"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 721
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Вижте на какво мнение на кака ви лана попаднах.Истината за любимката ви хантар тайло ooooh!
Направо нямам думи ooooh!

Няма такова нещо. Хънтър Тайло води процес през 1997-8 срещу Аарон Спелинг за участието й в сериала Мелроуз Плейс. Без дори да почне да записва серии я уволняват, защото забременява. За известно време обмисля идеята за аборт, но размисля и завежда дело. Спечелва го. По време на процеса е бременна с втората си дъщеря, и доколкото си спомням е гладувала доста, за да покаже в съда, че дори и бременна може да е секси (в МП е трябвало да бъде съблазнителка). Мисля че е съвсем към края на бременността, когато го обявява в съда и всички са смаяни, защото не й личи. Тази именно дъщеря е диагностицирана с ретинобластома, вид очен рак. Сега мисля, че е с едно изкуствено око, другото е спасено.

От ДиК я уволняват през 2002 г., защото продуцентът и казва, че героинята й е попаднала в задънена улица. Слуховете бяха, че са искали да разкрият, че Тейлър е правила секс с Джеймс в Биг Беър, но тя не се съгласява и я уволняват. Спомням си, когато го обяви във форума си, беше много горчив пост, и доста непрофесионално от нейна страна, тъй като разкри какво ще се случи т.е че ще убият Тейлър. После когато се появи Триша Куик и се говореше, че нарочно са я избрали да си приличат пишеше по ДиК форумите и подканяше феновете си да подкрепят Брук и Ридж...

Докато я нямаше в ДиК се снима в няколко филма, но явно без особен успех и когато са и предложили пак ролята се е съгласила, независимо че сега вече ще й лъснат кирливите ризи на героинята. Все пак си е друго да имаш стабилна работа.

Да, това е така най-големия неуспех в киното на Хънтар е The Shark-тотален провал (има сцена заснети тук в България  Hug След този филм тя се връща в ДиК дето Тейлър уживя. Пък ако си спомняте преди да се появи отново имаше два или три епизода дето Тейлър се появяваше като дух на Брук,Ридж и Джаки-Хънтар е искала да й се плати солиден хонорар за този епизод-два.
Общо взето много интриги и чудеса има в живота на актрисата като започнем с това, че истинското й име е Дебора,обаче като била на 18 се прекръстила щото не я кефело  Joy с майка й били скарани от години не се виждали. С Майк Тайло се развежда като той й плаща солидна издръжка за децата, обаче спира миналото лято след като Хънтар се жени за млад модел.
Лично на мен много ми падна в очите,когато големият й син се удави и след един ден Хънтар беше в шоуто на Лари Кинг да разправя подробности около смъртта му. ooooh!

# 676
Изключително ти благодаря за полезната информация,прекрасна си  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Изобщо не съм учуден за нито едно от нещата,които казваш за хантар или дебора Laughing
Направо съм потресен.

# 677
Изключително ти благодаря за полезната информация,прекрасна си  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Изобщо не съм учуден за нито едно от нещата,които казваш за хантар или дебора Laughing
Направо съм потресен.
хаха и аз бях потресена ето линкче http://en.wikipedia.org/wiki/Hunter_Tylo
Тя даже си има три имена Deborah Morehart-моминското й именце после после е Deborah Jo Hunter,като се жени за Майк Тайло става Hunter Tylo и явно й е писнало да го сменя и все още си е така  Mr. Green
 А ето и снимки от сватбата й http://huntert2blog.wordpress.com/2009/12/31/more-wedding-photos/
мъжът и е на 38 а тя на 49-каква любов какво чудУ  Heart Eyes Heart Eyes

ЕДИТ-сега имаме много рожденницииии на 7 юни има РД (ще карам с имената на героите  Mr. Green )Амбър после на 20 юни има РД Ерик след това 3 юли Тейлър след това 23 юли Брук а също и Мейси за една дата са раждани на 31 юли Кралицата Майка (Стефани) и на 1 август Донна.
Летни бебета  Mr. Green Mr. Green
А за Мейси аз по скоро вярвам, че е слух няма да я върнат те наблъскаха толкова много нови герои само тя им липсва

# 678
# 679
Мъжа й е грозен като нея.Но хубавец няма да се излъже с нея.
Много се радвам,че Джуклицата показва толерантност към малцинствата,женейки се за ром.

