Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 855
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Рекламата на Девин монооого ми харесва, много е приятна.
Харесва ми песента. Има ли я някъде без рекламата?

На 8. страница съм я пуснала песента. Ето пак.

Това е песента: Диана Дафова - Талиесин

# 166
а на какъв език пее?

# 167
  • Варна
Guess Who, благодаря. Извинавам се. Уж чета първо, ама пак не съм видяла. Embarassed

# 168
  • София
някой знае ли коя е музиката от рекламата на Loop с мацката, която кара сърф?

# 169
  • Велико Търново
Някъде в предни постове беше спомената гривната "Power Balance" и някаква, подобна на нея.
Вижте на какво попаднах преди малко: Глоба за гривните "Пауър Баланс"

А новата реклама на Pampers гледахте ли?
Едно бебче с тъмни очила как си врътка дупето.
Мнооооооого сладурска!
Няма я още в нета, обаче.

# 170
  • София
за тези гривни си мислех, че отдавна им мина заблудата, ама явно се търсят още балъци.
А онази реклама, на виваком, май беше, рижавият, дето излиза от телефона е ужасна. И като замисъл е тъпа, и такива рецитации прави рижавият, все едно слушам пълвокласник на тържеството за буквите.

# 171
за тези гривни си мислех, че отдавна им мина заблудата, ама явно се търсят още балъци.
А онази реклама, на виваком, май беше, рижавият, дето излиза от телефона е ужасна. И като замисъл е тъпа, и такива рецитации прави рижавият, все едно слушам пълвокласник на тържеството за буквите.

Че и много не подходящо име са избрали - Макс. Веднага го свързвам с Макс телефон и не можеш да ме убедиш, че рекламира друга компания  Laughing

# 172
гледахте ли рекламата на памперс с едно момиченце,което танцува с очила и къса синя тенисчица? тази реклама много много ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesа ако някой я намери моля за линкче  bouquet

# 173
  • Варненска клюкарка
 Рекламата на always -май за по- тъпа не мога да се сетя. Някакви каки пеят, танцуват, мятат коси, зъби и шарени дрехи, като в индийски филм(дали пък не е правена за техния пазар newsm78) и ми обясняват ,че попиващите зони били шик  Sick
 Последните три месеца си купувам Либрес.
Добре, че производителите на тоалетна хартия не ни обясняват как продуктите им шикозно забърсват някои неща...

# 174
  • Варна
Новата реклама на Сеат с кокошката! Мноого добра!

бойчето 87, наистина е голяма сладуранка, как се кълчи Simple Smile

# 175
  • София
Ааааа!!! Кокошкатаааааа!!! Уникално забавна...  hahaha hahaha hahaha

# 176
Все си мислех че  е петел  Simple Smile

# 177
гледахте ли рекламата на памперс с едно момиченце,което танцува с очила и къса синя тенисчица? тази реклама много много ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesа ако някой я намери моля за линкче  bouquet

Аз обаче като я видя и все си викам "горкото дете"
Колко ли кълчещи се родители е видяло, че да се чекнеже така още от сега  Joy

Не заклеймявам фолка, даже има песни, които харесвам. Но такова поведение определено ме отвращава  Crossing Arms

Тази с кокошката много я харсвам  Mr. Green
А отскоро дават една на Мтел с оперна певица, която закъснява за концерта. Допада ми  Peace

# 178
В рекламата  на хАвана ме мацката дето танцува Ромина Андонова ли е ?

# 179
НЕ. Може би говориш за Ралица Методиева. Тя участва във почти всички реклами и фолк клипове. Тя беше оная как стоманолеярка с чука от рекламата на Вип Брадър 3, ако помниш.

Общи условия

Активация на акаунт