"Ей,мамчета,не се плашете!- Юнчетата са големи вече.'' тема 24

• 26 456
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
И аз нямам информация за Вещи и то от доста отдавна. Също се чудя и с iani87 какво става. Дано са добре и скоро пишат.

Рая, малко остава, дръж се, знам че вече ти е тежко, но....ще се справим. Пускай изследвания за хламидия и уреаплазма след като родиш. Нали знаеш, че тези заболявания по принцип са и чести причини една жена да не забременее, това ме навежда на мисълта, че може и да е инцидент, така че не им се връзвай много.  Wink   bouquet

# 571
Здравейте,момичета!
Цвети,всичко ще бъде наред-ще видиш! HugЧу ли се вече с Чаламанов?(нали той беше?)

Чинче,не се тревожи за нищо сега!Ще се справи момчето!Аз миналият път родих 2седм.по-рано и не бяхме приготвили повечето неща.Той беше почистил,оправил и наредил всичко като се прибрахме.Изглеждаше страхотно,а и си спестих някои усилия. Crazy Laughing

М-Г,аз имах същата количка миналият път и бях ужасно доволна.Единственият проблем беше,че някак бързо и умаля и се наложи да си вземем друга(но кога точно не помня).Много е удобно да се ползва и с една ръка(можеш да си пиеш кафе или да бъбриш по телефона Crazy Joy)

Аз също не съм ползвала чадърче миналия път и сега не съм купувала. PeaceЗа стойката-май трябва да се замислим.С тази дискова херния на ММ... Thinking

Аз вчера спах до обед и си почивах.Вечерта получих много странно усещане-сякаш главата на бебо беше буквално на изхода... ShockedС помръдване... Rolling EyesКъм полунощ реших да звънна в някоя болница да ги питам как им звучи... ConfusedИ някаква дама в Шейново ми вика "Ами,г-жо,да не би бебенцето ви да е тръгнало да излиза?!Елате да ви видим за всеки случай." #CrazyТа разходих се аз до Т.Киркова(мъжо вика къде сега в Ш... и т.н.,нали д-ра ти е там....)-приеха ме и ме прегледаха за разкритие(абсолютно безболезнено беше) и ме пратиха вкъщи.Казаха,че няма нищо-нямам разкритие,нито кървене. ConfusedНо усещането и сега го имам отвреме-навреме.Много е странно.Ако щете вярвайте,но наистина усещането ми е все едно главата на бебо всеки момент ще изскочи. Confused

Рая,много неприятно!Добре е,че ще раждаш секцио-иначе ако има нещо незнам как ще ги изтребиш гадинките за толкова малко време!

# 572
Августа, преди няколко дни имах подобно усещане, чувствах напрежение ниско долу, все едно ще ми дойде също... после и мен ме прегледаха за разкритие и се видя, че няма нищо, както и че шийката  е цяла. На мен ми обясниха следното нещо обаче. Ако седя седнала дълго време, кръвта не циркулира много правилно, "застава" в краката и около таза, та след това именно това давало това усещане. Аз съм склонна да вярвам, защото при мен усещането  е точно такова, една странна тежест.Не знам дали успях да обясня правилно..  Thinking

# 573
  • софия
Свързах се с доктора каза че утре в 10.30  ще ми обясни какво занчи това, попитах може ли да стане нещо до утре той каза:Не, не моляви се. Това беше.
Не знам как не са го видяли досега и на фетални и Томова ме е гледала.
Ще се опитам да се успокоя да не ме хванат контракции че лошо. SadМоята докторка се презастрахова по принцип и си миля че ако има нещо щеше да ме вкара веднага в боница.
Дано мине по бързо днешния ден и утре ако има нещо да се вземат мерки
Благодаря ви момичета.

# 574
Цвети,успокой се сега!(знам,че на думи е много лесно)Утре ще чакаме новини-добри! Hug

Чинче,не съм си седяла на дупето хич.Лежах докато си почивах.Но не точно това имам впредвид в моя случай.Не е тежест,а нещо като помръдване и движение на 2см примерно от изхода.Даже като седя на компа понякога бебо се влияе недобре и започва някаво движение в корема.Сега помръдването е и долу до изхода. Crazy

# 575
Значи не е същото. Може просто да се е смъкнало бебчето надолу и затова така...

Цвети, сега спокойно... няма нищо страшно. Дишай дълбоко и аз мисля, че ако имаше нещо притеснително щяха да вземат мерки веднага.  Hug

# 576
Бюти, за сега успява да спя. Малката не изисква много грижи. Спи и яде. Цедя се и сменям памперси. Най-много по обяд като стана да сготвя нещо. На следващата пауза за спане на Йоана поизчиствам къщата и така. Като се синхронизират нещата се получава.
Чин, наистина нека Слав смени всичко. Хубаво е когато всичко ви е ново и чистичко.
Августа, усещането при излизането на бебето е все едно, че ходиш по голяма нужда, а не натиск ниско долу  Peace

# 577
  • София
Цвети, спокойно миличка  Hug Утре докторът ще ти обясни за какво става въпрос, не се притеснявай сега.

Августа, и аз така усещам в последните седмица-две бебето, точно над изхода, понякога чак има дискомфорт и болка. Ами слязло е вече в позиция, а и тежат вече, мисля, че е нормално.

