Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 515
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • UK
Много е гннусна реклама, където плюят в мивката, кръв , зъби и т.н.

На нескафе рекламата с 5-те минути е много мила. Обичам да я гледам.

# 571
  • край голямата локва
МРАЗЯ рекламата на Данон с Гала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не че по принцип обичам реклами, особено тези на Данон, но тази ме влудява. Нямам логично обяснение- сякаш се побърквам като я пуснат.  newsm78 Стигнах дотам че първо си смених сметаната /от млякото им и преди не купувах/, а след това спрях да гледам и предаването. Преди го гледах почти всеки ден, ако не цялото то част от него. Най- малкото вървеше като фон докато  newsm75  food002 Откакто почна ''тъпата'' реклама все по- рядко го пускам и днес отчетох че миналата седмица въобще не съм го гледала.
А се мислех за нормална.  Tired

# 572
  • София
Ауууу, с Гала рекламата е изключително тъпа.

# 573
Ауууу, с Гала рекламата е изключително тъпа.
Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 574
МРАЗЯ рекламата на Данон с Гала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Рядко тъпа реклама и Гала адски ме дразни Laughing

# 575
Най ми харесват рекламите на Хайникен и на Ариана(всъшност може и да се сетя и за други малко по късно),а най ме дразни тази на млякото Май дей(или нещо такова) тези хора ако са си и платили за тая простотия ужас  Joy

# 576
тези хора ако са си и платили за тая простотия ужас  Joy
Това се чудя за половината реклами, които въртят в последно време.

# 577
  • София
Напоследък ме дразни рекламата на Вениш. "Сега прането ви е дезинфекцирано" ?!? newsm78
Не знаех ,че и от "бацилите полепващи по дрехите" ми , вече трябва да се притеснявам.  Tired

# 578
И аз не вярвах, че някой може да гледа "Пълна лудница" или да му харесва рекламата на "Хепи", обаче се оказа, че греша. Веднъж гледах три реклами и трябваше да посоча коя ми харесва най-много и след това попълвах една анкетна карта - образование, пол, доходи, такива общи неща. Рекламите не са да се харесат на всеки. Всяка си е за определен контингент.

# 579
  • София
И мен ме дразни тази картинг реклама... Чудя се баба ми дали я разбира..Като почнат д аправят такива уникално модерни реклами и избиват рибата...А хем гледат да са оригинални..
И аз не я разбирам тази реклама Rolling Eyes

# 580
  • Разпиляна във въображението
Ужасно ми е неприятен израза "Както ви харесва" в рекламите към сериалите на AXN Simple Smile

# 581
Има една реклама по бтв на обувки Уолк Макс с Росито Кирилова. На мен ми е смешна: "да, да, да, да, да, да".
http://www.youtube.com/watch?v=-Riyj-uNRLM

# 582
Рекламите не са да се харесат на всеки. Всяка си е за определен контингент.

Така е Peace. Всяка една реклама гони определен таргет. Хич не е нужно да харесваме всички.

А неразбираемите реклами също гонят цел и това е да ги гледаме отново и отново, за да разберем за кво става въпрос  и да ни държат интереса Heart Eyes Понякога се получават и недоразумения - като посланието с картинга, където си мисля, че не това е била целта Simple Smile
Реклама на Уолк Макс ми е смешна, особено когато Росито започва да тича в парка Laughing

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 12:23 от loca

# 583
Много ми е сладка рекламата "Финети - добра причина да пораснеш" с бебчето, което милото все още не може да си хапне, горкото. Такъв бонбон е, така сладко се облизва, че направо преглъщам слюнки. А всъщност не харесвам финети, много ми е лепкав, но ... .

# 584
Много ми е сладка рекламата "Финети - добра причина да пораснеш" с бебчето, което милото все още не може да си хапне, горкото. Такъв бонбон е, така сладко се облизва, че направо преглъщам слюнки. А всъщност не харесвам финети, много ми е лепкав, но ... .

А на мен тази ми е една от най-отвратителните  Laughing
И по-специално заради момичето,което бърка с два пръста в шоколада като за гинекологичен преглед  Sick и после си облизва пръстите  ooooh!

Друга противна реклама ми е с една лелко-бабичка,която си облизва пръста подканяйки нещо да ядат....не си спомням какво точно се рекламираше,пастет ли беше....  Thinking

Рекламата с "Кризата" ми е любима  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт