"Ей,мамчета,не се плашете!- Юнчетата са големи вече.'' тема 24

• 26 459
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Цвети, стискам палци всичко да е наред! Наистина зловещо звучи тази пъпна връв, а дали може да се е объркала докторката?  Praynig Досега не я е забелязвала...

Честити колички на всички, със здраве да ги ползвате!! Simple Smile

Аз имах чадърче преди, но май само 1-2 пъти съм го слагала, само се пречкаше.

# 556
  • София
Цвети пиши какво е казал лекарят дето ще те изражда... Стискам палци всичко да е наред! Hug
Шунка, ти също пиши после!

# 557
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте  Hug

Цветич,предполагам колко ти е притеснено.Дано се свържеш с доктора,който ще те изражда и той те успокои.Всичко ще е наред Hug Hug Hug

Чин  Hug много се вълнувам и радвам за теб и бебчо  Heart Eyes

Цвети Hug на теб и бебетата Hug

Шунка стискам палци за прегледа днес следобяд  Hug

Аз от вчера си пия желязото и не мрънкам и се мажа с Лиотон.Давам си още 2 дена почивка и мързел и се вземам в ръце.Почвам с чистенето,прането,покупки и стягане на багажи  Party...Нямам търпение да дойде 17-ти и да се срещна с доктора и да видя бебчо Heart Eyes

Hug ви всичките ,не пиша често,но съм с вас и ви мисля Hug

# 558
  • Варна
Хехе, Хеберлеа, значи съвсем същата като моята - choco mint  я водят Wink  Аз си отидох в един магазин, разбутах я хубаво и така я поръчвах. А тези в Продавалника предполагам купуват от същия продавач в ибей, който ги пуска редовно и после препродават тук. Дано ни свършат хубава работа количките.  Peace
А термоотделение на чантата, ако кърмиш, става актуално чак после с пюретата. И то ако е зима и си по-дълго навън. Намира му се начин и на това, а и никое отделение на чанта няма да изкара чак толкова дълго според мен. Все пак е един слой неопрен в най-добрия случай. Има си отделно термоси, термобоксове....  Изобщо в тази индустрия се правят толкова пари от екзалтирани и послушни майки, че не е истина. Помня примерно как купувах термометър. Омрон правят професионална медицинска техника и продават за 10-тина лв, Чико са хванали някакъв, лепнали са му логото си и го продават за ......... 30 лв. Ама е "бебешки".... айде бе!

Уффф, сега те прочетох, Цветич. Не знам какво точно значи това, но стискам всички палци, с които разполагам!

# 559
  • Добрич
Цвети, не знам за какво иде реч, но и аз стискам палци всичко да е наред!  Hug Пиши, като разбереш нещо, мислим те!  Hug

# 560
Здравейте и от мен. Най-накрая стигнах до компа. Не че съм правила кой знае какво. Просто спах до късно и до сега пооправях къщата.
Цвети, Шунка - стискам ви палци. Да давате отчет какво се случва.
Вчера се сетих и за Вещи. Писах й във фейсбук, но нямам още отговор. Накой има и връзка с нея?
Гледам за колички и чадъри говорите. Аз още не съм купиа чадър. Ще чакам да видя тази година дали ще дойде лятото въобще  Grinning
Днес кой друг е на преглед? Стискам палци на всички   bouquet
Чин, ремонта напредва ли?

# 561
Цветич, синът на сестра ми, преди 6 години се роди с такъв тип пъпна връв. Тя беше с планувано секцио, но той тръгна да излиза преди плануваното и направиха спешно секцио. Чак на секциото видяха, че има ципеста връзка. Той се роди 3800 кг, да е жив и здрав! Така че - няма място за притеснения. Не че сестра ми после не изчете сума ти литература по въпроса, но това беше след свършен факт!:)

# 562
Здравейте моми4ета,
 днес не ме гледаха на ехограф,само запис на тонове правиха.Вси4ко е наред и по план на 19.05 ще ми е секциото.Тъй 4е вие стискаите,следващата съм аз.Нашар каза,че това е максималния срок,после става опасно за бебоците.