И аз нямам чанта специална за количката, но знам, че трябва да си взема. Най-вероятно ще е след като се роди бебето. Не знаех, че има чанти с такива екстри  Sunglasses

Момичета, наистина наближи времето. До десетина дни ще започне май сериозния бебевалеж  Crazy Чак не мога да повярвам още, но вече гледам да се настройвам на вълна раждане и гледане на бебе, а не на бременност.

Отивам да гладя бебешки дрешки  Simple Smile

# 578
ЦВЕТИ, докторът също се презастрахова, така че ако имаше нещо, щеше моментално да те привика! Моля те, спести си допълнителните притеснения и спокойно си изчакай секциото Heart Eyes Hug

# 579
  • софия
Като си помисля, че днес можеш да не ме гледат на ехограф, но добре че се усетих че бебка пак се е обърнала и доки реши да види и като каже защо се върти толкова това бебе какво му е и защо малко върви, а  измери дне 2800 хайде 200-300 грама разлика, ама пак си е добре и на седмиците си отговаря пък и другите се въртят.ох не знам. Сама си расъждавам.
И мъжа ми ще закъснее и Дани го няма, днес ми е ужасен ден.

# 580
Т.е, ЦВЕТИ, бебка се храни добре, наддава нормално, врътлива си е от самото начало Wink, а Дани утре се връща, а сготви нещо вкусно за вечеря и се наслаждавай на романтична вечер с мъжа си Hug

БЮТИ, прекрасно новини за бебка Hug

# 581
  • София
цвети, думите ни няма да те успокоят особено, но помисли, че все пак щом се е открило и сега вече ще се следи, нещата не са толкова ужасни.  Избрала си си чудесни лекари, професионалисти, няма да оставят нещата на случайността и всичко ще е наред Hug
Хайде, спокойничко Hug  То ти си беше разстроена покрай Дани и сега това ти се отразява по-зле сигурно Confused

кити  Hug

# 582
Еее не - писах писах и си изтрих емайла, а вече нямам сили да го пренапиша...  Confused С вас съм момичета - вълнувам се с всички и стискам палци!

Поне да ви се похвалям - взех си книжката!!! И успях още доста неща да свърша...сега ще почивам и като събера сили пак ще пиша!

# 583
здравейте мамчета:)
Цвети и аз съм мислено с теб и съм сигурна,че всичко с теб и бебо ще е наред и накрая ще се гушкате Hug
цвета толкова се развълнувах-19ти е толкова близоооооо,после чинчето и се почна с бебоците Crazy
на всички с покупки за бебоците-да са ви честити и със здраве да си ги ползвате Hug
на мамите с хемороиди-тук в Кюстендил има една аптека,в която приготвят мехлем и аз днес пратих на Мейдънли и ако е доволна нямам нищо против да пратя на всички нуждаещи се Partyедно момиче във Франция го беше ползвала след раждането и кажа че е много доволна,дано помогне:)
аз днес излизах с колата и така тъпо се ударих и то зад блока #2gunfireмалко вдлъбнах калника,но не казах на майка,че колата е нейна де и сега я чакам да се прибере и ще ми е funnnnnnn #Crazyмного тъпо се получи Thinking
ана2 драсни на лични какви впечатления имаш за болницата в Дупница,че моя док тук дава дежурства и там и сега съм в чуденка ooooh!
май за друго не се сещам,ще пиша пак ако има Crazy

# 584
Цвети, и от мен стиснати палци, дано малкия дявол се окаже.
Хеберлеа, честито - леко и безаварийно Simple Smile
Бюти, и на мен много време ми се вижда до 7-ми , но доки си знае работата.
Бубулина, за тази болница са много добри впечатленията, ана2 ще ти каже  по-подробно,  но и аз по едно време мислех там да раждам  и понеже не излиза инфо бях разпитала из форума - само добри отзиви.
На вас колко време преди термина ви взеха втората микробиология? Струва ми се, че е време вече, за да може ако има нещо да се излекува, а доки за след месец ми я сложи и се чудя дали да не помоля за по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт