Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 519
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Е друго си е дзадзики, звучи някак екзотично, нищо общо с простия ни таратор Laughing

Е, има разлика,по скоро прилича на нашата млечна салата прави се с прясна краставица ,добавя се мента ,и лимонов сок или 2 лъжици оцет.Има разлика

# 556
  • UK
Благодаря за дадзикито. Всеки път се чудех, що е то.
Много ме дразни момченцето от рекламата на Булбанк, с картинга.

# 557
И мен ме дразни тази картинг реклама... Чудя се баба ми дали я разбира..Като почнат д аправят такива уникално модерни реклами и избиват рибата...А хем гледат да са оригинални..

# 558
И мен ме дразни рекламата с картинга,не мога да разбера УЖ баща му също е карал кар, а накрая се оказва,че хич не е добър...а може би сина си мисли,че е много по - добър от баща си.

# 559
  • София
И мен ме дразни рекламата с картинга,не мога да разбера УЖ баща му също е карал кар, а накрая се оказва,че хич не е добър...а може би сина си мисли,че е много по - добър от баща си.
Баща му е тичал по топката и е играл със сирийчета. Карт е чул към 40 годишна възраст Laughing

# 560
  • София
Харесва ми рекламата   Hands Clapна тестовете за бременност с щъркелите и невинния Жоро  Laughing
Хахах,точно и аз за тази реклама бях влезнала да пиша,много е зарибяваща,аз редовно си пея по време на рекламата! Grinning

И на мен ми е сред фаворитите! Напомня ми за времето, в което установих, че съм бременна. Тогава пак доста често я излъчваха Simple Smile

Дразнят ме всички реклами на боклуци, дето уж са станали ПОЛЕЗНИ (барнита, бейкролс, зайо байо, на нестле измислиците...); рекламата на coffee mate (споменахте я по-горе) също ми е тъпа. Обаче, не мога да отрека, че рекламата на Нескафе - за 5те минути по-рано, е много успешна (и музиката, и идеята на клипа).

# 561
аз т доста време искам да напиша нещо хубаво за рекламите, но за съжаление не ми е попаднало до сега. Повечето са ми смешни

# 562
  • София
  Напоследък една мега реклама ми дразни слуха.

# 563
Рекламата за асансьора с мацката и дъртия пръч ми е дразнеща  Crazy

# 564
Обичам рекламата на Нивеа с песента на Рияна Grinning Много ми е мила Simple Smile

# 565
  • In The Middle Of Nowhere
Рекламата на Хенди с Кризата - няма такава тъпотия  ooooh!

# 566
Аз от няколко дена се забавлявам с Любо Нейков и рекламите за агрофондовете. Голам смях пада на тази с кравите  hahaha

В края на статията може да се видят 4-те клипа:
http://www.dnevnik.bg/video/2011/08/07/1134950_izvestni_aktyori_ … kite_agrofondove/

# 567
  • Sofia
Не ми харесва на Педигрий,за твърдото АКО на Оскар.... ooooh! и всякакви такива дрисливи истории Sick

# 568
Напълно съм съгласна за рекламата на Педигри и тези реклами на онези гнусотии който се крият под тоалетната чиния или за пастата за зъби където сравняват разликите между здравата усмивка и не....И защо ли винаги когато вечеряме решават точно тогава да ги пуснат.

# 569
  • Sofia
За да ни се отврати и да ядем по-малко....грижат се за линията ни   Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт