Според мен защо да не може  newsm78 Ама не знам де...
Аз честно казано нищо не разбрах.. защо е късно за насрочване на секцио  Rolling Eyes Да не те крънкат да си избораш секцио? То между другото има различни видове седалищни предлежания. Явно затова ще събират комисия. Ама да ти кажа на никой не му се изражда седалищно, предпочитат да резнат Wink

Чинче, ми битовизми... ремонта не върви хич както трябва, а мъжът ми не може да си нареди приоритетите и аз беснея... щото явно не може да схване какво значи в буквален и в преносен смисъл "Утте може да родя!"  Rolling Eyes Много съм ядосана в момента... няма да имам 2 дни да си почина преди раждането. После той ще си почива, а аз ще се гърча. Вместо сега да си даде зор той си има други приоритети  Crossing Arms

# 610
Ех, ВАЧЕ, ВАЧЕ, и моят хич не го умее това с приоритетите Confused, и цялата работа някак ненасериозно му се струва... Непрестанно някакви разправии, направо не знам... Разбирам те,  Hug и те  Heart Eyes Ти утре кога си на преглед?

ШУНЧЕ, дано престоят в болницата мине бързо и е по-кратък Hug

ОРНЕЛА, това е ужасно, но ще трябва да се търпи, моите венци още отначало на бременността запознаха да кървят и няма спасение, но вече свикнах.

ЕЛДРА, всичко е под надзор, така че ще е наред!

ЦВЕТИ, казах ти да наготвиш Wink, а утре те чакам с нетърпение, няма да мръдна докато не се отчетеш Naughty

МАРЧЕЛИНО, не знам дали е лудост, но и аз всяка вечер все това си мисля newsm78

АНИ2, ЧИН е права, допиши ти как си и как сте вкъщи Hug

Момичета, лека нощ от мен, че май тази вечер за първи път разбрах какво са контракции- все едно много ми се ходеше до тоалетна, но беше привидно и цялата се схванах, а коремът се втвърди ужасно newsm78, беше неприятно, но болезнено само ниско долу при връзките.....

# 611
Ей, сладури, нямате наваксване. Днес на два пъти се опитвах да ви изчета и чак сега успявам.
Днес бях на преглед в болницата, подписах си информираното съгласие, дадох плана за раждане, прегледаха ме...Въпреки че, миналият петък ходих специално до една лаборатория за вагинален секрет, ми взеха пак, добре че този път беше безболезнено и бързо, взеха ми отново кръв за кръвна група, резус фактор и антитела. Ей тия хора един на друг доверие си нямат, в болницата зачитали само резултатите от техните лаборатории. Този път попаднахме на две много мили лекарки, потвърдиха пола, още сме в стартова позиция, малкият е пораснал, изкараха го 2700 (според майка ми, бил малък), а на мен ми се струва ОК.
Чин, ако си спомняш, при предишният преглед ми бяха казали доста голям BP, сега ми обясниха, че маркерите са подвижни и зависят както от мерещият, така и от предлежанието на бебето. Ако знаете само, в какви безумни истории се бях вкарала заради тази по-голяма глава.
А сега познайте кога ме викат пак! На 13-ти юни, когато ми е термина, ако дотогава не съм родила, ще правят запис на тонове и преглед. На ЖК съм последно утре и това е. Може да събирате нерви, да се притеснявате, но вас поне ви викат ако не всяка, то поне през седмица. А аз ще си седя в неведение и ще чакам, дано всичко е наред.
Успех на всички с ремонти, мен ме чака само основно чистене.
Ваче, мен мъжо ме притиска да сме ходели на почивка някъде. Пък ако тръгна да раждам, болници бол.

# 612
Цветич, много ти личи колко си притеснена. Аз също те мислих. Виж сега,  каквато и да е тази пъпна връв, бебчо се е хранил и развивал нормално в продължение на 35 седмици и се чувства добре. Ще издържи още 3-4, ще видиш. Пък и наистина ако беше нещо страшно никой нямаше да те остави да си пишеш от вкъщи.  Ти като всяка от нас си чела и си запомнила най-лошото  Hug Всичко ще е наред. Не го ядосвай и бебока с черни мисли. Отпусни се!   bouquet Пък и Дани си идва утре!  Grinning

Шунка,
аз видях майчета по анцунг в патологията на най-затворническата болница- 2ра градска. Може и да разрешават.
Орнела, с тези проблемни венци колко са ти левкоцитите в последното ПКК? Ако тогава си имала такива проблеми когато са ти правили изследването.

Рая07 ме подсети, че и моята микробиология ще е готова в понеделник. Чудя какво ли ще изкочи там...  ooooh!

# 613
  • София
Кити, в 11:30 съм на консултация в Пантелеймон. Надявам се да поразпитам много неща. Изпускам родителската среща на детето, ама какво да се прави. После сигурно ще я взема рано от занималня и да ми помага вкъщи. Току що беше сглобен гардероба   Wink

# 614
  • Sofia
Момичета, изпуснах цяла тема. Съжалявам Cry
На мен тази седмица ми е последна на работа и се опитвам да смогна и не ми остава време  нито за четене, нито за писане. Днес ми излезнаха резултатите от кръв и урина и направо се врещих. СУЕ - 60 при реф стойности до 20. До сега четох че това е скорост на утаяване на еритроцитите и се повишават по време на бременост, ама чак така. Не знам дали напразно се шашкам, ама утре първта ми работа е да звънна на лекарката ми и да я питам. Ако някои има инфо моля да пише че напарво се ушашках. лека от мен

Общи условия

Активация на акаунт