# 563
Аз се завърнах, бебка е добре, благодаря на Бога! Всичко е нормално!

ЗЛАТЕНЦЕ, само така, нека растат малките съкровища!

ЧИН, МУШМОРОНКО, във ВИС ВИТАЛИС и ДМ има чанти за колички  и дъждобрани, които са подходящи са всякакви модели, цените бяха м/у 20-40 лв.
ХЕБЕРЛЕА, да си вземеш книжката Laughing

ЦВЕТИ, миличка, слушай АУРОРА ЗОРА и дишай спокойно Heart Eyes Hug

ЦВЕТА, всичката ми енергия на 19.05. ще е с теб!

# 564
Цветич, не се притеснявай, следете се по-често и следи движенията на бебчо. Какво ти каза твоят лекар? Hug
Аз съм на преглед в 19.00
Цвета, радвам се че са добре бебоците. Още мъничко остана, щом вече си имаме и дата за секцио...моята е 28.05. Rolling Eyes

# 565
Здравейте!

Шунка, Дарка, много неприятно , че бебоците са се обърнали седалищно. Има йога упражнения, които помагат бебето да се завърти пак главично. Имате време. Дано да помогнат.

Днес се наложи да отида до детската градина към 11ч и Ивко като ме видя и веднага поиска да се прибере с мен. Аз естествено се съгласих. И сега е тука с мен и се готвим да ходим на библиотека. Докато си четях форума и той идва да поглежда от време на време и коментира аватарите. Като стигнахме до този на Чин, коментара беше: хубава кака!  Grinning А той много обича хубави какички!

Повдигнали сте въпроса за аксесоарите за количка.
Чантата, срам не срам, май само аз съм най лудата в темата да дам толкова пари за чанта  Embarassed Моята е над 200лв, но е към модела на количката. Моя приятелка, от другата ми отчетна тема, ползва такава за втората си дъщеря и ме увери, че чантата е супер удобна и няма да съжалявам. Освен всички изброени екстри за бебешки принадлежности има и отделение за лаптоп.  Sunglasses Чантата от старата количка все още я ползваме. Също си беше оригиналната към количката. Общо взето си изкарва парите.

Чадърче не съм купувала преди и сега мисля да не купувам. Ще преценявам на момента.

Поставка за корито имаме. Доста хора след мен дори го ползваха, само трябва да си го прибера другия месец.

Цвети, и на мен ми звучи обезпокоително положението с тази ципесто прикрепена пъпна връв. Добре че си се настроила за секцио. Сега е важно да следите положението и всичко ще е наред.  Peace

Радвам се за всички с добри резултати от прегледите днес. Всеки който има нужда има стиснати палчета от мен!

# 566
  • София
Здравейте, момичета!
Вчера следобяд ме нямаше и се оказа, че имам толкова да наваксвам с четенето, едва сега успях ooooh!

цвети, и аз не знам какво означава, но силно те прегръщам и се надявам да се поуспокоиш, не чети нищо повече, само ще се наплашиш!  Ще се следите редовно и всичко ще бъде наред Hug
кити, радвам се, че Палечка е добре Hug
цвета, много стиснати палци за теб и малките мишлета, с теб сме на 19-и Praynig
деска, ти пък как успяваш да спиш до късно Crazy
Шунче, и на нас на йогата ни казваха за тези специални упражнения за обръщане, може да се поровиш из нета или да се консултираш с някой по въпроса Peace  Ако все пак не се обърне, няма нищо фатално да е секцио, важното е бебето да бъде живо и здраво Hug

Много хубави придобивки имате всички, да си ги ползвате с много радост Heart Eyes

Сега и аз да се отчета -  вчера все пак бях на лекар, обадиха ми се, че е спокойно и може да отида.  Бебката е добре, отговаря съвсем точно на седмиците и я премериха 2194 г. Crazy (последния път на ЖК ми казаха 2350, така че и аз се отказвам да се интересувам от грамове вече...).  Водите и плацентата са ок, обърната е с главичката надолу, но с личицето напред...което докторката каза, че не е предпоставка за секцио, така че живот и здраве говорихме за нормално раждане, ако всичко е наред Crazy  Вече определено съм поуплашена...
Иначе ме викат на преглед чак на 7 юни, когато и за първи път ще записваме тонове...а аз тогава ще съм вече 2-ра седмица в 9 месец, но...слушам и вярвам на докторката си, пък дано Господ ни пази Praynig

Е, спирам, че стана прекалено дълго май...

А, да ви се похваля, че ми пристигна люеещото столче, което взех уж за кърмене, и е прекрасно Heart Eyes  Ще го снимам после и ще го кача в албумчето.

# 567
Цвета, вярвам и знам, че си в добри ръце, д-р Нашар е прекрасен професионалист и човек. Живот  и здраве, може и да се засечем в болницата на някой етаж Simple Smile

Кити, мерси, ще отида да видя, радвам се, че всичко с Палечка е добре...

Елдра, стискаме палци и ти да ни донесеш добри новини от прегледа.

Деси, с ремонта сме на никъде. Слав реши, че освен в кухнята, ще сменя и паркета в спалнята, (сменяхме го преди 2 години, сега не му харесвал цвета) та не знам кога ще му се види края. Гледам да не се притеснявам, оставила съм го да се оправя, а той ме увери, че дори и да се наложи някой друг да ми пере и глади дрешките за бебето, той ще се погрижи всичко да е така както аз искам. Така или иначе нищо не зависи от мен, няма смисъл да се ядосвам на майка му, че ни постави в тази ситуация в последния момент, нито пък мисля да му спирам ентусиазма, защото аз също като него предпочитам повечето неща да се сменят.

Бюти, и твоята девойка според ехографа е отслабнала като моя младеж. Важното е да са живи и  здрави  Hug

# 568
Мили мамчета- бъдещи и настоящи,ето ме и мен - несъвсем редовна ,но пък истински заинтересована и развълнувана от емоциите и преживяванията ,които споделяте и вие , и аз!!
Честито на Златенцето и бързо да наддават хубавиците й и да се приберат у дома скоро-скоро! Hug
 Успех на  момичетата с прегледи днес и хубави новини само!
 Повечето от нас вече имат насрочени дати за операциите и разбирам вълненията ви, защото аз самата вече съм полуадекватна..... отделно болежките и все по- трудните ми и ограничени движения , но така или иначе започнах обратното броене и има- няма още 20-тина дни?!? до големия ден!!!! Страх ,вълнение , нетърпение, очакване , радости щастие в едно.....просто да се побъркаш Crazy Crazy Crazy
Още повече ,че днес си вцзех резултатите от микробиологията и направо съм втрещена.... левкоцити масово , намаление на лактобацилите -вл. чист. 3 ст. ..с препоръки за изследвания от хламидия, микоплазма и уреаплазма??!!! #CrazyОткъде това чудо ,Боже ,откъде този ужас?!?! Докторката ме успокои ,че това не влияе на бебето, тъй като ще сме секцио , а и дори не означава ,че има нещо със сигурност , но самия факт  с тези резултати направо ме втрещи!!!А последната микробиология беше супер иначе!!!!!! Как се въдят тези неща -просто не разбирам откъде идват??????  Как стои този въпрос при вас с микробиологиите??? Имам чувството че и от въздуха хващам бацили вече Cry Cry
Уф , оплаках се...... ама наистина много се притесних!
ще се върна назад да ви почета ,че изпуснах нишката пак Sad

# 569
  • София
Освен всички изброени екстри за бебешки принадлежности има и отделение за лаптоп.  Sunglasses

Това е! Истинската бг-мамма си купува чанта за количката с отделение за лаптоп  Crazy Crazy Crazy
Ани...  Hug Hug Hug

Момичета като ви гледам датите са секцио.... ауууу ама то наближава бе! Някак сега по-релано започвам да го усещам. Аз няма да чета в темата вече... че ме обзе паниката  ooooh! ooooh! ooooh!

Кити, чудесно за прегледа!!! Hug Hug Hug

За Вещи и аз питах преди няколко дни.. някой има ли връзка с нея?

Общи условия

Активация на акаунт