"Ей,мамчета,не се плашете!- Юнчетата са големи вече.'' тема 24

• 26 454
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Благодаря ви момичета. Heart Eyes
Иве, радвам се за неочакваната среща с бебека и че всичко е наред.
Августа, ако е чак толкова долу главичката щеше поне шийката да е скъсена, така че дишай спокойно има време.
Елдричка, къмет, чакаме те. Praynig
Буболина, не се ядосвай бели ядове са това Hug
Шунче, и теб на отчет те чакаме.
Ваче, само смей да не влизаш при нас, ти си ми такава упора.
Кити, сготвих вечеря, малко се поразсеях, дойде ми добре.

# 586
Чинче , Августа , благодаря за успокоителните думи... Sad Hug
Цветич , кураж  и не се разстройвай... всичко е наред с бебчето!
Хеберлея, честита книжка  Wink
На всички мамчета , спокойствие и силна храна Simple Smile- не остана, само дето нервите явно вече си казватг своето.....
Деска, толкова позитивизъм и хармония идва от теб...... благодаря ти ,че ми помагаш с постовете си да ме "връщаш" от страховете и черногледстовото към основното  и най- важното  - мъничките душички , които скоро ще си гушнем Hug Hug
Приятна вечер от мен.....  Hug

# 587
ето ме и мен днес цял ден на консултациа напред назад и чак сега седнах да ви чета.
Цвети прегръщам те мила,всичко ще бъде наред не се притеснявай и мисли позитивно.
Цвета то наближило събитието ,дано всичко мине добре стискам палчета.
Шунка да ти кажа моя приятелка имаше такъв проблем и бебето не беше се обърнало и доктора и каза следното.Всеки ден по няколко минути  да коленичи с опряни лакти на земята и така бебето и се обърна в правилната посока.Дано да ти помогне и на теб.
Ваче никакви такива няма да влизаш,не ти даваме да ни изоставяш.
Аз днес бях на женска консултация и питах за тоновете че никои нищо не прави.Сестрата ме слуша със дървена слушалка  Simple Smile. Викам и а запис на тонове правите ли изобщо и тя ами ако преносваш тогава,ама то на екографа като те гледат там се следят тоновете.Абе направо нямам думи добре че докторката при която ще раждам ме иска от началото на юни при нея в МД та там ще ми правят запис.
Да питам днес ми пуснаха ПКК .Хемоглобина ми е 131 добре е нали,а какво значеше това WBC 11.4 нормата е от 3.5-10.0 а на мен ми е малко завишен резултата.
Eldra чакаме те с добри новини.
Говорили сте за страха и мен ме обвзема страха а като си помисля че може и нормално да раждам още повече ме е шубе.Нямам предпоставка за сега за секцио ама аз искам а докторката ме навива нормално,ама ако е нормално ще искам упойка.

# 588
Здравейте момичета!
Около мен нищо интересно, освен че май намерихме педиатър за бебка. Утре ще ходим да я видим.

Цветич,
незнам какво означава този термин, а другото вече са ти го казали. Така че просто ти изпращам много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug и горе главата! Стискам палци за утре и чакам с нетърпение да ни донесеш добри новини.

Кити, Бюти, браво на вашите бебоци!
Шунка и за теб стиснати палчета да се обърне отново врътливото бебче!
Това е, днес съм кратка....ама нещо ми е мързеливо и незнайно, пък и нямам кой знае какво да разкажа.   bouquet

Чин, няма по- хубаво от това Слав да е толкова ентусиазиран. Simple Smile

Елдра, и теб те чакаме с добри новинки!

# 589
шунка,забравих да ти пиша за обръщането на бебето-има едни много големи топки,не знам как ги водят,та с тях се правят едни упражнения и това помага бебо да се обърне надолу с главата.
http://www.youtube.com/watch?v=ZVUsld6A6Gc&feature=related
нещо такова:)дано ти помогне Hug

# 590
Върнах се. Е, добре сме, пораснали 2560 гр..Плацента сравнително старичка, води-на долната допустима граница.Според моя док. може и да не дочакаме датата на насроченото секцио-28 май. След една седмица пак ще се видим и тогава ще реши кога ще го правим. Сложи ми и последната инжекция за дробчетата на бебо, така че оттук натам-Божа работа.... Rolling Eyes

