Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 640
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Най-тъпото е че песента е "Високи сини планини" - ама аз съм я учила в 1 клас и може да съм старомодна, ама точно тази ли мелодийка намериха да използват за реклама на сироп за кашлица - като подигравка ми стои и веднага я изключвам
Като чуя рекламата с Високи сини планини, направо ми се гади Sick ooooh!. Толкова ли не успяха да намерят друга песен, за да си рекламират боклуците... и не, не ние сме старомодни, а те са прости Crossing Arms

Очаквам скоро да звучи "Шуми Марица" на реклама на чай против хемороиди ooooh!

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 23:25 от loca

# 361
Тъкмо влизам и аз да изкажа възмущението си от рекламата с "Високи сини планини", ама гледам, че не съм само аз...И освен това дават някакви малки дечица, а гласовете на пеещите не им съответстват - по-големи деца пеят. Абе тъпа си е рекламата!

# 362
Много ми харесва Глобулската реклама на HTC Sensation с подуващото се зайче Laughing .

Тази с еленчетата също е много яка !

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 22:18 от СлънцеЛуна

# 363
Мен пък адски ме кефи коледната реклама на тоалетната хартия ,,Емека,, Joy

# 364

и моето бебе много я харесва! така се радва, когато я дават..  Laughing

# 365

Единствената реклама на т.хартия, която ми е приятна Peace. Мечето, а и песничката са много сладки Simple Smile

# 366
  • Across the Multiverse
Не знам дали е коментирано вече, но ме влудява кашлящия папагал!

# 367
Има 3 реклами,които ме влудяват  Twisted Evil
1. "УМФ,УМФ,УМФ... аз съм феномеееен" - супер олигофренска...
2.Парадонтакс - рекламата с кървавата храчка,обикновено я пускат точно като вечеряме  Close
3.Противохепатитната ваксина ТУИНРИКС - пак,по време на вечеря...
Най-сполучливи за мен за Коледните реклами на Кока – Кола,с тях винаги ми идва настроението  Peace
п.с ООО,ма как забравих Стийм Мопа  Laughing "... и едно дИтенцИ,маммммо - туй бабата на Стийм Мопа.... и кат' си подхвана една пЕсничка...." ужас  Rolling Eyes

# 368
Ох, моля те, не споменавай тази бабетка, че.........
Дори бабите на село се дразнят от тази newsm78

# 369
п.с ООО,ма как забравих Стийм Мопа  Laughing "... и едно дИтенцИ,маммммо - туй бабата на Стийм Мопа.... и кат' си подхвана една пЕсничка...." ужас  Rolling Eyes

Joy  Joy ох, ще умра от смях!!

# 370
  • Варна
УМФ,УМФ е отвратителна.

Най-тъпото е че песента е "Високи сини планини" - ама аз съм я учила в 1 клас и може да съм старомодна, ама точно тази ли мелодийка намериха да използват за реклама на сироп за кашлица - като подигравка ми стои и веднага я изключвам
Като чуя рекламата с Високи сини планини, направо ми се гади Sick ooooh!. Толкова ли не успяха да намерят друга песен, за да си рекламират боклуците... и не, не ние сме старомодни, а те са прости Crossing Arms

Очаквам скоро да звучи "Шуми Марица" на реклама на чай против хемороиди ooooh!
На същото мнение съм. Как не се усещат..

# 371

Joy  Joy ох, ще умра от смях!!

Това със стийм мопа е култово Joy. В този момент направо ме избива на агресия. Особено като почне да пее rotfImbo rotfImbo

# 372
  • Варненска клюкарка
От няколко дни пускат реклама 1 milion bi Paco Rabanne- забавна ми е.
Кефи ме и рекламата на Киндер буено- мацката, вампира  и музиката са яки Mr. Green  И двете реклами са ми свежи сред общия фон на запечени, разхлабени, в цикъл, с падащи зъби, а за последната реклама на Космо диска направо сменям канала, че има една дето като почне " ей толЧОВО широк" не тръпки, а направо конвулсии ме разтрисат от плиткоумието и културата на някои хора ooooh!  Sick

# 373
Новите реклами на Хенди са ми много свежи Simple Smile

Сухото на КФМ Sick

# 374
В къщи харесваме рекламите на Сеат с кокошката...децата си умират от кеф, на тоалетна хартия Емека, на сладолед Фамилия, на Мтел с катериците и елените, Киндер буено и Кока кола.
Не понасям рекламите с "бабата" на стийм моп...с песни, с песни живота минава Crazy, сухото на КФМ, този УМФ по всички телевизии ми идва малко в повече, на Муколизин...такива сладки дечица...направо ме хваща яд и маргарин Томи...голяма простотия.

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 08:34 от ˘Galeto˘

Общи условия

Активация на акаунт