The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 347
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора, България
Оох и аз съм така. Особено след тази вечер няма да имам търпение да излезе финалният епизод. Ама пък като свърши сезонът какво ще правя...  Sad

# 31
# 32
  • на кого му пука
Ауу тука малко в стил femme fatale с тази червена рокля.

# 33
Нинчето е прекрасна..  newsm73     

# 34
Музиката на клипчето не знам от къде e,но вече си я дръпнах   Sunglasses

Отвличам го  Sunglasses Mr. Green

# 35
А вие будни ли сте  Thinking Ще гледате ли онлайн? тук и тук

# 36
Оо не хем съм тука и го изтървах  ooooh!

# 37
  • Стара Загора, България
Аз само ще кажа че толкова не съм плакала на никой епизод. По-късно днес повече.  Hug

# 38
Има го вече в замунда  Party

# 39
# 40
  • София
ненормални стеееееееее!!!! Аз пък си ходих вчера на кръчма и спах през ноща. Изобщо не знам как успях да се събудя толкова рано!!!
Отивам да тегля!

# 41
На трийсетата минута звука изчезна  Close Не искам да го гледам без звук, опитвам се да го изтегля от друго място, но никак не става бързо  Close

# 42
  • София
Слънчо, при мен нямаше проблеми.

ББ нищо неочаквано в тази серия. Дет се вика всичко си го пишеше в спойлерите.
Ама пък толкова фантасмагории на едно място... Сега като умряха 3-мата се чудя какво ще стане с Катрин.
Големи лигльовци са братята Салваторе - единя отива да умре, а другия да го спасява и това 2 сезона вече. Крайно време е да решат този проблем - кой ще живее и кой ще умре. Мен ми е по - кеф да гледам дувара на Стефан, ама в името на сериалната фабула ще гледам Деймън. Сега ако трябва и древните братя да ги гледаме в същия сценарии...  Whistling На Илайджа не му ли е ясно, че цялата рода е жива и здрава  newsm78 ама не е ясно под каква форма. За толкоз хилядолетия нищо не е научил!!!

Ама Кари и Тайлър са ми мнооооого сладки. Такива са бонбони.  Heart Eyes

# 43
При другия торент същото, явно проблемът е в плейъра ми  Confused
Гледах го с английските субтитри, няма как  Tired

Такаа, видяхме предпоследния епизод. Не се ли очертава някоя почивчица от 5-6 седмици преди финала?   Mr. Green

# 44
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добро утро. Честит празник на именници.   bouquet  bouquet  bouquet
Аз понеже не съм чела спойлери.  Mr. Green За мен епизода беше  #Crazy  Joy Не ми се пише в бяло. Коментари от утре.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт