Направо нямам думи

Няма такова нещо. Хънтър Тайло води процес през 1997-8 срещу Аарон Спелинг за участието й в сериала Мелроуз Плейс. Без дори да почне да записва серии я уволняват, защото забременява. За известно време обмисля идеята за аборт, но размисля и завежда дело. Спечелва го. По време на процеса е бременна с втората си дъщеря, и доколкото си спомням е гладувала доста, за да покаже в съда, че дори и бременна може да е секси (в МП е трябвало да бъде съблазнителка). Мисля че е съвсем към края на бременността, когато го обявява в съда и всички са смаяни, защото не й личи. Тази именно дъщеря е диагностицирана с ретинобластома, вид очен рак. Сега мисля, че е с едно изкуствено око, другото е спасено.
От ДиК я уволняват през 2002 г., защото продуцентът и казва, че героинята й е попаднала в задънена улица. Слуховете бяха, че са искали да разкрият, че Тейлър е правила секс с Джеймс в Биг Беър, но тя не се съгласява и я уволняват. Спомням си, когато го обяви във форума си, беше много горчив пост, и доста непрофесионално от нейна страна, тъй като разкри какво ще се случи т.е че ще убият Тейлър. После когато се появи Триша Куик и се говореше, че нарочно са я избрали да си приличат пишеше по ДиК форумите и подканяше феновете си да подкрепят Брук и Ридж...
Докато я нямаше в ДиК се снима в няколко филма, но явно без особен успех и когато са и предложили пак ролята се е съгласила, независимо че сега вече ще й лъснат кирливите ризи на героинята. Все пак си е друго да имаш стабилна работа.
Да, това е така най-големия неуспех в киното на Хънтар е The Shark-тотален провал (има сцена заснети тук в България

Общо взето много интриги и чудеса има в живота на актрисата като започнем с това, че истинското й име е Дебора,обаче като била на 18 се прекръстила щото не я кефело

Лично на мен много ми падна в очите,когато големият й син се удави и след един ден Хънтар беше в шоуто на Лари Кинг да разправя подробности около смъртта му.