# 591
Цветич, опитвай нсе да не мислиш черногледо, горе главата и всичко ще е наред  Hug
Елдра, браво на вас, дано да си дочакате датата  Peace
Ваче, няма къде да избягаш. И на мен ми става малко страшничко като чета, ама важното е да минаваме една по една и още по-важното е да е успешно разбира се и после да се започне с клюкарстване за бебоците  Grinning
Аз бях на зъбар, беше доста по-зле отколкото очаквах  ooooh! Цепи ми венеца. Жесток пародонтит съм направила и тъй като не мога да пия АБ сега, ще го мъчим с дренажи и жабурене пък дано стане.... TiredЧе и лимфните възли са ми се надули, цялата уста ме боли  ooooh!
Купихме си непромокаемо чаршафче за кошарката иначе....Не сме валат пак  Grinning Grinning

Приятна вечер от мен и утре сутринта ако не успея да се включа, моля за стиснати палци, че съм на кардиолог  Hug

# 592
Ето ме и мен днес.Здравейте всички.
Цвети стискам много палци утре да се върнеш с добри новини,аз също мисля,че това,че не разбираме за какво става дума повече паникъосва.Бебче расте,всичко ще е наред щв видиш.
Шунка виждам,че и ти си се шашнала зарада позата на шушулката  Simple Smile Преди две седмици някъде на мен също ми казаха,че се е обърнал.Много тъпо ми стана...в крайна сметка намерих някакви неща в нета и от всичко прочетено реших да направя най-простото.Седиш по 15тина мин. на ден в поза все едно ще лазиш,но на лакти и също и просто лазене(на земята,с парцала и плочките на ръка като минеш,,ето го Laughing ).В крайна сметка,почти съм убедена,че бебо пак е заел изходна позиция.Вече мога да сравнявам и знам как се движи корема.Дано не се бъркам  Praynig в петък ще разбера.
 Честити покупки на всички,голямо щастие е и за мен.Днес купихме леглото на бебо и матрак.Сега мога да почна де пера и да гладя и да нареждам по шкафовете (м/у др.-свеки каза,че просто е искала да помогне,обяснихме,че ми е мерак и удоволатвие и това беше  ooooh! Малко се притеснявах да няма сърдити,добре че всичко мина супер.С таткото решихме да бъдем директни за всичко,за да не ни се качат на главите всички).
Аз си мисля - Oryx къде сиии??
Деската как ме успокоявашшшш : ))))..то приказка било  Mr. Green
Момичета аз да питам..вече сне в майчинство,това значи ли,че всичките ни осигуровки вече ги поема държавата.Може би въпросът ми за повечето ви е глупав,но не съм наясно какво става от тук натам,а въпросът е че аз си плащам по принцип осигурвките.Не че няма да се консултирам със счетоводителката,но на две на три ако някой му се обяснява ще съм благодарна.

# 593
Орнелка, милата ти. дано ти мине по-бързо. Стиснати палчета за утре, непременно да пишеш после. Hug

# 594
  • София
Ох, тук съм и ми е супер тъпо..  Rolling Eyes
Разни битовизми, ама няма да се оплаквам, че има далеч по-сериозни неща в темата.
Цвети, много ти се събра, мила в емоционален план..  Confused Утре да те гледа доктора. На мен наистина ми е чудно това как не са го видяли. Томова особено със сигурност трябва да е гледала кръвотока на пъпната връв и да е забелязала. Имаш ли от нея писано нещо. Прочети да видиш какво е писала там.

Елдра, всичко ще е наред, следят те изкъсо.. ще си вече почти в 37 г.с. и всичко ще мине нормално!  Hug

Шунка да се отчита след прегледа веднага...

