ВЪПРОСИ към хомеопати - 15

• 52 062
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София - Варна - Бургас
tandonova79

Цитат
Твърдо е.

Кажи го на хомеопатичката си, може да и е от полза.

# 61
  • Пловдив
tandonova79

Цитат
Твърдо е.

Кажи го на хомеопатичката си, може да и е от полза.

Ясно е че ще го кажа... Wink щото може и да има значение,понеже днес ще давам нов прием ХЛ.Затова се допитах и тук! Peace

Да допълня,че говорих с хом. няма да пием ХЛ,добре съм направила като съм сигнализирала,наблюдавам,звъня,ако има нужда.И друго...дали има връзка със сливиците,ако на някой му се е случвало...днес като гледах гърлото,мъжеца беше леко уголемен и извит също на дясно?Но иначе е спокойно...

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 18:31 от tandonova79

# 62
Nial - бих искала да попитам хомеопата, който ми го предписа, но след 3 години прекъсване за съжаление не мога да и открия коодринатите.
Това, което смътно си спомням, че ми каза тогава беше, че Фалко може да ме промени много в посока да ме направи по- решителна и категорична. Спомням си, че ме попита дали искам такава промяна и аз казах "да"
Не съм забелязала подобен ефект  Sad дори по- скоро обратното.

# 63
Ами такива неща не се правят. Хомеопатията не е добрата фея-кръстница, която изпълнява желания.

Всяко едно лекарство, което е предписано съгласно принципите на хомеопатия може и променя човек.

# 64
И друго...дали има връзка със сливиците,ако на някой му се е случвало...

При сина ми се появи същото подуване/защото е доста по-голямо от топче, около 2 см диаметър/ точно при аденоиден вирус. За първи път ми се случва, макар че често сме с болни сливици. И него го болеше при натиск.

# 65
Записвам се в новата тема!

# 66
Провокирана от разговор снощи с един човек, се замислих...Може и да бъркам.
Аденовирусите не засягат ли третата сливица, каква е и връзката им с тонзилите като цяло? newsm78

# 67
Здравейте! Бебето ми е с алергичен ринит и четох за Poumon histamin 15 CH - знаете ли дали може да се дава на толкова малко бебе и в каква дозировка? Бебето е и с АБКМ(алергия към белтъка на кравето мляко)  и АД(атопичен дерматит).

# 68
Вероятно и след всяка ваксина се влошава горкото.... Tired

не стреляй нясляпо с лекарствата. Те са безопасни само когато са показани. Особено с толкова алергии, кожни заболявания, вероятно потискани  със всякакви кортикостероиди и прочие. Трябва ви истинско лечение с истинско интервю.

# 69
  • София
И по-малки бебета могат да се лекуват с хомеопатия, но изписването и даването на хомеопатични лекарства става след двучасово интервю проведено от класичеески хомеопат. Състоянието на вашето бебе знам,че се лекува успешно с хомеопатия. Съветвам те да прочетеш темата "Информативно за хомеопатията".  Peace

# 70
Аденовирусите не засягат ли третата сливица, каква е и връзката им с тонзилите като цяло? newsm78
Аз използвах това за ориентир.

# 71
  • София - Варна - Бургас
Здравейте! Бебето ми е с алергичен ринит и четох за Poumon histamin 15 CH - знаете ли дали може да се дава на толкова малко бебе и в каква дозировка? Бебето е и с АБКМ(алергия към белтъка на кравето мляко)  и АД(атопичен дерматит).

По-скоро не!

Хомеопатията се стреми и лекува причината, а не следствието на болестта, не постфактум промените в тъканите и органите.  
 В конкретния случай, отделянето на хистамин при алергичната реакция е следствието а не причината.

# 72
Ами такива неща не се правят. 

Какво точно имаш предвид?

# 73
Аз използвах това за ориентир.
питах за връзката между аденовирусите и тонзилите? Не виждам такава, което обаче не значи, че няма.

# 74
И новото лек. на дъщеря ми e някво супер рядко, от вода от някакво индианско езеро, така каза х. Ще се опитам да го препиша от шишенцето: Skookum aqua 30CH. newsm78
Инфо?

Не съм попадала досега на х., който да препоръчва добавки...

След  като са ти го предписали като остро, би трябвало да е след ваксина?
Или?

Общи условия

Активация на акаунт