# 680
Сега актрисите или героите ще обсъждаме, да не смесваме нещата  Peace

# 681
Къде пише,че не може да се обсъждат актрисите Peace Peace Peace
Или може само хубави неща да се пишат за "актрисата" Peace Peace Peace

# 682
Но да не смесваме нещата все пак. Характерът на актрисата и личният й живот нямат нищо общо с този на Тейлър  Peace

# 683
[По селяндурски повярвала си,че някога може да бъде нещо повече от келнерка на богаташки партита.
Доколкото си спомням Бруки не е била келнерка. Работеше в лаборатория. С наука си играеше. Нали тя измайстори онзи плат.  Беше келнерка за да може да се шмугне в къщата за да оплете Рич. Той и беше фикс идея още преди да го е виждала.

# 684
[По селяндурски повярвала си,че някога може да бъде нещо повече от келнерка на богаташки партита.
Доколкото си спомням Бруки не е била келнерка. Работеше в лаборатория. С наука си играеше. Нали тя измайстори онзи плат.  Беше келнерка за да може да се шмугне в къщата за да оплете Рич. Той и беше фикс идея още преди да го е виждала.

бруки си беше келнерка, помагаше на майка си  Peace

# 685
  • somewhere near the sea
Мисля, че "келнерка" е условно казано, митафоръ на битието, дет се вика.....
Верно си играеше на наука-беше пъхнала парчето плат в микровълновата фурна и тя поизбухна ведно със страстите на пода. Така се раждат откритията Naughty

Ето какво е написала Катрин на стената си във Фейса:
Още един прекрасен ден от седмица без работа. Мисля, че ще продължи по-дълго... Оценявам всички ваши коментари за шоуто. Въпреки това, аз се опитвам да не мисля за него тази седмица и вие просто се наслаждавайте на времето си. Simple Smile Наистина е изтощително да правиш всички тези сцени с плач! Мисля, че Брук се наплака за един месец напред.  Време й е  да бъде щастлива.

# 686
Една от причините да се чудя дали да гледам епизодите от САЩ в следващите седмици- то няма да е рев, то ще е МЕГА рев на невинното Бруки, което страда по своята загубена любов. И така докато накрая всичко не се разкрие, Ридж не зареже Тейлър и не се върне при Брук- ето тогава Брук ще бъде щастлива, както вика Катето. Все същата изтъркана до болка история. Crossing Arms Чудя им се за какво ни я поднасят за едномилионен път.

Марси, ще може ли, ако е удобно, да постнеш официалния фейс на ККЛ тук или да ми го пратиш по ЛС, защото веднъж май го бях търсил, но не можах да открия кой е този, в който наистина тя самата пише. Ще съм ти благодарен. Hug

# 687
"марси",дай го тук фейсбука Naughty Naughty Naughty Naughty
БлагодАрим за думите от стената на Катринчето Crazy
Много интелигентен изказ има.

# 688
Без дори да почне да записва серии я уволняват, защото забременява
Forrester Аз не разбрах как така я уволняват защото е бременна пък после тя го разкрива на процеса? или после забременява пак?

# 689
Без дори да почне да записва серии я уволняват, защото забременява
Forrester Аз не разбрах как така я уволняват защото е бременна пък после тя го разкрива на процеса? или после забременява пак?
Не знам,питай Анастасийка Party Party
И аз се интересувам Party

Общи условия

Активация на акаунт