Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 610
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Не знам дали е обсъждано, но ето едно добро попадение, в което сексът продава. На килограм  Mr. Green
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150382772267675
Разби ме rotfImao rotfImao rotfImao

# 421
  • София

На мен тази реклама ми е адски досадна. Песента е една умряла, протяяяжена...

Щом започне и се хващам за дистанционното  Mr. Green Ще намразя Венеция.
А я пускат като че ли нон стоп къде ли не  hit

# 422
Новата реклама на Май дей много ме дразни. Първия път като я видях и в началото си помислих, че ще е реклама за дограма.  Laughing След като видя рекламата нямам никакво желание да си купувам техните продукти, даже не искам да ги виждам.

# 423
коя е песничката от рекламата на Kinder Bueno?

# 424
Новата реклама на Май дей много ме дразни. Първия път като я видях и в началото си помислих, че ще е реклама за дограма.  Laughing След като видя рекламата нямам никакво желание да си купувам техните продукти, даже не искам да ги виждам.
О, и мен ме дразни ,но моят син от няколко седмици,така и се кефи, смее се с пълно гърло и крещи от кеф,сочи с пръст тв-то.Същата работа и с рекламата за Барни и Емека  Joy

# 425
коя е песничката от рекламата на Kinder Bueno?

Selah Sue - This World. Много зарибява като се чуе цялата.  Sunglasses

# 426
  • Mediterraneo
Не знам пускано ли е, но рекламата страхотно ме кефи във всичките й варианти  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=X21mJh6j9i4

# 427
  • София

Ох, а дали, за бога, някой може да ми интерпретира каква точно е идеята на тази реклама???
Да беше само майката, дето сипва мляко на малоумните си деца - ОК. Ама как с цялата история се вписва певеца и кравите, изобщо не мога да я разнищя тая реклама какъв й е смисъла.
Толкова е противна, аууу!  Crazy

# 428
  • Across the Multiverse
Не знам пускано ли е, но рекламата страхотно ме кефи във всичките й варианти  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=X21mJh6j9i4
Ахахаха бях я забравила тази реклама колко е смешна! И с тази идилична музичка просто...  Laughing

# 429

На мен тази реклама ми е адски досадна. Песента е една умряла, протяяяжена...

Щом започне и се хващам за дистанционното  Mr. Green Ще намразя Венеция.
А я пускат като че ли нон стоп къде ли не  hit
Ооо,обожавам я рекламата!

# 430
По дискусията на Май дей да се включа-кажете ми кой велик ум сложи тенор в костюм върху бала сено сред кравите?
Гледам и не вярвам нито на ушите си, нито на нищо, случайно ли ги пускат тия реклами, или ни взеха за канарчета?
Бтв никога не съм им харесвала продуктите, но сега тотално ме отказаха от тях  smile3538

# 431
Да Smile, абсолютно! thx

# 432
Аз предпочитам да слушам тенора в сламата отколкото бабетката със стийм мопа и нейната песничка Twisted Evil
Повече от година се върти тая реклама, не им ли свърши договора за нея  #Puppy dog #Puppy dog
Та от двете злини да си избера по-малката, де, тая с тенора Joy

# 433
  • София
а, що за тъпотия е новата реклама на satelite.bg или както там се казва доставчика на ТВ  newsm78

# 434
Много ме дразни рекламата на савекс - за чесъна, когото го навличат мокър на детето (нали излизат сме 30 мин. и го перат в пералнята пак на 30 мин) Кога го сушат!) и го пращат да играе в пиесата!

Общи условия

Активация на акаунт