Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 537
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Харесва ми рекламата   Hands Clapна тестовете за бременност с щъркелите и невинния Жоро  Laughing

# 511
А защо не с лъжица? С нож и вилица ли? Simple Smile Уточнявам, че не обичам шоколад, ама не ми се вижда странно.

Аз пък обичам шоколад, но твърд, даже замразен, течния винаги ми е бил гаден. Ами с нож да го ядат, нали е за мазане.Само като се сетя как налапва цяла лъжица мек шоколад и брр!
На мен шоколад и хляб ми е странна комбинация.

# 512
На My Day много ме дразни. Мъж в костюм пее при кравите О Соле мио, а майка, двете й деца и мъжа пият мляко. Tired

Peace
Харесвам млякото, но рекламата  Sick

# 513
# 514
Много приятни реклами. Ако имаше повече такива, не бих превключвала по време на рекламите.

# 515
Харесва ми рекламата   Hands Clapна тестовете за бременност с щъркелите и невинния Жоро  Laughing
Хахах,точно и аз за тази реклама бях влезнала да пиша,много е зарибяваща,аз редовно си пея по време на рекламата! Grinning

# 516
# 517
  • Sofia
Страхотни  thumbsup

# 518
Моля, някой да ми обясни защо индийската реклама представя Хайнекен, че нещо не я схващам?

# 519
  • Sofia
 smile3559Според мен идеята е,че с алкохола спират различията между етнос и религия,след чашката/бутилката/ всички са равни... newsm58 newsm24

# 520
  • Ямбол
Ами, аз лично виждам момче и момиче, които се харесват, флиртуват, забавляват по нестандартен начин. И танцуват, смеят се, бирата е вмъкната някак между другото. Повече ми допада от това, че било българско да викаш по съдията и да щракаш с пръсти. Рекламата на Загорка ми е много анти. А песента от рекламата на Хайникен, ако се абстрахирам от индийския ми звучи малко рокендрол.

# 521
  • Велико Търново
Аз не мога да намеря една реклама на "Finetti" ...с едно синеоко бебенце, много е сладко  passifier
http://www.youtube.com/watch?v=HH5yRlwntbE
Мен тази ми е противна. Как хранят такова малко бебе с такива боклуци Crazy
Там е то, че не го хранят. Нали точно в това е посланието - "добра причина да пораснеш" - защото не му дават да яде, тъй като е твърде малко. И то, милото само примлясква и се облизва.

Има една на KFC с двама пубери дето накрая на единия му е красива, а на другия - леко грозновата. Нито мога да я обясня, нито да я схвана.  Confused
Едното от момчетата се радва, че момичето му се е съгласило да излязат, но се чуди къде да я заведе. Другото момче му казва - "аз имам решенеие, но нека тя вземе и приятелка". След това в заведението тоя първият се кефи още повече. За разлика от втория, обаче - и показват причината за това - приятелката е тази с очилата (вероятно би трябвало да се възприеме, че е от т.нар. "сухари" и на всичкото отгоре не чак толкова красива).

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 20:43 от DamaPika

# 522
  • София
пак са пуснали тъпата реклама на баничките. Баси малоумното дете са сътворили! Наистина, колко тъпо може да е едно дете, за да греши тотално нещата! Обида за детския интелект е това.

# 523
  • Sofia
не съм я гледала,или не си я спомням....мен ме дразни рекламата на Тонзилотрен,където едно дете предлага сладолед на друго,а бащата казва,че нещо и него го КЪРШИ...

# 524
Коя е тази с баничките?

Има една за някакъв спрей за нос, на където на един му се забива химикалка в носа. Неприятна ми е.

Общи условия

Активация на акаунт