"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 853
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Ами не знам....
Аз не помня Стефани да е изтъквала наличието на Бет /майката на брук/, като причина....
Вярно,че беше толкова отдавна,но това ,което помня,е че Стефани се озлоби срещу нея след скритото писмо....и още тогава я обвини ,че търси всякакви начини да се намърда в семейството й.Според мен омразата и агресията й е оттогава.
И всяка на мястото на брукито,нахална и безскрупулна ,би предизвикала подобна реакция у Стефани.
Тя си беше харесала Карълайн за снаха и никоя друга нямаше да спечели благоразположението й.
А всяка ,която се опиташе да измести Карълайн ,би била сполетяна от съдбата на брук.
Не гарантирам обаче ,че беше точно така....

# 361
Тя си беше харесала Карълайн за снаха и никоя друга нямаше да спечели благоразположението й.
А всяка ,която се опиташе да измести Карълайн ,би била сполетяна от съдбата на брук.
Не гарантирам обаче ,че беше точно така....
С това съм съгласна 100%. Проблема е в мотивите, най - интимните мотиви, движещи Стефани, а те са именно не това каква е Брук, а коя е Брук...Въртят ми се спомени, че Ерик и Бет се срещнаха случайно у тях и той се вцепени...Някакъв часовник и подари и т.н. и тогава Стефани много се насмете за своя си брак. Оттам тръгна всичко с Брук.
Би ми било интересно да изгледам точно този епизод отново.
Към онзи момент Брук още не беше скрила писмото и т.н. Всичко беше много много на ранен етап, то това е грозното точно!

# 362
Ето класическите сцени със запознанството на Брук и Стефани, Брук и Ридж и също така първият път, в който Ерик вижда Бет след дълги години:

Гледайте я само тази Брук бееееее.  Joy Как й грейнаха очичките като видя Ерик и после Ридж. И как плахо повика 'мистър Форестър', за да го попита дали има нужда от нещо.  JoyЕй, този сериал имаше страхотни идеи навремето... В днешни дни много от нещата са толкова различни...

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 12:41 от SuperGeorgi

# 363
Любимото ми Катринче Heart Eyes
Истинско ангелче Heart Eyes
А Ерик е интелигентен Мъж-още тук й хвърли око Naughty рич също разбира се Naughty
Аз обаче не разбрах баба стефани знае ли тогава,че Ерик е .............майката на Брук?
Защото ако знае,как я е допуснала там и се държи с нея все едно нищо не знае newsm78

# 364
Аз обаче не разбрах баба стефани знае ли тогава,че Ерик е .............майката на Брук?
Защото ако знае,как я е допуснала там и се държи с нея все едно нищо не знае newsm78
Отговарям ти без да съм изгледала видеото, защото съм на работа и оттук не ми дават да гледам нищо. Та... според мен, в самото начало Стефани не може да се усети, но в един момент се усеща коя е жената насреща и все пак.
А относно това дали Стефани знае какво е имало между Бет и Ерик - естествено, че знае, омъжвайки се за него тя е наясно, че заради забременяването на Стефани, Ерик е скъсал с другата жена...Ама дали са се срещали очи в очи - не знам - учили са всички те заедно, затова предполагам, че всичко си се знае.

# 365
  Да, не бях го гледала скоро това. Брук е ангелче наистина - много е мила и очарователна в този епизод. До какво я докара любовта после - не ми се мисли, но тук в този епизод всичко е чисто и прелестно. И какви искри прехвърчаха между Брук и Ридж при тази първа среща  ooooh!  И какво? Така сценаристите са искали да немекнат в този епизод 1 за нещо като привличане, любов от пръв поглед на двамата, така ли? Тогава не знам защо се кори Брук много пъти как била меркантилна от самото начало? Дотук няма нищо такова, любовни страсти ще се разгарят явно - затова се намеква както виждам в епизода. Няма корист никаква до тук, освен за обич, което е доста по-различно и човешко. А че може да е впечатлена от богаташката къща - нормално е също след като не си бил в такава среда досега да имаш емоции и в тази насока. Но любовните искри прехвърчаха не между къщата и Брук или между Брук и Ерик, а точно между Брук и Ридж - което е съвсем различно Naughty
   В този епизод Стефка не показва да се е усетила за опастността от Бет. Изглежда, че изобщо не се досеща какви ще ги забъркат. Даже и да знае коя е Бет, нали все си мисли, че Ерик е един "мухльо" и винаги може да го води, та мисля засега още не подозира за чувствата и бунта на "мухльото" си.

# 366
Цитат
Брук е ангелче наистина - много е мила и очарователна в този епизод. До какво я докара любовта после - не ми се мисли..................
Не любовта    Naughty   ,а тя сама се докара до тук....да я смятат за меркантилна,алчна и зла баба,търчейки все след Рич,свободен или в повечето време женен за друга....след други женени мъже....
търсейки нещо,дето никога не може да има.Защото не знае какво е.
В живота има едно много просто правило.За чието изпълнение се грижи съдбата....
"За да получиш,трябва да дадеш!"
А брук не получава любов,защото нищо не дава.
За да даде любов,трябва да знае какво е.А тя не знае....
За нея любовта се свежда до елементарното :розовите кюлотки и гимнастиките в леглото.
Да,те носят удоволствие и наслада ,но самоцелно не са любов.
А това тя не го разбра.....
Затова и цял живот гони някаква химера....

# 367
Не мога да кажа,че цял живот гони някаква химера,защото тази "химера" рич наистина я обича,ще ме извинява госпожътъ Naughty

# 368
Добре, Ридж е любовта на живота на Брук. Хайде сега обаче някой от Брук отбора да ми отговори от какъв зор после тя взе, че се нахвърли и на баща му, за да му доразруши разклатения брак, после пък се метна и на брат му, за да доразруши и неговия разклатен брак, по едно време съсипа и брака на дъщеря си, после съсипа още един брак на дъщеря си с още един полубрат на Ридж, а да не забравяме, че Ридж веднъж туко-що беше умрял, когато тя от 'голяма любов' към него се нахвърли на същия този негов полубрат.... И има още толкова много за изреждане... ooooh! ooooh! ooooh! Някои тук не могат да разберат, че 'милото ангелче' Брук е идеен моментен вид на една инак манипулативна и долнопробна к**ветина, която разруши всякакви стълбове в едно семейство и накрая просто си стана част от него и вече няма отърване от нея...

# 369
Колко са хубави първите серии,когато я няма онази Джуклеста магистралка,която минава през цялото семейство,убива майка,спи с мъжа й,пияндурства и скача от цвят на цвят,но винаги се мисли за морална ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Какъв парцал ooooh!

# 370
Не мога да кажа,че цял живот гони някаква химера,защото тази "химера" рич наистина я обича,ще ме извинява госпожътъ Naughty
Не,тя не гони химерата Рич,а химерата любов.
И като не я получи от Рич,я търси от баща му,брат му,зет си и т.н. ....да не изреждам пак всички мъже.
И да,те може би  в един момент са я обичали по някакъв начин.
НО:Тя не ги е обичала,защото не знае какво всъщност е любовта.
Защото любовта не е само секс,бельо и креватни гимнастики.Тя е нещо много  повече,а Брук не може да го предложи, защото при нея го няма.
Затова и връзките й с мъжете са такива....никакви.Основани основно на страст и секс....но нищо по-дълбоко,силно и истинско.

# 371
Затова и връзките й с мъжете са такива....никакви.Основани основно на страст и секс....но нищо по-дълбоко,силно и истинско.
Но с рич го има Naughty
А Джуклата да не би да е имала любов към всички останали на които въртя********* ooooh! ooooh! ooooh!

# 372
Специален поздрав за Форестър с първата обща сцена на 'Джуклестата магистралка' и тогава младата баба Бруки:

Не знам кой би могъл да отрече красотата на Тейлър в тази сцена. Heart Eyes С обикновенно и не много привлекателно лекарско облекло и с вързана коса е, но... красотата просто си е красота. А Тейлър винаги е била най-бляскавият представител на красотата в "Дързост и Красота". Heart Eyes

В най-новите епизоди в САЩ имаше една сцена с Тейлър, в която тя със сълзи на очите признава на Ридж, че винаги ще го обича. И мога да кажа, че това беше една от най-прочувствените сцени напоследък, в която Тейлър не изглеждаше ни най-малко жалка, въпреки, че все още е женена за друг и че и Ридж е женен за друга. ХТ просто може да си пресъздава образа така, както трябва и резултатът е страхотен. Нищо общо с Брук по време на някои нейни 'речи' към някой мъж, които често накрая довеждат до креватна гимнастика (което показва, че и ККЛ си играе ролята много добре, уточнявам Naughty). Тези дни може да ви покажа сцената.

Форестър, има огромна като пропаст разлика между минаванията на Брук през мъжете и минаванията на Тейлър през тях. Naughty Но няма да си правя труда да я обяснявам, защото ти и някои други тук надали ще я разберете.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 14:39 от SuperGeorgi

# 373
Но с рич го има
Нищо такова няма и с Рич.Иначе нямаше да се жени и развежда с него по сто пъти....и нямаше да може всеки да ги разделя.   Peace
Рич получава при нея страстта ,която му липсва .....с Тейлър или с други жени.
Но когато си получи дозата страст и секс,му става напрегнато от вечните брукини проблеми и тогава търси спокойствието при Тейлър.
И това е моето обяснение защо той не може да реши коя иска повече....те просто му носят различни неща във връзката с него.
И мъжката идея ,че "жената трябва да е домакиня в кухнята,дама в обществото и курва в леглото" е почти неосъществима,дори и на кино....    Mr. Green

# 374
Излезе първият трейлър на обещаващият хорър "Final Destination 5" с участието на Джаклин МакИнс Ууд (Стефи):

Общи условия

Активация на акаунт