"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 722
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
В блоговете се носи мълва,че Брадли Белл искал да върне Боби Иикс (Мейси) тъй като актрисата играе ролята на Кристал във Всички Мои Деца,който ще свърши през септември.  Crazy Crazy Crazy Не се знае дали изобщо е вярно,ама преди месец именно за Всички Мои Деца пуснаха слуха за спирането му...след това една от главните актриси каза,че слухът не е верен и не идва от ЕйБиСи и след 3 дни казаха,че наистина слиза от ефир.

И друго интересно

-Лесли Кей-"Официално прекратих договора си с Белл.Приех ролята на Фелиша Форестър с голям оптимизъм,не се оказа това което исках и търся. Разделяме се с най-добри чувства....В момента отделям повече внимание на децата си и засега не мисля да се захвашам с нови проекти"

-Дженифър Гарайс (Донна Лоугън)-"Нито напускам, нито съм гонена от Дързост и Красота. Имам договор до края на 2011 година с СиБиЕс и Белл, след като изтече това време мога да коментирам какво възнамерявам да правя. Аз съм практичен човек и съм отоворена за преговори"

Джени е много отворена бреййй  Crazy Crazy Crazy

# 661
Това ще е рекорд обаче--3 пъти да се върнеш от смъртта, ще бие Тейлър.Ама като Торн е с непостоянен статут  не знам в какви сюжети ще е ,като и сали я няма.Аз знам че 2 път са я убили заради липса на сюжет.

# 662
Охх,тия истории ми приличат на Митко Пайнера и неговите грации Laughing
Все има някой изгонен,някой недоволен и все за някакви договори се говори т.н. Laughing Laughing
Ама гуспудинчуту май с възрастта го алармира простата и е вдигнАл.......мерника на всички с изключение на Главната Героиня разбира се Laughing Laughing
Като им четА интервютата,съм сигурен,че той си ги гони Naughty
Така е изгонИл горкия рики Laughing и още 69 човека Laughing
От думите на Дончето забелязвЪм,че и нея май ще изгонят като й изтече договора ooooh!
Което ще е голяма простотия ooooh!
Двете деца на Брук ги няма,майка и и брат й се споминаха,а Сега остава да изгонят и Дончето ooooh! ooooh!
И всичките изчезват някъде и никой не говори за тях във филма ooooh! МИ поне да взема други актьори,щото така се излага ooooh! Всички са живи и здрави,ама изчезват в небитието и никой не ги споменава ooooh!

Ще се радвам,ако Мейси се върне Peace

# 663
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Това ще е рекорд обаче--3 пъти да се върнеш от смъртта, ще бие Тейлър.Ама като Торн е с непостоянен статут  не знам в какви сюжети ще е ,като и сали я няма.Аз знам че 2 път са я убили заради липса на сюжет.

Да се върне пак от ''оня свят'' ще е прекалено,дори за наркоманите- сценаристи на ДиК.. ooooh!.Освен като някой ангел дето ще се явява на тоз оня... Thinking
Сали,мир на праха и,няма как да я върнат,за ОГРОМНО съжаление Tired
А дончето си изигра к'вото имаше за изиграване....Няма на къде да я развиват. newsm25...Затуй ДО-ВИЖ-ДА-НЕ.... newsm49

# 664
Те и Уип го слагат на гост-статус, също Сара Браун(Агнес) ги напусна и беше казала,че няма динамика в сериала. Пък за Памела да не говорим,какво става с нея не е ясно никаква информация не се дава. Сюжетите са едни и също Ридж-Брук-Тейлър и Стефани.
От всичко което съм чела ми стана ясно,че тези договори са важно нешо  Mr. Green Mr. Green Преди когато Ейлин Дейвидсън (Ашли Абът) играеше каза,че е подписала договор за две години, а реално е стояла в сериала година и 3 месеца от които е има сюжет 10 месеца  Crazy тя не е искала да си приключва договора обаче Белл го е направил на своя глава и й е бил платил солидна неустойка. За това сега като си взема нови лица явно подписват някакви договори за по-малко време. Имали са пререкания и с Макензи Маузи (Фийби), заради това, че тя отишла да играе в мюзикъл и не можела да върши двете работи.  #2gunfire #2gunfire
даже по форумите се пишеше,че Белл бил бесен на журито за наградите ЕММИ, че Дързост и Красота е пренебрегван много пъти.....и какво стана спечели ЕММИ за най-добър сериал през 2009 и 2010 две поредни години. Тази година наградите са на 19 юни пак са номинирани  Grinning

С две думи и тука става дума за бизнес и пари и рейтинги и не знам си какво още ooooh! ooooh!

# 665
то не случайно рейтинга пада стремглаво таа година.ако пък на някой не му е писнало от брук-ридж-тейлър/стефани и не е разбрал че ридж винаги ше избира брук.......

# 666
Ах, каква идилия!!! Великодушно беше обещано на Торн и Фелиша, че и техният глас ще се чува и зачита в собствената им компания!!! Направо не е истина!!! За Фелиша не помня, ама Торн другаде не е работил, в тая компания му е целият живот. И сега най-великодушно го помолиха да се върне и му обещаха подобаващ пост. Браво, браво!!!!

А Тейлър наистина с голямо достойнство прие поредната глупост на главанака. Разликата с брук и нейните истерии и изстъпления е очевадна!

А сценаристите направо вече да си го .................

# 667
Като споменах САЛИ. Flowers Rose..Нейната ниша остана свободна...Някакъв комичен образ,същевременно съдържателен... Tired Да речем богата баба с n-стотин милиона в портмонето за харчлък,основава чисто нова компания,със супер дизайнери,много на брой,професионални мениджъри,ПР-и,супер манекени и т.н.....И почва да прави скомина на Джакито и ФК... fight.Ама ги цака тоА път със СТУДЕНА бира,по правилата... Naughty и те ...като пилета в кълчища!!!!! Даже съм измислила и актрисата....Майката на Реймънд от ''Всички обичат Реймънд"...Дорис Робъртс май се казваше!!!!
А бе я някой да им пише на напушените,да почетат у нашио форум.....Рейтингът им ша Фръкне!!! Mr. Green

# 668
Сузи, чудесна идея! Hug Сериала се нуждае от някоя много забавна като Сали и мисля, че тази актриса би могла да е много добро попадение в подобна роля.

За Мейси искрено се надявам да се върне, защото това положение Торн да е епизодичен герой хич не ми харесва. Crossing Arms Нито пък ми харесва Дарла да се води голямата му любов, за която той страда ли, страда. Добре ще е Мейси да се върне и да му припомни коя му е голямата любов. Пък и ще е интересно да видим взаимоотношенията на Мейси с Али. Което, между другото, ми напомня, че Али скоро трябва да става тийнейджърка и ще е интересно да я видим като голяма как ще разговаря с Тейлър, дали вече ще й е простила за смъртта на Дарла или тепърва ще й отмъщава... Това би била почва на някой доста разнообразен сюжет, различен от наистина до болка втръсналите Брук-Ридж-Тейлър.

След края на "Всички мои деца" ми се иска ДиК да си върнат още един актьор от там- Джейкъб Янг, първият Рик. Мисля, че той беше най-красивия от всичките, а и химията му с Амбър беше голяма. Тамън могат да съберат оригиналните Амбър и Рик, и тамън нея да я разкарат от ужасно скучния четириъгълник С Хоуп, Оливър и Лиъм, където въобще не й е мястото като се има в предвид, че те са 20-годишни, а тя сигурно е над 50. ooooh!

# 669
Те и Уип го слагат на гост-статус
Ох,той веднаж го немА,Сега кога дОде,та пак минава в нелегалност Laughing С 2-3 изключения всички останали са заплашени от  номинация за временно или трайно изгонване от Къщата Laughing

Цитат
Пък за Памела да не говорим,какво става с нея не е ясно никаква информация не се дава.
А и нея ли я изритаха Laughing За нея се радвам.Откога я няма Laughing
Цитат
(Ашли Абът)не е искала да си приключва договора обаче Белл го е направил
Е,то пита ли я някой Laughing Laughing Шефа,Шефа е резачка,вечно вади тлъста.........пачка,нощем гаджетата мачка Laughing Laughing Той е шефа,прави си кефа Laughing

Цитат
За това сега като си взема нови лица явно подписват някакви договори за по-малко време.
Сега в договора пише,че се наемат на работа,докато не бъдат изгонени Laughing Laughing Като това е твърде вероятно да е по-скоро от очакваното Laughing

Цитат
Имали са пререкания и с Макензи Маузи (Фийби), заради това, че тя отишла да играе в мюзикъл и не можела да върши двете работи.  #2gunfire #2gunfire
Ааа Сега разбирам защо горката Фиба се спомина Laughing

Цитат
даже по форумите се пишеше,че Белл бил бесен на журито за наградите ЕММИ, че Дързост и Красота е пренебрегван много пъти.....и какво стана спечели ЕММИ за най-добър сериал през 2009 и 2010 две поредни години. Тази година наградите са на 19 юни пак са номинирани  Grinning
Ахаа,значи Сега ще чакаме Оскар Laughing

# 670
Както е тръгнАло,нищо повече да не очакват. Naughty...С голи кълки и менкане на леглови сподвижници....Пфу!!!! #Cussing out Twisted Evil Изпускат интересни типажи и не си дават труд да вкарат нови... ooooh! Маймуните вече не се Фащат на трици...Многознайниците Хамериканци как пък хич не са го разбрали....Чакали награда...Божкееей!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 671
Вижте на какво мнение на кака ви лана попаднах.Истината за любимката ви хантар тайло ooooh!
Направо нямам думи ooooh!

Няма такова нещо. Хънтър Тайло води процес през 1997-8 срещу Аарон Спелинг за участието й в сериала Мелроуз Плейс. Без дори да почне да записва серии я уволняват, защото забременява. За известно време обмисля идеята за аборт, но размисля и завежда дело. Спечелва го. По време на процеса е бременна с втората си дъщеря, и доколкото си спомням е гладувала доста, за да покаже в съда, че дори и бременна може да е секси (в МП е трябвало да бъде съблазнителка). Мисля че е съвсем към края на бременността, когато го обявява в съда и всички са смаяни, защото не й личи. Тази именно дъщеря е диагностицирана с ретинобластома, вид очен рак. Сега мисля, че е с едно изкуствено око, другото е спасено.

От ДиК я уволняват през 2002 г., защото продуцентът и казва, че героинята й е попаднала в задънена улица. Слуховете бяха, че са искали да разкрият, че Тейлър е правила секс с Джеймс в Биг Беър, но тя не се съгласява и я уволняват. Спомням си, когато го обяви във форума си, беше много горчив пост, и доста непрофесионално от нейна страна, тъй като разкри какво ще се случи т.е че ще убият Тейлър. После когато се появи Триша Куик и се говореше, че нарочно са я избрали да си приличат пишеше по ДиК форумите и подканяше феновете си да подкрепят Брук и Ридж...

Докато я нямаше в ДиК се снима в няколко филма, но явно без особен успех и когато са и предложили пак ролята се е съгласила, независимо че сега вече ще й лъснат кирливите ризи на героинята. Все пак си е друго да имаш стабилна работа.

# 672
... А бе я някой да им пише на напушените,да почетат у нашио форум.....Рейтингът им ша Фръкне!!! ...
Hug И аз съм ЗА писмото и четенето на форума ни от Ония.
   И дори предлагам да им препоръчаме  един  "филм-игра" за ДиК  newsm78
(Има такъв жанр при книгите - "книга-игра",  появил се около 1990 год. При него читателите не четат последователно, а си избират едно от няколко възможни действия и авторът ги изпраща на определена страница за избрания от тях вариант. Тоест сюжетът зависи от избора на читателя.)
  Ако можеше да го има и за филмите такъв "филм-игра" ... Тогава, сценаристите могат да реализират предложението на Сузи - да вземат нови  идеи от нашата тема, където варианти има и сега достатъчно  hahaha и няма да  е необходимо да мислят изобщо.

# 673
Тази вечер явно сме креативни, защото и на мен ми хрумна едно сценарийче- за завръщането на Мейси.

Сали нали още се води жива в сериала, но живееща някъде другаде. Та, може вече да убият тази героиня (дори не знам защо я държат, ако се готвят за смяна на актрисата би било много тъпо, защото не знам коя друга актриса би могла да бъде една толкова успешна Сали Спектра). Та, Сали умира и всичките й познати отиват на погребението й. По време на него, отстрани се е скрила една тайнствена жена, която също наблюдава погребението и плаче (подобно беше и със завръщането на Тейлър, но сценаристите и без това постоянно се повтарят, така че това ще им го простим). След погребението, въпросната жена отива до гроба и пада на колене, без да продумва и дума. В този момент при гроба се връща Торн (естествено) и заговаря жената. Тя се изправя и се обръща- това е Мейси! Обяснява му, че е жива благодарение именно на майка си, която не е подписала онова съгласие да й изключат системите (Сали така и не бе показана да го прави). И затова, през годините Мейси е била поддържана жива тайно от всички и така до деня, в който не е станало чудо и тя не се е събудила. Шокиран, Торн прегръща Мейси и нещата между тях започват наново...

# 674
Ето още 1 цитат:

"Тейлър е съученичка на Сторм, който е по-големият брат на Брук...оттам заключение, че е по-голяма от Брук"

Прабаба Джуки hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Разгонена старица ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт