Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 508
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Много ми е сладка рекламата "Финети - добра причина да пораснеш" с бебчето, което милото все още не може да си хапне, горкото. Такъв бонбон е, така сладко се облизва, че направо преглъщам слюнки. А всъщност не харесвам финети, много ми е лепкав, но ... .
А на мен тази ми е една от най-отвратителните  Laughing
И по-специално заради момичето,което бърка с два пръста в шоколада като за гинекологичен преглед  Sick и после си облизва пръстите  ooooh!

На мен не ми е ясно няма ли кой да му избърше лигите на това бебе.
Ми колкото и да е сладко, не мога да го гледам такова олигавено, имам чувство че под него има цяла локва  Crossing Arms

# 586
Защо се рекламира елетроразпределителна компания?

# 587
Да добавя и рекламата с карта като изключително манипулативна.
Вижте моят баща е готин,защото изтегли кредит и ми купи карт  ooooh!
В училище децата ще започнат да се хвалят кой е теглил кредит и кой не е и да обвиняват родителите на децата без кредити като лоши  Sick
Понякога децата са много жестоки  Tired

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 21:12 от elfi4ka

# 588
Друга противна реклама ми е с една лелко-бабичка,която си облизва пръста подканяйки нещо да ядат....не си спомням какво точно се рекламираше,пастет ли беше....  

Пастета с краставичките ли smile3555

# 589
Друга противна реклама ми е с една лелко-бабичка,която си облизва пръста подканяйки нещо да ядат....не си спомням какво точно се рекламираше,пастет ли беше....  

Пастета с краставичките ли smile3555

Ами на някакъв Компас с "любов за вас"  Laughing

# 590

Е това и аз много пъти съм се чудила? Simple Smile

# 591

Е това и аз много пъти съм се чудила? Simple Smile

За да видим как всеотдайно се трудят и колко усилна е работата им, може би за да бъдем по-толерантни към тях при аварии  Laughing аз така я разбирам.

За рекламата на пастета - извинете ама този детски жест хич не отива на бабичката, пък и е забравила как точно се прави  Grinning

# 592
Смешна ми е на Сникърс - Къде ми е дезодоранта? с мацката в съблекалнята.

# 593
Смешна ми е на Сникърс - Къде ми е дезодоранта? с мацката в съблекалнята.

То мацката не е коя да е и от това ми е още по-приятна рекламата Laughing
(Джоан Колинс)

# 594

За да ти напомнят, че нямаш избор и си им роб доживот...или докато не смениш региона Mr. Green

На мен също не ми харесва рекламата с карта. Харесвам обаче рекламата на Кока Кола Mr. Green
А напоследък има една на Мезим форте...накрая ми е много смешно, когато майката и жената на мъжа, му подават едновременно лекарството и в моите мисли той сякаш се чуди маминка ли да избере или благоверната Laughing Напомня ми на някои от темите в подфорума СО Laughing Сигурно не съм наред Joy

Като споменавам реклама на лекарства- всичките ме дразнят, защото не смятам за редно да се рекламират лекарства Naughty

# 595

За да ти напомнят, че нямаш избор и си им роб доживот...или докато не смениш региона Mr. Green
... и попаднеш на друг монополист  Tired

# 596
Като споменавам реклама на лекарства- всичките ме дразнят, защото не смятам за редно да се рекламират лекарства Naughty

аз също! по цяла зима се чудя няма ли най-накрая да ги забранят тези реклами на безброй лекарствени продукти...

# 597
Ооо...като споменахте лекарства веднага се сетих за "Уринааал..."  повторено 100 пъти в рекламата  Joy
Не я понасям направо.
Също така много ме дразни "За чисти бели дробове,изкашля болното дете"  Whistling

# 598
Мен ме дразни рекламата на вестник Преса. Нещо от сорта, че 69 не е поза, а е цената на вестника. По-добре да бяха казали само, че 69 е цената на вестника, то асоциациите всеки си ги прави.

# 599
Дразня се от реклами, които ме поучават. Новата реклама на Активия пак ме поучава Whistling

Общи условия

Активация на акаунт