Орнелка.. много гадно това с венците.  Confused

# 595
Здравейте!
Цвети, сигурна съм, че всичко е под контрол, щом като само са ти споменали за такъв проблем - ако беше нещо спешно и много сериозно, щяха да вземат мерки  Hug Пожелавам утре да си с добри новини  Hug
Пао, няма нужда да внасяш осигуровки, щом си излязла в болничен вече...сега осигуровките работят за теб вече  Grinning
Орнела, много страшно звучи това със сцепването на венеца... Но бременността често води до пародонтит... Би трябвало да отшуми с раждането...
Красчето, левкоцитите са ти леко завишени, наскоро коментирахме, че е нормално за бременни. Хемоглобинът ти е мечта направо! Не се плаши от нормално раждане, то затова е нормално, щото е по-добро, когато е възможно.
Бубулина, аз лични впечатления още нямам, живи и здрави след раждането ще кажа, но засега всички мои познати, раждали там, са доволни от отношението и условията.
Елдричка, и твоето идва значи... Hug и  Praynig
Кити, браво за хубавите новини  Hug
Августа, това усещане го имам и аз, напоследък много често, но ето че записът не показа контракции...Пък и ти знаеш, че контракциите са друго нещо Simple Smile
Иси82, само внимателно с подготовките, бавно и спокойно да го раздаваме сега Simple Smile
Бюти, и на мен далече ми звучи 7-и юни... Не се плаши иначе, имаш още време Simple Smile
Чин, явно Слав се е запалил сега с ремонта, нека, поне ще сте на новичко Simple Smile
Рая, с намален имунитет сме, случват се и лоши резултати, не им се плаши  Hug Какво ти каза лекарят? Ще се взимат ли мерки сега или след раждането?
Хеберлеа, честита книжка Simple Smile
Ако съм забравила нещо, ще дописвам Simple Smile
Лека вечер!

# 596
  • Sofia
Орнела, кофтиии, дано се повлияе работата от жабурене, да ти е по-леко!

Бубулина, аз имам такава топка и в последно време точно така се поклащах на нея, да не би от това да го обърнах наобратно бебето?!?!  Crazy
Това с лазенето може да го пробвам, аз вчера си месих корема по часовниковата стрелка (баба така била обърнала майка ми), обачеее както вчера главата му беше вляво, сега е вдясно, точно наобратно на масажите.  hahaha

Докторът ме гледа подробно, нямам разкритие, шийката е добре, иначе каза, че щяло да бъде съвсем забавно... Simple Smile Обаче било късно за насрочване на планово секцио, та утре ще вляза в болницата за 2-3 дни да ми правят всякакви изследвания, тонове, ехографи и т.н. и с комисия да решат как да раждам. Нещо такова обясни, не знам дали правилно предавам. И сигурно някъде за края на май - началото на юни ще ме насрочат. Ако обаче кажат - нормално, а още е седалищно, ще трябва да искам секцио по желание, не ми се рискува иначе.  Stop

Чин, колко пъти се оплака от Слав по-рано, ама сега (за сериозните работи) е железен просто! Така че не му обръщай толкова внимание за дреболийките и излизанията.  Hug

# 597
здравейте Simple Smile

аз пък утре съм на преглед, ама да ви кажа цял ден много странно се чувствам, само ме стяга корема и съм цял ден нащрек... смеят ми се че няма да дочакам прегледа утре... сигурно си внушавам вече... луда работа!

успех на всички и да поспите!  Heart Eyes Hug

# 598
  • София
Как няма да ви се струва далече 7 юни, то до тогава колко от момичетата с планово секцио ще са родили, а аз преглед ще чакам Laughing

орнелка, звучи болезнено Confused  дано бързичко се отървеш Praynig

Ваче, що така минорно настроението?  То битовизмите са си битовизми, ама не сдавай багажа на финала точно Hug

Шунче, ще стискаме палци, нали знаеш Hug  А ти пиши по някой смс, ако няма да имаш достъп до интернет, да знаем как си и какво става Peace

рая, абе тези гадове и аз ги лекувах в началото, също нямам идея откъде се бях сдобила с тях (уж вярвам на половинката, че не ми ги е донесъл отнякъде Crazy )  Къде ти правят изследванията, че не на всички лаборатории може да се има вяра Whistling

бубулинка, да не се налага, ама ще те търсим за този мехлем, щом си предлагаш услугите Wink

Марчелино, ще дочакаш, разбира се!  Лягай и почивай Naughty

# 599
Добър вечер сладунки!

Цвета, значи ще бъдат телчета малките мушмороци  Peace

Кити, браво за хубавите новини от доктора   bouquet

Цветич, стискам ти всичките палци, отпусни се с някое готино филмче и си почини, едно по редовно следене мисля, че на този етап е достатъчно, ти само бъди спокойна, доколкото ни е възможно да бъдем спокойни изобщо всички вече.  Thinking

Хеберлеа, честита книжка, пожелавам ти леко и безаварийно придвижване оттук на сетне   bouquet

Елдра, супер новини, браво   bouquet

Шунка, ти в коя болница ще раждаш, извинявай, че съм пропуснала може би си казвала много пъти?

Аз не знам дали съм споменала, май не, но ние сме записали 3 юни за дата за секциото. Аз ще съм в Майчин дом от втори предполагам, ако има някой по това време там, ще е супер готинко   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт