Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 855
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Дезодоранта за мъже на Гарние, който трае 72 часа  Shocked Имам чувството, че тая реклама е на продук за некъпещи се, иначе не си обяснявам как ще трае 72ч.
Същото и за един овлажняващ лосион за тяло, чието действие е 7 дни!!!  #Crazy
Това наистина е безумно Joy Joy

Ау, ама то има още един ( нЕк'ъв Гард беше ) и той трае 72 часа  Sick Некъпането е на мода явно. Ма то в тая криза си е направо на далавера такъв дезодорант  Laughing

# 136
  • София
И аз винаги съм се чудела на това със 72-та часа. Какъв е смисълът, ако хората обичайно се къпят поне през ден, а лятно време всеки ден?
Не зная дали съм го споменавала, но рекламата за йодасепта кърти миФки. Нещо като естествено продължение е на рекламите за прахове за пране и прочие домакински препарати, където жените-майки са направо малоумни кукувици, чието домочадие е като прасета в кочина, абсолютно неуправляемо население с ужасни хранителни, хигиенни и прочие навици.
а, сетих се за още една - някакво жалко подобие на жената-суперменКА - ужасно изпълнение, ужасен замисъл.

# 137
  • София
Освен, че се къпеш поне веднъж дневно, е важно да се отбележи, че и рол - он или дезодорант против изпотяване се слага по минимум два пъти на ден... Луди! Луди! Луди!

# 138

и аз винаги съм се чудила на тези часове, които споменават по рекламите - първо бяха само 24, после станаха по 48, а ето това лято са вече 72... чудя се какво ли следва след 3-4 години??
 newsm78

но да си кажа по темата - ужасно ме дразни рекламата на "кооп" с орлин горанов и мариана попова.. песента е просто чудесна и толкова ми харесва, но е ужасно неудачна за реклама на супермаркет.. а когато накрая те двамата се оказват на касата и започват да припяват с усмивка на уста направо ми става неудобно, че тази песен така ме радваше..

# 139
Дезодоранта за мъже на Гарние, който трае 72 часа  Shocked Имам чувството, че тая реклама е на продук за некъпещи се, иначе не си обяснявам как ще трае 72ч.
Същото и за един овлажняващ лосион за тяло, чието действие е 7 дни!!!  #Crazy

Абе като пътуваш сутрин в градски транспорт, много добре разбираш защо трябва такъв дезодорант! Laughing

# 140
  • София
Не става въпрос дли трябва или не такъв продукт, а какъв е смисъла да трае 72 часа. Ндявам се никой не пътува по три дни в транспорта без да се изкъпе поне три пъти...

# 141
Не става въпрос дли трябва или не такъв продукт, а какъв е смисъла да трае 72 часа. Ндявам се никой не пътува по три дни в транспорта без да се изкъпе поне три пъти...

Ами продължавай да се надяваш  Laughing но аз мисля че има такива  ooooh!

# 142
  • София
чак сега видях "рекламата- копие" на Каменица. Имат ли изобщо законово право на това. Идеята е почти една и съща  newsm78

# 143
  • София
чак сега видях "рекламата- копие" на Каменица. Имат ли изобщо законово право на това. Идеята е почти една и съща  newsm78
Остави идеята......-Само за мъже, мъжете знаят защо, най-мъжката бира, най-добрият приятел на мъжа..... Sick
Баси, преди години погнаха "Загорка", защото били сложили жената след колата, ама тия направо си се гаврят...
Иначе, колкото ми бяха противни техните спотове, сега направо са ми жалки с безплодните си напъни.

# 144
Много весела тема......Благодаря за клипчетата.......

Не гледам реклами, но ....сега бебето е на вълна реклами с бебета.....Та съм пристрастена към тях...Направо е като хипнотизиран.......

Може ли за рекламата на Орео с таткото, който казва Па!

И бебето плачеше от рекламата на Скитълс - страх ли го беше, не знам......Вече не плаче, но и не се радва.....

# 145
  • София
Орео:  http://vbox7.com/play:3520f6c8

И аз винаги съм се чудела на това със 72-та часа. Какъв е смисълът, ако хората обичайно се къпят поне през ден, а лятно време всеки ден?

Преди години се нафъшках с парфюма на едно гадже - оригинален, Версаче. Това чудо нямаше измиване - на третия ден след не`нам кое подред къпане, още се долавяше лек аромат.
Това разбирам аз, под 72 ч.

Много ме дразнят рекламите на перилни препарати, дето все вадят накрая нови и изгладени дрехи и чорапи  Tired

Също и тази на Глобул, дето изтрелват топче и то излиза от тел-а и почва да руши.

Но най-се потрисам от онази, с Христо Мутафчиев и ЗК-то. Върха на цинизма е да се възползват, че едва прескочи трапа  #Crazy

# 146
  • София
Вярно е тъпа тази с Мутафчиев и според мен той е възможно най-неподходящият човекза нея.

мъжете в рекламите са също толкова малоумни като жените.
а онази реклама за една кола, дето бизнесът ти растял с теб и прочие, всеки път като попадна на нея рекламното изречение ми звучи така - каквото и да се случва с теб знай, че едно нещо винаги ще е същото - ще плащаш кредит.

# 147
Преди години излъчваха  реклама на мастер карт мисля,с един човек който на обществени места го посрещаха доста различно-или много добре -или доста грубо, и накрая става ясно,че е футболен съдия.Много ми харесваше тази реклама,ако някой знае къде мога да я открия ще му бъда благодарна.

Мисля, че е тази. И аз много я харесвам.

# 148
На мен пък ми се повръща от новата реклама на Бонукс...  Sick дето аромата идвал от изпрания пуловер на Миро!!! ОТВРАТ меко казано!!!  Sick

# 149

Каменица
Шуменско

И мен не ми харесва  Naughty Идеята е много оригинална, но да я предлагат веднага след рекламата на Шуменско...  newsm78
Аз ако съм - ще съдя до дупка  Laughing

Загорка
Словенско пиво

За рекламата на Загорка обаче си мисля, че наистина си е платено, за да я направят в бг вариант  Joy

Общи условия

Активация на акаунт